Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir şeyler iyi gelmiyor ama bana ne anlamadım bir haftadır şişkinlik mide ağrısı var yarın eksi çıkmazsam çok üzülürüm

canım yediklerin kontrollü ise ... anlık artıların moralini bozmasına izin verme ... o moral bozukluğu hiç bir işine yaramayacağı gibi .. işlerin daha da kötü gitmesine sebep olur .

Ama bir şeyleri dene ... tükettiğin bir şeyi çıkar şüpheli olan .. belki o sana yaramıyordur .. bunu deneye yanıla bulacağız sonuçta.

pilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gitti

bende hiç sevmezdim ... mimu hep abla sana pilates lazım derdi de ben sallardım ..inanın çok çok etkili ... kardiyoda ağrımadığı kadar kaslarımı ağrıtıyor pilates

bence de ... senin taktik bu ..bundan şaşma ... bende 4-5 gibi ağzımı kapardım diyet zamanı .
He bu demek değil ki ömrü billah böyle yaşayacağız . şu an 8-9 da yiyebiliyorum ama her gün değil ve dengeleniyor .

Daha iyi gibiyim tatlım :) temizlik yapacaktım ama yarına erteledim. Ütü yapayım biraz :) sonra da inşallah yürüyüşe çıkarım

ahhh ütü ahhh ..bende de var yine .

Hani saraycayla demişsiniz ya bazen mecburi yiyoruz diye...ben acıkmasam bile az yemekten korkarım...doymamak en sinir olduğum şeydir...

İlk hafta 3 kilo gidince sevindim, bu hafta veremedim belli. Olmazsa öbür hafta protein ağırlıklı ve ara öğünsüz denerim

Galiba kaptanım...hatta 5i bile geçmemeli bence...hergün eksi görmek istiyorsam tabi...yarını çok merak ediyorum çokkk...

ben bir çok egzersiz denedim, callanetic, zumba, pilates, leslie, en çok beğendiğim Jillian michael in videolar nı severek yaptığımı farkettim. pilatesten kalır yanı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…