Efserim çok iyi vermişsin...azcık kas oranın düşmüş...proteini iyi al...bi de bu kilolarda biri için kasdan da verilmesi çok normal...ben esli bi herb.diye ürünün qida danışmanıydım.bu tartılarla çalışıyordum...peki vücudundaki su oranı ölçülmedi mi?hani faydalı su.kadınlarda 50-60 arası normal...
Bir şeyler iyi gelmiyor ama bana ne anlamadım bir haftadır şişkinlik mide ağrısı varyarın eksi çıkmazsam çok üzülürüm
pilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gitti
Ausencia kaptanım tartıldım tabiki ve bildiyimiz üzere artıyım...e yeme 10 11de bitince leptinim çalışamamışki...inşallah yarına iyi olacak...ama senin beklediyin olurmu bilmem canım.dün benim bildiyim aynura kendini paralardı demişsin.e paralıyorum ya kaptanım...sırf seni yanıltmamak için hedefin için her gün yürüyüş yapıyorum...tabi iki gün geç yeme biraz ters köşe oldu ama ne yapayım işte....o kadar yasak arasından yasaksız kurtulmak zaferim olsun işte...yani bilsemki yarına kadae bu yediklerimle dura bilirim.onu bile yaparım ama işte korkuyorum...en iyisi saat 4de protein yiyip fermuarı çekmek...
Daha iyi gibiyim tatlım :) temizlik yapacaktım ama yarına erteledim. Ütü yapayım biraz :) sonra da inşallah yürüyüşe çıkarım
Topiğce kahve zamaEki Görüntüle 1994101 nı galiba
Hani saraycayla demişsiniz ya bazen mecburi yiyoruz diye...ben acıkmasam bile az yemekten korkarım...doymamak en sinir olduğum şeydir...
mntar çorbası , patlıcan musakka etli, yogurt yiycem cnm no pilav
mantar çorbası bile degişik geliyor şuan bana
senin menü iyiymiş cnmm
a bende bakayımmmm
iç bacaklar için bi top alıpp ,, tv karşısında kullanmam lazım
İlk hafta 3 kilo gidince sevindim, bu hafta veremedim belli. Olmazsa öbür hafta protein ağırlıklı ve ara öğünsüz denerimcanım yediklerin kontrollü ise ... anlık artıların moralini bozmasına izin verme ... o moral bozukluğu hiç bir işine yaramayacağı gibi .. işlerin daha da kötü gitmesine sebep olur .
Ama bir şeyleri dene ... tükettiğin bir şeyi çıkar şüpheli olan .. belki o sana yaramıyordur .. bunu deneye yanıla bulacağız sonuçta.
bende hiç sevmezdim ... mimu hep abla sana pilates lazım derdi de ben sallardım ..inanın çok çok etkili ... kardiyoda ağrımadığı kadar kaslarımı ağrıtıyor pilates
bence de ... senin taktik bu ..bundan şaşma ... bende 4-5 gibi ağzımı kapardım diyet zamanı .
He bu demek değil ki ömrü billah böyle yaşayacağız . şu an 8-9 da yiyebiliyorum ama her gün değil ve dengeleniyor .
ahhh ütü ahhh ..bende de var yine .
Galiba kaptanım...hatta 5i bile geçmemeli bence...hergün eksi görmek istiyorsam tabi...yarını çok merak ediyorum çokkk...canım yediklerin kontrollü ise ... anlık artıların moralini bozmasına izin verme ... o moral bozukluğu hiç bir işine yaramayacağı gibi .. işlerin daha da kötü gitmesine sebep olur .
Ama bir şeyleri dene ... tükettiğin bir şeyi çıkar şüpheli olan .. belki o sana yaramıyordur .. bunu deneye yanıla bulacağız sonuçta.
bende hiç sevmezdim ... mimu hep abla sana pilates lazım derdi de ben sallardım ..inanın çok çok etkili ... kardiyoda ağrımadığı kadar kaslarımı ağrıtıyor pilates
bence de ... senin taktik bu ..bundan şaşma ... bende 4-5 gibi ağzımı kapardım diyet zamanı .
He bu demek değil ki ömrü billah böyle yaşayacağız . şu an 8-9 da yiyebiliyorum ama her gün değil ve dengeleniyor .
Topiğce kahve zamaEki Görüntüle 1994101 nı galiba
Hani saraycayla demişsiniz ya bazen mecburi yiyoruz diye...ben acıkmasam bile az yemekten korkarım...doymamak en sinir olduğum şeydir...
Ay teşekkürler efser inceledim valla.metabolizma yaşı kilo verdikçe düşüyor ay bende merak ettim kendimi ya.şu hafta bi geçse misafirler bi gitsede düzenime tempoma bi dönsem temizlik falan düşünmeden asılsam sırf diyete.bende gidecem bi doktora ozaman.
canım yediklerin kontrollü ise ... anlık artıların moralini bozmasına izin verme ... o moral bozukluğu hiç bir işine yaramayacağı gibi .. işlerin daha da kötü gitmesine sebep olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?