İlk hafta 3 kilo gidince sevindim, bu hafta veremedim belli. Olmazsa öbür hafta protein ağırlıklı ve ara öğünsüz denerim
Galiba kaptanım...hatta 5i bile geçmemeli bence...hergün eksi görmek istiyorsam tabi...yarını çok merak ediyorum çokkk...
Ay teşekkürler efser inceledim valla.metabolizma yaşı kilo verdikçe düşüyor ay bende merak ettim kendimi ya.şu hafta bi geçse misafirler bi gitsede düzenime tempoma bi dönsem temizlik falan düşünmeden asılsam sırf diyete.bende gidecem bi doktora ozaman.
tartı iyi gibi ama oruc söz konusu olunca yorum yapamıyorum yarın ola hayrola.Ausencia
Sağol canım. Midem bulanmasa bağırsaklar boşalsın sorun değil de pek. Midem kötü kuzum
ben bir çok egzersiz denedim, callanetic, zumba, pilates, leslie, en çok beğendiğim Jillian michael in videolar nı severek yaptığımı farkettim. pilatesten kalır yanı yok bence
geçmiş olsun canımSağol canım. Midem bulanmasa bağırsaklar boşalsın sorun değil de pek. Midem kötü kuzum
göndereyim sana, bayılacaksınbende bir o ablayı denemedim
bi test yap canım, için rahat olur en azından10 sayfa kaldı okunacak :) ama hazırlanmam lazım.
Kafamda deli sorular birden böyle kilo almam ,az regl olmam, karnımda bebek hareketi gibi hareket olması beni korkutuyor, ya hamileysem Allah korusun ilaç kullanıyorum, düşünmesi bile ürkütücü. Mideme kramplar giriyor sıkıntıdan
Eşim alırsa yapıcam dua edin olmasın öyle bir şeybi test yap canım, için rahat olur en azından
Ay arkadaşlara klasik gelecek ama nabız ölçtünmü?ben kendimi öyle anlarım normalde 60-80 aralığı çıkıp dinlenmiş halinde bile 90+ çıkarsa gebe oluyodum10 sayfa kaldı okunacak :) ama hazırlanmam lazım.
Kafamda deli sorular birden böyle kilo almam ,az regl olmam, karnımda bebek hareketi gibi hareket olması beni korkutuyor, ya hamileysem Allah korusun ilaç kullanıyorum, düşünmesi bile ürkütücü. Mideme kramplar giriyor sıkıntıdan
anaa harbimi,varmı öyle bi ihtimal hemen test yapAy arkadaşlara klasik gelecek ama nabız ölçtünmü?ben kendimi öyle anlarım normalde 60-80 aralığı çıkıp dinlenmiş halinde bile 90+ çıkarsa gebe oluyodum
10 sayfa kaldı okunacak :) ama hazırlanmam lazım.
göndereyim sana, bayılacaksın
selam kızlar
doktorumkelebekolacam ve irmae meslektaşınızı az önce sağlık bakanlığına şikayet ettim
kendi doktorumda bugün yer olmadığından başka doktordan randevu almıştım,gittim dedim böle böle ilaç kullanıyodum ramazanda ara vericem değerlerime baktırmak istedim
bi değerim için fizik tedaviye gidiceksin dedi ama diğer doktor bakmıştı dedim o zaman o doktora gideceksin dedi bana
sonra bi değer içinde genel kan sayımı yeter dedi,dedim doktor bey eksiklik ilk bulunduğunda kan sayımım normaldi bu değer özellikle bakılınca düşük çıkmıştı (ferritin) ben ona baktırmak istiyorum,gerek yok dedi
ayy uyuz oldum,ben ilk dahiliye gidince bu değerleri kafama göre yaptırmamıştım doktorlar kendi bakmıştı,şimdi bakalım diyince kıymetli oldular,sanki laboratuvara gidip kendileri bakıyo,bende aradım 184 ü aynen anlattım
hayır doktorlara saygım sonsuz zaten amacım kötü duygularla değil ama adamın konuşma tarzı,bana karşı tavrı hiç hoş değildi,en azından bunu bilsin anlasın elbet duyar ona haber gider o zaman kendisinden rahatsız olduğumu anlasın
nil de doktora gidicekti bugün kaptanım
nil de doktora gidicekti bugün kaptanım
geçmiş olsun saydinSağol canım. Midem bulanmasa bağırsaklar boşalsın sorun değil de pek. Midem kötü kuzum
İyi yapmışsın bego şikayet yerini bulur.bende şu ergenlerin bastığı karşımdaki parkı şikayet etmiştim hem emniyete hem belediyeye gitmiş şikayet.ama ben fuhuş uyuşturucu alkol hepsini abarta abarta yazmıştım e elimde videoda var dedimnil de doktora gidicekti bugün kaptanım
İyi yapmışsın bego şikayet yerini bulur.bende şu ergenlerin bastığı karşımdaki parkı şikayet etmiştim hem emniyete hem belediyeye gitmiş şikayet.ama ben fuhuş uyuşturucu alkol hepsini abarta abarta yazmıştım e elimde videoda var dedim
şikayet edenlerden sadece beni aradılar hemde çevre müdürü aradı bana cebini verdi gönderdim videoları parka baktı gerekeni yapmak için uğraşacağını söyledi
Olayları sindirip geçmemek lazım
Allah sağlık versin, eksik etmesin de kuzum bizde yapsan hergün ütü varcanım yediklerin kontrollü ise ... anlık artıların moralini bozmasına izin verme ... o moral bozukluğu hiç bir işine yaramayacağı gibi .. işlerin daha da kötü gitmesine sebep olur .
Ama bir şeyleri dene ... tükettiğin bir şeyi çıkar şüpheli olan .. belki o sana yaramıyordur .. bunu deneye yanıla bulacağız sonuçta.
bende hiç sevmezdim ... mimu hep abla sana pilates lazım derdi de ben sallardım ..inanın çok çok etkili ... kardiyoda ağrımadığı kadar kaslarımı ağrıtıyor pilates
bence de ... senin taktik bu ..bundan şaşma ... bende 4-5 gibi ağzımı kapardım diyet zamanı .
He bu demek değil ki ömrü billah böyle yaşayacağız . şu an 8-9 da yiyebiliyorum ama her gün değil ve dengeleniyor .
ahhh ütü ahhh ..bende de var yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?