Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk hafta 3 kilo gidince sevindim, bu hafta veremedim belli. Olmazsa öbür hafta protein ağırlıklı ve ara öğünsüz denerim

ilk haftada çok normal ama 2-3 kilo gitmesi .. ödem gidiyor ..şişler iniyor ..bağırsak boşalıyor ...
sonrasında duraksama hemen gelirse sorun vardır ... yok 300*500 gr gidiyorsa .. metan yavaş veriyordur muhtemelen ... ayda yaklaşık 3-4 kilo gidiyorsa her şey yolundadır senin kilonda canım .

Galiba kaptanım...hatta 5i bile geçmemeli bence...hergün eksi görmek istiyorsam tabi...yarını çok merak ediyorum çokkk...

hadi bakalım Rabbim emeklerin karşılığını tartıda göstersin yarın canım .

benim 2015 aralığında meta yaşım 51 di hep yazıyorum ya 70 yaşında babam 54 çıkmıştı ...gel kanka gel dedim artık babam değil kankamsın

şimdi şükür yaşımdan 2 yaş küçük çıktım

tartı iyi gibi ama oruc söz konusu olunca yorum yapamıyorum yarın ola hayrola. Ausencia

10 sayfa kaldı okunacak :) ama hazırlanmam lazım.
Kafamda deli sorular birden böyle kilo almam ,az regl olmam, karnımda bebek hareketi gibi hareket olması beni korkutuyor, ya hamileysem Allah korusun ilaç kullanıyorum, düşünmesi bile ürkütücü. Mideme kramplar giriyor sıkıntıdan

bi test yap canım, için rahat olur en azından

Ay arkadaşlara klasik gelecek ama nabız ölçtünmü?ben kendimi öyle anlarım normalde 60-80 aralığı çıkıp dinlenmiş halinde bile 90+ çıkarsa gebe oluyodum

selam kızlar
doktorum kelebekolacam ve irmae meslektaşınızı az önce sağlık bakanlığına şikayet ettim

kendi doktorumda bugün yer olmadığından başka doktordan randevu almıştım,gittim dedim böle böle ilaç kullanıyodum ramazanda ara vericem değerlerime baktırmak istedim
bi değerim için fizik tedaviye gidiceksin dedi ama diğer doktor bakmıştı dedim o zaman o doktora gideceksin dedi bana
sonra bi değer içinde genel kan sayımı yeter dedi,dedim doktor bey eksiklik ilk bulunduğunda kan sayımım normaldi bu değer özellikle bakılınca düşük çıkmıştı (ferritin) ben ona baktırmak istiyorum,gerek yok dedi

ayy uyuz oldum,ben ilk dahiliye gidince bu değerleri kafama göre yaptırmamıştım doktorlar kendi bakmıştı,şimdi bakalım diyince kıymetli oldular,sanki laboratuvara gidip kendileri bakıyo,bende aradım 184 ü aynen anlattım

hayır doktorlara saygım sonsuz zaten amacım kötü duygularla değil ama adamın konuşma tarzı,bana karşı tavrı hiç hoş değildi,en azından bunu bilsin anlasın elbet duyar ona haber gider o zaman kendisinden rahatsız olduğumu anlasın

canım benim karnımda bazen resmen bebek tekmeliyor pıt pıt ... ben hep yağlar yanıyor aus diye yorumluyorum :)
çünkü hiç olmazdı daha önce .
seninde Rabbim kalbine göre nasip etsin her şeyi

göndereyim sana, bayılacaksın

şu ara raporluyum daktırım kelebekolacam dan ... o ne zaman tempo yap derse deneyeceğim saraycam ... bağımlısı olup 50 kiloya düşersem bulurum seni ama

canım can sıkıcı bir gün olmuş .
geçmişler olsun .
bazen bazı şikayetler yerini buluyor

nil de doktora gidicekti bugün kaptanım
İyi yapmışsın bego şikayet yerini bulur.bende şu ergenlerin bastığı karşımdaki parkı şikayet etmiştim hem emniyete hem belediyeye gitmiş şikayet.ama ben fuhuş uyuşturucu alkol hepsini abarta abarta yazmıştım e elimde videoda var dedim
şikayet edenlerden sadece beni aradılar hemde çevre müdürü aradı bana cebini verdi gönderdim videoları parka baktı gerekeni yapmak için uğraşacağını söyledi
Olayları sindirip geçmemek lazım

tavrı düzgün olupta bakmıyorum dese yine kabullenirdim,yok o zaman o doktora git,yok buna bakmaya gerek yok bide bakışları tavrı konuşması ukala ukala olunca sindiremedim

sende iyi yapmışsın seninkide çok önemli ahuu sonuçta park,ne işi var alkol uyuşturucu fuhuşun töbe töbeee,başka yermi kalmamış,bu millette ne rahatlık var anlamadım ki
inşallah çözüm getirirler seninkinede,yaz geldi,çocuklar rahat rahat hareket etsin,oynasın

Allah sağlık versin, eksik etmesin de kuzum bizde yapsan hergün ütü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…