Teşekkür ederim tatlım ♡♡♡geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim tatlım ♡♡♡ sanırım midemi üşüttümgeçmiş olsun saydin
üşüttün heralde,ayaklarını sıcak tut çok fayda ediyor
geldim canımmm eşim öğle yemeklerine geldiği için yemek hazırlığı yemek yedi gitti şimdi eşimmm ancaaa geliyorum canımmm ....
geldim canımmm eşim öğle yemeklerine geldiği için yemek hazırlığı yemek yedi gitti şimdi eşimmm ancaaa geliyorum canımmm ....
bende yer hareketlerini sevmiyorum yuvarlanınca yerde sıkılıyorummmpilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gitti
bende yer hareketlerini sevmiyorum yuvarlanınca yerde sıkılıyorummm) benim acil kol hareketi bulmalıyımmm kollarım incelmeliiii
hayılrısı canımmm Rabbim nasip ettiyseee hoşgeldiiiii bebekkkkEşim alırsa yapıcam dua edin olmasın öyle bir şey
Ben de işlerimi hall ettim.. yemek te yapıcaktım soğan bitmiş...
yemek yedim geldim şimdiii
1 kase mantar çorba
1 servis kaşıgı patlıcan oturtma
yogurt ( artık yogurt kendileri mayalıyorlar hazır degil )
bugün ceviz yok çünkü , çok saglam yedim ögleni
bakalım sabah ola hayrolaa
fermuar çekildi
Kendime et haşlıyorum.onu yiycem.yanında yoğurtla ya da peynirle...evdekilere de şehriyeli etli bi yemek yapıcam canım.ne pişireceksin bakalım
işini yapmıyorsa yapacak bişey yok iyi yapmışssın canım.... ben hala genel ceraha gtimiştim yaaaa yüzüme bakıp ameliyat demişti popom için şikayet etmedim diyeee içimde kaldııı ... gerçi popomu göstermeye meraklı değilimde ama hemen ameliyat denmez kiiii .........selam kızlar
doktorum @kelebekolacam ve @irmae meslektaşınızı az önce sağlık bakanlığına şikayet ettim
kendi doktorumda bugün yer olmadığından başka doktordan randevu almıştım,gittim dedim böle böle ilaç kullanıyodum ramazanda ara vericem değerlerime baktırmak istedim
bi değerim için fizik tedaviye gidiceksin dedi ama diğer doktor bakmıştı dedim o zaman o doktora gideceksin dedi bana
sonra bi değer içinde genel kan sayımı yeter dedi,dedim doktor bey eksiklik ilk bulunduğunda kan sayımım normaldi bu değer özellikle bakılınca düşük çıkmıştı (ferritin) ben ona baktırmak istiyorum,gerek yok dedi
ayy uyuz oldum,ben ilk dahiliye gidince bu değerleri kafama göre yaptırmamıştım doktorlar kendi bakmıştı,şimdi bakalım diyince kıymetli oldular,sanki laboratuvara gidip kendileri bakıyo,bende aradım 184 ü aynen anlattım
hayır doktorlara saygım sonsuz zaten amacım kötü duygularla değil ama adamın konuşma tarzı,bana karşı tavrı hiç hoş değildi,en azından bunu bilsin anlasın elbet duyar ona haber gider o zaman kendisinden rahatsız olduğumu anlasın
Kendime et haşlıyorum.onu yiycem.yanında yoğurtla ya da peynirle...evdekilere de şehriyeli etli bi yemek yapıcam canım.
Ah canıııım günlük yemek bitti...yarınki eksiyi düşünelim...ben acccayip heycanlıyım.yemek yedim geldim şimdiii
1 kase mantar çorba
1 servis kaşıgı patlıcan oturtma
yogurt ( artık yogurt kendileri mayalıyorlar hazır degil )
bugün ceviz yok çünkü , çok saglam yedim ögleni
bakalım sabah ola hayrolaa
fermuar çekildi
mideni mi üşüttün acaba başka güzel habeler olabilir miiiiii ???? ilaç kullanmaaaaTeşekkür ederim tatlım ♡♡♡ sanırım midemi üşüttüm
bi ramazan gelsedeee öğle gelmese bende dinlensemmmm hahahahbenim tayfa bugün yok .. eşim fuarda istanbulda .. yusufta okulda bu öğlen ..
bi ramazan gelsedeee öğle gelmese bende dinlensemmmm hahahah)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?