Sence ağzima sürmüş olabiliryim
Tabikite hayır kahvemi murdar etmen dünkü senin proteyin eklemelerinden sonraama itiraf edeyim kahfaltı icime sinmedi gerci bugün öglen biraz abatmak istedim ama ben galiba hahvaltıyı abartım.tabagımda peynirli tost ve patates kızartması vardı
Ben tabikide peynirli tost ve yeşilik yedim sadece galiba biraz porsyon büyüktü
Leynnn yarıldım
Kızımın hastalığından ediğim bilgilerse açıkladım bu durumu kendime. Çorbadaki karbonhidrat (sıvı olduğu için) kana hemen karışıyor. 5-7 dk arası. Bu evrede kan şekerin yükseldiği için pankreasın insülin üretmeye başlıyor. Metebolizman çalışıyor.niye ara veriliyorrr aceppp ?? bende eşimde hayatta çorba içmeyiz o sıcaktaaa.. direkt yemeğe dalarızzz haaha) ama bu raamzan iki bardak su içip bir hurma yiyip namaza gecebilirim çünkü yemek iyiynce hemen üstüne namaz kılınmıyor zorlanıyor insan....
Ausencia dün 70 dk yürüyüş vardı her gün yaptım listeyi göremedim dün bi huzursuzluk vardı....pek giremedim kulube
Sana kızmayada korkar oldum artık ne ettiysen banayarılmayacannn len kızacaksın ... sen görürsün aus diyeceksin
canım tost olunca sanki büyük cız yemiş gibi düşünülüyor ama zaten 2 dlm ekmek ve peynirle kahvaltı yapan biri için ..yağda yüzmemiş tostta gayet masum bol yeşillikle ....
tabii beyaz ekmek olmamalı
Ben hazır orda duran bi şey istiyorum ki kahvaltıda bi ısırık alayım çayımla gitsin diye...ama bak senin yazını okurken de bunu icat ettim...lor+yulaf+siyah kaysı güzel olur.yulafı çiyden kullanıyoruz dimi?bunu hazırlayıp rulo yapıp buz dolabında tuta bilirim..._AYNURA_ ben o tarz tatlı ihtiyaçlarımı kendi tariflerimle karşılardım .
ya kuru meyve ve yulaf ezmesi muz ile ... toplar yapardım ...
ya da protein bar hazırlardım lor kakao yer fıstığı ve yulafla ...
paketli ürünleri diyet adı altında da olsa çıkardım hayatımdan da evden de
Ben hazır orda duran bi şey istiyorum ki kahvaltıda bi ısırık alayım çayımla gitsin diye...ama bak senin yazını okurken de bunu icat ettim...lor+yulaf+siyah kaysı güzel olur.yulafı çiyden kullanıyoruz dimi?bunu hazırlayıp rulo yapıp buz dolabında tuta bilirim...
Taaaarif isterim taaarif isterim
Kaptanım sabahtan doktora gittim anca iş yerine dönebildim
Hmm...olmuş buz bozulmaz mı bi haftaya?istersen muz ama çook olmuş muz ile yoğurup şekil verebilirsin .
5 dk da hazırlarsın ... kakaoda at ... al al ye yine .. bir parça alsan atsan ağzına kaç gün gider zaten sana ... hem sağlıklı katkı maddesi yok
Taaaarif isterim taaarif isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?