Azericim sen burdaymışsın görmedim seni canım
bende öğlen lapamı yedim geldim yoğurtlu yedim azericim sabahkini sade yemeye çalıştım yiyemedim bile akşamada salatayla yerim yarın yine buşekilde yerim perşembe günüde nevin elmalı çayını yaparım adetliyken ödemimi atayım
ganfed iştah açılması değil patlaması yaşıyorum resmen zor tutuyorum kendimi tatlı krizine girerimbirde ben bakim bu ay nasıl idare edeceğim.
lapayi sakin sade yeme.yenmiyor öyle cünkü,gitmiyor asagiya.yanina bisey olunca yemesi daha kolay oluyor.
pişttttt noluyor ordaa
ara olarak dondurma yedimmm
Canım panik yapma,eğer istersen attırırım 2 hafta içinde ben sana 2-3 kilo.Ama sporuna ufak ufak geçilerle başla ki Azeri'cim,gidiş daha hızlansın.Panik yok,hallederizcanlarımm bugun aksamustu ısten cıktımm annemlere gıttık yedım valla ne oldu bana kırmıszı gulum bılmıyorum ama gercekten cok yogun bır ıs programı verdıler nasıl yetısıcek ayın 30 una kadar dıye dertten tasadan ısımı yapamaıyorum kı ılerlesınde cabuk bıtsın bos bos oturuyorum..hooofff hoooffaslında bunlar bahane ısıme kendımı versem 2 gun bılemedın 3 gune bıtıcek ama veremıyorum ıste kendımı:84::84:
yaa bılemıyorum kızlar teee gecen temmuzdan berı dıyet yapıyorum artık oakdar cok yoruldumkıı bıde ben yaklasık bı 10 yıldır falan hıcccccc ama hııııcccc 62 kıloyu ve altını gormedım sımdı oralara geldımya burdan sonrası ımkansız gıbı gelıyor neden bılmıyorumm..ama gercekten cok umutsuzmm benımm yanııı koskacamann mınnosun 50 lı bır rakama ınebılıcegıne hııc ınanmıyorumkı oyuzden artık dıyet yapmak ıstemıyorum yaaa ne olucak benım halım kızlar yaa
Ayyyy,inşallah canım ya.Ben de öyle tahmin ediyorum ama yine de tahlil yaptırıcam,içim rahat olsun.Sağol canımbende de çok oluyor o hem çok su içiyorum bitki çayı falan ondan sonra harekette edince oluyor bende korkmuştum doktora gittim bişey yok dedi
Eveeeettt canım,spor 10 dakika da olsa bırakamamak lazım.Vücut gevşemeyi farkettiği anda,spora direnmeye başlıyor çünküsenin yerine ben yapayim olurmu acaba. gerci iki hafftadir dogru duzgun yapamadimvalla bende sogudumm bu spordan toparlanmam lazim benim acilen yoksa bu hafta artida cikabilirim
of kızlar ya, hemen 52 kilo olmak istiyorum...
pişttttt noluyor ordaa
ara olarak dondurma yedimmm
cemrecim 3 kg kaldı canım ya olursun farklı diyetler yapsan vücudunu şaşırtmak için.
ceycede söylemiş şurda 2-3 kilon kalmış dişini sıkıp sarılsan diyete ve spora gider bir ayda bi de bize bak moralini bozmaaa
ceycede söylemiş şurda 2-3 kilon kalmış dişini sıkıp sarılsan diyete ve spora gider bir ayda bi de bize bak moralini bozmaaa
haziran sonu tatile gidicem, nasıl gidicem bilmiyorum, selülitlerim de var.......
haziran sonu tatile gidicem, nasıl gidicem bilmiyorum, selülitlerim de var.......
Günaydın kızlar ben geldim
francim çook geçmiş olsun canım egeciğin keyfi nasıl?
gecmis olsun frangicim.sevindim oglunun iyilesmesine.okumustum gecmisten.zayiflamistir kesin yavrucak.sen ne yaptin,isten izin alip evdemi kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?