Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lapayi sakin sade yeme.yenmiyor öyle cünkü,gitmiyor asagiya.yanina bisey olunca yemesi daha kolay oluyor.

Canım panik yapma,eğer istersen attırırım 2 hafta içinde ben sana 2-3 kilo.Ama sporuna ufak ufak geçilerle başla ki Azeri'cim,gidiş daha hızlansın.Panik yok,hallederiz
bende de çok oluyor o hem çok su içiyorum bitki çayı falan ondan sonra harekette edince oluyor bende korkmuştum doktora gittim bişey yok dedi
Ayyyy,inşallah canım ya.Ben de öyle tahmin ediyorum ama yine de tahlil yaptırıcam,içim rahat olsun.Sağol canım
senin yerine ben yapayim olurmu acaba. gerci iki hafftadir dogru duzgun yapamadimvalla bende sogudumm bu spordan toparlanmam lazim benim acilen yoksa bu hafta artida cikabilirim
Eveeeettt canım,spor 10 dakika da olsa bırakamamak lazım.Vücut gevşemeyi farkettiği anda,spora direnmeye başlıyor çünkü Veeee lütfen panik yapmayın,50-60 kilo aralığında verilen gramlar bile çok değerlidir.Eğer günde yarım saat olsun spor yaparsanız 2 haftada 2-3 kilo attırma tüyosu vericem size sözzzzzzzz
Canlar ben de bilgisayar dersindeyim bebelerle.Onlar proje ödevimizi araştıralım diye izin istediler,öyle olunca ben de sizlere bi bakıyım dedim.Akşam spordan sonra gelirim.Çooookkkk öpüyorum

nevcim dört gözle bekliyorum canım vereceğin tüyoları. ama ben burdayken ver. kızlar büyük ihtimalle perşembe ve cuma günü burda olmayacağım cuma k.validemi dr.götüreceğiz ben size bir şekilde kilo bilgilerime nete girip vermeye çalışacağım eğer giremezsem beni aynı geçin canlar zaten 1,5 kg artıda gözüküyorum baslkülde bu sabah nasıl oldu onuda anlamadım okadar dikkat ederken yememe.

ceycede söylemiş şurda 2-3 kilon kalmış dişini sıkıp sarılsan diyete ve spora gider bir ayda bi de bize bak moralini bozmaaa

HEE DİMİ DOĞAM BİZ NEYAPCAZ YILMAK YOK YAVAŞ ADIMLARLADA OLSA VERCEZ BU KİLOLARI

haziran sonu tatile gidicem, nasıl gidicem bilmiyorum, selülitlerim de var.......

CEMRECİM BENDE HAZİRAN sonunda tatile gideceğim ve vermem gereken enaz kilo hedef kilom 60 bu arada 17,60 kilom var ben bunun 10 kg bile haziran sonuna kadar vermeye razıyım yani birde bana bak şekerim moralini bozma sen sporla fln bir ayda çok rahat bu kilolarını verirsin canım. selülite valla ben de bir çare bulamadım bulan varsa bizide bilgilendirsin

haziran sonu tatile gidicem, nasıl gidicem bilmiyorum, selülitlerim de var.......

selüliit için araştır bi int de benim burdaki arkadaş yürüyerek kurtuldu evi baya uzak işyerine iş çıkışı günlük yürüdü sabahda arada iniyordu otobüsden başkada bişey yapmadı bide kahve çay içmiyceksin bildiğim

QUOTE=Ganfed;19228371]sanada gunaydin balli kurabiyem .iyiki duzeldi oglun insallah ateside iner bugunn yarina biseyi kalmaz .butun bebekler iyi olsun hastalaninca ben cok uzuluyorum benim oglumda dis cikariyor o yuzden cok huzursuz[/QUOTE]

sağol canım, çok daha iyiymiş.. siz de atlatırsınız inşallah çabucak, ayy bu dişler mahvediyor çocukları canım yaaa..

gecmis olsun frangicim.sevindim oglunun iyilesmesine.okumustum gecmisten.zayiflamistir kesin yavrucak.sen ne yaptin,isten izin alip evdemi kaldin

canım tekrar hoşgeldin.. bizi bırakıp gitmek yok valla.. kim sayım yapacak hem sen gidersen??

daha iyi oğluşum.. ben de izin aldım işten yanında kaldım dün, çok kötüydü çünkü ..

gecmisi okuyupta gelim dedim, birde baktim 7 kisi online, sonra okurum hemen sohbete katilim dedim..telefon santralinde ariza varmis...anlayacaginiz suan bosumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…