Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

var olmaz mı ?
kızılcık sopası

yok yok bizim takımın meşhur bir poğaçası var yağsız unsuz tuzsuz ...

dur tarifini bulayım

tabii yarın ödül hakedeceksin değil mi mimum

Sabah tartı bak ben hala yerimdeyim dedi bana şimdi bi Mecidiyeköy den Nişantaşı'na yürüyeceğim öğlen kinoalı semiz otum vardı biraz ayırdım akşamda ondan yiyeceğim kısmet hayırlısı 67 gelirse nasip :)

İnan sana yapılan kasti birşey değildir, belki senden önce çıkan hasta ya da son haftalarda çok fazla istekle gelen hasta bezdirmiş ve sana patlama olmuş olabilir. Doktor deliriyorsa inan tek başına delirmiyor, bir de onun açısından baktığında kendisinin tahlil istek kağıdı gibi görülmesinden, çok sık olduğunda hoşlanmıyorlar. Çünkü senin gibi iyi niyette gelmiyor her hasta, bazen işini öğretmeye kalkıyor, "yok canım sen yanlış biliyorsun o öyle olmaz böyleyse şudur sonuç" diyen tahlil yorumlayan hastalarım oldu benim geçmişte. Doktorlar da insan işte hep anlayış ve empatiyi koruyamıyorlar. Tatsız olmuş elbette ama sıkma canını. İki tarafın da şanssızlığı olmuş. Çok geçmiş olsun.

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var biliyorum küçücük bir operasyon...
öğleden sonra implant için dişcideyim dualarınızı yanıma alıp bu işten kolaylıkla cıkmak istiyorum....
Öğleden sonra gelip menümü yazarım zaten ondan sonra belirli bir süre bir şey yiyemem gibi yarında durumum bilmiyorum sabah kilo bildirimim yaparım belki hesaplarla uğraşamaya bilirim akşamda menümle inşallah aranızda olurum Allahın izniyle görüşürüz:))))

kaptanım bu kol hareketlerini yapış periyodun nedir?
yani kaç günde bir yapıyosun?

Ben de işlerimi hall ettim.. yemek te yapıcaktım soğan bitmiş...

aynura dün akşam doğum günü nasıldı?

keşke benim doktorum olsaydın yada ordan tahlil isteyip burda yaptırabilseydik
yok yaa doktorun yüzünü görsen hayata küsmüş dersin adam baştan atarlı giderli.
az önce bakanlıktan aradılar söylediklerimi bakanlık tarafından şikayet kapsamına alamıyolarmış,hastane başhekimine gidin dedi,ben yapacağımı yaptım bakanlık değerlendirmiyosa diycek bişey yok,herşeyide devletten beklememek lazım,çıkışta yakalarım nasılsabide bidaha o doktora gitmem herkesede anlatırım olur biter

Canım rahatça geçer inşallah, rahat ol. Şimdiden çok geçmiş olsun allaha emanet ol.:)

Aslında bende hiç sevmem...ama böyle hafif tatlımsı şeyler favorimdir...
Tek sevdiğim tatlı tavuk gögsü oda az şekerlisi. Aslında çocukken seviyordum ama bir gün kurban bayramında çok şeker yemişim karın ağrısı bilemem ne bir sürü hastalık geçirdim. Sonra yememeye başladım, midem bulanıyor şekerli bir şey yiyince.
Hastane yemeklerini severim mesela öyle zevksizim yemek konusunda

sağolun doktorum,keşke bütün doktorlar bayan olsa ve sizler gibi anlayışlı olsa
ve antiparantez kız çocukları mutlaka okumalıbüyük büyük yerlere gelmeli

yok canımı sıkmadımda üzüldüm biraz ama geçti
bugün zaten bi terslik var üzerimde işyerindede herşey ters gidiyo,bugün biran önce bitmeli

Şöyle söyleyeyim kaptanım sanırım rahat 1 saat yürüdüm akşam da tempolu 20 dakika normal alışverişte 2 saat yürüyeceğim Su böreği yarım porsiyon ancaydı hatta tıkattı öğlen yemeği de yemedim öyle akşamı bekleyeceğim

Aaa ne olmuş begum75 hayırdır kuzum

Bana doktor burnuma baktı kemik eğriliğini yine söyledi o bildiğim bir şeydi bir de et büyümesi var bu yüzden seni rahatsız etmeye başlamış dedi tomoğrafi çektirdi bayağı uğraştım 1 hafta sonra sonuçları almaya gideceğim bakalım ne diyecek Kan değerlerim içinde kan verdim sonuçları yarına çıkar ben netten bakacağım ona göre eczaneden damla ya da folik asit alırım onun için çok gerek değil de burnum takıldı kafama Siz neler yaptınız değişik bir şeyler var mı perşembe gününü kaçırdım ya

Dünkü menümü yazmadığını aklıma geldi birde bu gün anneler günü ile ilgili program vardı ona gittim yazlıkları çıkarıyorum yoğunu
sabah
1.5 dilim tb ekmek peynir zeytin yumurta salatalık domates tere maydanoz
İhlamur

Arada kahve
Öğlen chialı yoğurt
Akşam yumurtalı ıspanak kavurması salata yoğurt 2,3 kaşık nohut
Arada
3.sunta 2 gün kurusu

Kızlar yeme isteğim had safhada liste frenliyor akşam menüm nohut pilav di kendime ıspanak kavurdum ama 2 kasıkta aldım niye yaptıysam nohutlu çok severim ama vazgeçilmez degil

geçmiş olsun mortimsonuçlar güzel çıkar inşallah
ayy dert etme mortim afiyet olsun neden yarım porsiyon yedin bi yarımda benim için yeseydin

akşam çok gezme ödem olur yarına şiş çıkarsın,sen en iyisi ye ye otur emi

hemen favorilere ekliyorum bunları yapayım düzenli olarak birtek çemberim yoookk ...

Canıııım bitaneeeem hiç korkma...daha 2ay oldu kocam 2tanesi için geçirdi operasyon.hiç bişey hissetmemiş.sonrasında da hiç ağrımadı

B Bebetomm gelip gidiyon selam vermiyon.Ayran içtik ayrı mı düştük.nasıl gidiyor koruma ?
Olur mu hiç Ahu060812 ayrı düşmedik tabi ama hızınıza yetişilmiyor geçmişi okuyayım derken hep gerideyim koruma vermekten daha zor sürekli yesem mi yemesem mi modu, halbuki diyet belli yemeyeceksin annem gidiyor bugün artık mutfak bana kalacağı için koruma moduna dönecem inşallah yazamasam da buradaki muhabbetten geri kalmak isteniyorum terapi gibi geliyor

Canım çok geçmiş olsun inşallah çok kolay geçer diş çok zordur bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…