var olmaz mı ?
kızılcık sopası
yok yok bizim takımın meşhur bir poğaçası var yağsız unsuz tuzsuz ...
dur tarifini bulayım
tabii yarın ödül hakedeceksin değil mi mimum
İnan sana yapılan kasti birşey değildir, belki senden önce çıkan hasta ya da son haftalarda çok fazla istekle gelen hasta bezdirmiş ve sana patlama olmuş olabilir. Doktor deliriyorsa inan tek başına delirmiyor, bir de onun açısından baktığında kendisinin tahlil istek kağıdı gibi görülmesinden, çok sık olduğunda hoşlanmıyorlar. Çünkü senin gibi iyi niyette gelmiyor her hasta, bazen işini öğretmeye kalkıyor, "yok canım sen yanlış biliyorsun o öyle olmaz böyleyse şudur sonuç" diyen tahlil yorumlayan hastalarım oldu benim geçmişte. Doktorlar da insan işte hep anlayış ve empatiyi koruyamıyorlar. Tatsız olmuş elbette ama sıkma canını. İki tarafın da şanssızlığı olmuş. Çok geçmiş olsun.selam kızlar
doktorum @kelebekolacam veirmae meslektaşınızı az önce sağlık bakanlığına şikayet ettim
kendi doktorumda bugün yer olmadığından başka doktordan randevu almıştım,gittim dedim böle böle ilaç kullanıyodum ramazanda ara vericem değerlerime baktırmak istedim
bi değerim için fizik tedaviye gidiceksin dedi ama diğer doktor bakmıştı dedim o zaman o doktora gideceksin dedi bana
sonra bi değer içinde genel kan sayımı yeter dedi,dedim doktor bey eksiklik ilk bulunduğunda kan sayımım normaldi bu değer özellikle bakılınca düşük çıkmıştı (ferritin) ben ona baktırmak istiyorum,gerek yok dedi
ayy uyuz oldum,ben ilk dahiliye gidince bu değerleri kafama göre yaptırmamıştım doktorlar kendi bakmıştı,şimdi bakalım diyince kıymetli oldular,sanki laboratuvara gidip kendileri bakıyo,bende aradım 184 ü aynen anlattım
hayır doktorlara saygım sonsuz zaten amacım kötü duygularla değil ama adamın konuşma tarzı,bana karşı tavrı hiç hoş değildi,en azından bunu bilsin anlasın elbet duyar ona haber gider o zaman kendisinden rahatsız olduğumu anlasın
Deniyeyim bunu güzel tarif teşkür kaptaniçemyulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8-9 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
exmadon
canım şu haraket arka koldur .... hani sarkan kısım için .. bununla pazu yapıp şişmez kollar , şekillenir .
Pilates bantı ile de şu 2. haraket ...
Eki Görüntüle 1994205 pilates çemberi bir de ...
ben kol için bunları yapıyorum ... cm olarak çok fark etti.
Ben de işlerimi hall ettim.. yemek te yapıcaktım soğan bitmiş...
begum75 ters bi zamanına denk gelmişsin sanırım.
bazı arkadaslar istekle gelen hastalara sinir oluyor ben karar veririm diyor.ama onları da o hala getiren hastalar olmuyor değil.bu meslek gercekten cok sabır ve empati istiyor.
sen sıkma minnak canını bana gel.
Canım rahatça geçer inşallah, rahat ol. Şimdiden çok geçmiş olsun allaha emanet ol.:)Kızlar dualarınıza ihtiyacım var biliyorum küçücük bir operasyon...
öğleden sonra implant için dişcideyim dualarınızı yanıma alıp bu işten kolaylıkla cıkmak istiyorum....
Öğleden sonra gelip menümü yazarım zaten ondan sonra belirli bir süre bir şey yiyemem gibi yarında durumum bilmiyorum sabah kilo bildirimim yaparım belki hesaplarla uğraşamaya bilirim akşamda menümle inşallah aranızda olurum Allahın izniyle görüşürüz:))))
Tek sevdiğim tatlı tavuk gögsü oda az şekerlisi. Aslında çocukken seviyordum ama bir gün kurban bayramında çok şeker yemişim karın ağrısı bilemem ne bir sürü hastalık geçirdim. Sonra yememeye başladım, midem bulanıyor şekerli bir şey yiyince.Aslında bende hiç sevmem...ama böyle hafif tatlımsı şeyler favorimdir...
İnan sana yapılan kasti birşey değildir, belki senden önce çıkan hasta ya da son haftalarda çok fazla istekle gelen hasta bezdirmiş ve sana patlama olmuş olabilir. Doktor deliriyorsa inan tek başına delirmiyor, bir de onun açısından baktığında kendisinin tahlil istek kağıdı gibi görülmesinden, çok sık olduğunda hoşlanmıyorlar. Çünkü senin gibi iyi niyette gelmiyor her hasta, bazen işini öğretmeye kalkıyor, "yok canım sen yanlış biliyorsun o öyle olmaz böyleyse şudur sonuç" diyen tahlil yorumlayan hastalarım oldu benim geçmişte. Doktorlar da insan işte hep anlayış ve empatiyi koruyamıyorlar. Tatsız olmuş elbette ama sıkma canını. İki tarafın da şanssızlığı olmuş. Çok geçmiş olsun.
Şöyle söyleyeyim kaptanım sanırım rahat 1 saat yürüdüm akşam da tempolu 20 dakika normal alışverişte 2 saat yürüyeceğimdoktordan haberler ne güzelim ? begüm 184 e şikayette bulunmuş ..canını sıkmışlar mücveririrm ...
oyyyyyyyyy perşembe su böreği ..iyi ki listede değilsin dedim valla
tamam canım ekleyeyim
canım muzu bu verdiğim tarifte kullanıyorum .. o pişmiş ..
lorlu barda dolaba konulacakta sadece kuru meyve ve kakao kullan
geçmiş olsun mortimŞöyle söyleyeyim kaptanım sanırım rahat 1 saat yürüdüm akşam da tempolu 20 dakika normal alışverişte 2 saat yürüyeceğimSu böreği yarım porsiyon ancaydı hatta tıkattı öğlen yemeği de yemedim öyle akşamı bekleyeceğim
Aaa ne olmuşbegum75 hayırdır kuzum
Bana doktor burnuma baktı kemik eğriliğini yine söyledi o bildiğim bir şeydi bir de et büyümesi var bu yüzden seni rahatsız etmeye başlamış dedi tomoğrafi çektirdi bayağı uğraştım 1 hafta sonra sonuçları almaya gideceğim bakalım ne diyecekKan değerlerim içinde kan verdim sonuçları yarına çıkar ben netten bakacağım ona göre eczaneden damla ya da folik asit alırım onun için çok gerek değil de burnum takıldı kafama Siz neler yaptınız değişik bir şeyler var mı perşembe gününü kaçırdım ya
hemen favorilere ekliyorum bunları yapayım düzenli olarak birtek çemberim yoookk ...
canım şu haraket arka koldur .... hani sarkan kısım için .. bununla pazu yapıp şişmez kollar , şekillenir .
Pilates bantı ile de şu 2. haraket ...
Eki Görüntüle 1994205 pilates çemberi bir de ...
ben kol için bunları yapıyorum ... cm olarak çok fark etti.
Canıııım bitaneeeem hiç korkma...daha 2ay oldu kocam 2tanesi için geçirdi operasyon.hiç bişey hissetmemiş.sonrasında da hiç ağrımadıKızlar dualarınıza ihtiyacım var biliyorum küçücük bir operasyon...
öğleden sonra implant için dişcideyim dualarınızı yanıma alıp bu işten kolaylıkla cıkmak istiyorum....
Öğleden sonra gelip menümü yazarım zaten ondan sonra belirli bir süre bir şey yiyemem gibi yarında durumum bilmiyorum sabah kilo bildirimim yaparım belki hesaplarla uğraşamaya bilirim akşamda menümle inşallah aranızda olurum Allahın izniyle görüşürüz:))))
dambıl ile çalışacaksın adacım,bende yer hareketlerini sevmiyorum yuvarlanınca yerde sıkılıyorummm) benim acil kol hareketi bulmalıyımmm kollarım incelmeliiii
Olur mu hiç
çalışacam artık dambılımı nereye koydum kimbilir plates lastikleri elimin altında sürekliii kollar incelmeliii acilennndambıl ile çalışacaksın adacım,
su şişesi de olurçalışacam artık dambılımı nereye koydum kimbilir plates lastikleri elimin altında sürekliii kollar incelmeliii acilennn)
Canım çok geçmiş olsun inşallah çok kolay geçer diş çok zordur bilirimKızlar dualarınıza ihtiyacım var biliyorum küçücük bir operasyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?