Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız aynura kaç saat uyuyorsunnnnn9 da yatıyomusun
aboww ben daha koltuga oturmammış oluyorum
bırak yatış pozisyonunu
Canım benim kuzum 9sa uyur...e ev kadınıyım ya o saate işiç kalmaz...perşenbeleri erken yedim diye erken uyumayı tercih ederim.ama sanki o kadar erken uyumak çok iyi gelmedi...11de uyuduğumda 1400gitmişdi.9da uyuduğumda 800...

doktordan haberler ne güzelim ? begüm 184 e şikayette bulunmuş ..canını sıkmışlar mücveririrm ...

oyyyyyyyyy perşembe su böreği ..iyi ki listede değilsin dedim valla

Ausencia benimde cuma-cumartesi-pazartesi-salı-çarşamba var yürüme
bugün yürümedik

tamam canım ekleyeyim

Hmm...olmuş buz bozulmaz mı bi haftaya?

canım muzu bu verdiğim tarifte kullanıyorum .. o pişmiş ..

lorlu barda dolaba konulacakta sadece kuru meyve ve kakao kullan

Yani kendimi bu kurabiyeyle ödüllendirememiştim :) bu akşam yapayım belki yarına güzel olur. Yarın meşhur kabaklı salatam dan mı yapsam diyorum tam bir sanattı o :)

Ayy canım inşallah geçer çabucak...uyumayı severim beeeen..

begum75 ters bi zamanına denk gelmişsin sanırım.
bazı arkadaslar istekle gelen hastalara sinir oluyor ben karar veririm diyor.ama onları da o hala getiren hastalar olmuyor değil.bu meslek gercekten cok sabır ve empati istiyor.
sen sıkma minnak canını bana gel.

salı günü kendimce ton balıklı salataya başladım leblebim hala baş tacım..... tarçınlı zencefilli zerdeçallı yoğurt çok yemiyorum bebiş emdiği için ona da yarıyor:)

sabah 1 kepekli tost meyva
öğlen ton balıklı salata meyva
akşam salata meyva
bugün 3.günüm 2 günde 1,5 kg gitti bir iyi geldi ki anlatamam
akşam engeç 6 da yiyorum sonrasında yemiyorum arada sütlü filtre kahve ve leblebi
sevgiler hepinize

aa hoşgeldin
ara sıra aklıma geliyordun nerede bu kız diye başın sagolsun

Ausencia Kaptanım ben pek tatlı sevmem nerdeyse hiç yemem. Ama bu tuzlu isteğini zor bastırıyorum. Bunun için bir önerin var mı?

var olmaz mı ?
kızılcık sopası

yok yok bizim takımın meşhur bir poğaçası var yağsız unsuz tuzsuz ...

dur tarifini bulayım

Yani kendimi bu kurabiyeyle ödüllendirememiştim :) bu akşam yapayım belki yarına güzel olur. Yarın meşhur kabaklı salatam dan mı yapsam diyorum tam bir sanattı o :)

tabii yarın ödül hakedeceksin değil mi mimum

Tamam bitanem..bugün protein barı hazırlıyorum...yarın kahvaltıda kullanırım...

var olmaz mı ?
kızılcık sopası

yok yok bizim takımın meşhur bir poğaçası var yağsız unsuz tuzsuz ...

dur tarifini bulayım

tabii yarın ödül hakedeceksin değil mi mimum
Kız poğaçada sevmem şöyle çıtır çıtır bişi olsa olmamı (sopa hariç)

Bunları haftada kaç kez kaç tane kullana biliriz kaptaniçem?

canım yanılmıyorsam zaten 10-11 poğaça çıkmıştı ..

ben sadece sabah kahvaltıda bir tane yemiştim poğaçadan .

çok abartmamak lazım yani ... ama ara ara insanın o hamur işi , poğaça isteğini kesinlikle yok ediyor .

hadi 2 tane bir günde ye ..

ama haftanın her günü olmaz tabii .. benim eşim çok sevmişti o yüzden o bitirdi zaten 1 günde :))

ben çıktım güzeller .. yusufu alacağım ...market ve ev ... eşim geceye kadar yok .. buralarda çeneye devam
Benim koca da bugün yooook...geç gelir...ayyy bu tariflere baaayıldımmm...hatta aklıma bir şey geldi.bizim burda yağsız lorlar satılıyo...niye ben kullanmıyordum ki onu...artık ondan alıcammm...hatta şimdi uçup marketten alıp geliyorummmm...etimle yerimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…