Canım benim kuzum 9sa uyur...e ev kadınıyım ya o saate işiç kalmaz...perşenbeleri erken yedim diye erken uyumayı tercih ederim.ama sanki o kadar erken uyumak çok iyi gelmedi...11de uyuduğumda 1400gitmişdi.9da uyuduğumda 800...kız aynura kaç saat uyuyorsunnnnn9 da yatıyomusun
aboww ben daha koltuga oturmammış oluyorum
bırak yatış pozisyonunu
Kaptanım sabahtan doktora gittim anca iş yerine dönebildimSabah kahvaltı yapamadım öğlen su böreği yedim sonum hayrolsun inşallah Bugün başka bir şey yemesem mi acep su böreği dediğimde yarım porsiyon bir şey aslında akşam ne yapsam ya dışarıda olacağız
Ausencia benimde cuma-cumartesi-pazartesi-salı-çarşamba var yürüme
bugün yürümedik
Hmm...olmuş buz bozulmaz mı bi haftaya?
Ayy canım inşallah geçer çabucak...uyumayı severim beeeen.._AYNURA_ kız maşallahın var. Keşke bende uyuyabilsem bu aralar iyice kötüleşti. neredeyse 5 e kadar uyuyamaz oldum sabah 8 de kalkıyorum. 4-5 gün böyle sonra bir gün koltukta bakmışsın bayılmışım
Huzursuz bacak sendromu var 3 gündür rahatsız ediyor meret
Arkadaşlar selamlar, merhabalar sevgiler.Ben işyerimizde bir arkadaşımız vefat ettiği için uzun süredir yanınızda olamamıştım.Yeme düzenimde çok değişti.Bir program menü yapamadım doktoruma devam edemedim.Ancak kilo almadım da.Masumm um un hala yamacında dolanıyorum sanırım:) şuan 67 kg dayım en son buraya 72 iken girebilmiştim.Sizleri sohbetlerinizi çok özledim güzel baharlar diliyorum.
Aslında bende hiç sevmem...ama böyle hafif tatlımsı şeyler favorimdir...Ausencia Kaptanım ben pek tatlı sevmem nerdeyse hiç yemem. Ama bu tuzlu isteğini zor bastırıyorum. Bunun için bir önerin var mı?
Ausencia Kaptanım ben pek tatlı sevmem nerdeyse hiç yemem. Ama bu tuzlu isteğini zor bastırıyorum. Bunun için bir önerin var mı?
Yani kendimi bu kurabiyeyle ödüllendirememiştim :) bu akşam yapayım belki yarına güzel olur. Yarın meşhur kabaklı salatam dan mı yapsam diyorum tam bir sanattı o :)
Hoşbuldum tatlım.Çok teşekkürler. Çok fit gördüm yalnız seni maşallah:) 70 altlarını hayal ediyorduk hedefimiz şimdi 60 ların altı değil mi?aa hoşgeldin
ara sıra aklıma geliyordun nerede bu kız diyebaşın sagolsun
Tamam bitanem..bugün protein barı hazırlıyorum...yarın kahvaltıda kullanırım...doktordan haberler ne güzelim ? begüm 184 e şikayette bulunmuş ..canını sıkmışlar mücveririrm ...
oyyyyyyyyy perşembe su böreği ..iyi ki listede değilsin dedim valla
tamam canım ekleyeyim
canım muzu bu verdiğim tarifte kullanıyorum .. o pişmiş ..
lorlu barda dolaba konulacakta sadece kuru meyve ve kakao kullan
Bunları haftada kaç kez kaç tane kullana biliriz kaptaniçem?yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8-9 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
exmadon
Kız poğaçada sevmem şöyle çıtır çıtır bişi olsa olmamı (sopa hariç)var olmaz mı ?
kızılcık sopası
yok yok bizim takımın meşhur bir poğaçası var yağsız unsuz tuzsuz ...
dur tarifini bulayım
tabii yarın ödül hakedeceksin değil mi mimum
Bunları haftada kaç kez kaç tane kullana biliriz kaptaniçem?
Benim koca da bugün yooook...geç gelir...ayyy bu tariflere baaayıldımmm...hatta aklıma bir şey geldi.bizim burda yağsız lorlar satılıyo...niye ben kullanmıyordum ki onu...artık ondan alıcammm...hatta şimdi uçup marketten alıp geliyorummmm...etimle yerimmm...ben çıktım güzeller .. yusufu alacağım ...market ve ev ... eşim geceye kadar yok .. buralarda çeneye devam
Hoşbuldum tatlım.Çok teşekkürler. Çok fit gördüm yalnız seni maşallah:) 70 altlarını hayal ediyorduk hedefimiz şimdi 60 ların altı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?