Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptan orantısız güç pardon diyet var hem oruç hemde yemek yemiyor saymamki

Bak dediğim çıktı şike var bu hatun yemiyor inş güne 2 tepsi ev baklavası yapmışlar sır bende koca göbeğim gelmeyen halam açık istahim karışmış evim 4 çocuğumla uğraşıyorum

Ya kış ramazan değil çorbası sofraya oturmayiz

.
Sanırım çekirdek kıvamındaki yulaf ezmesi
Ay resmi açıyorum çiçekler çıkıyor kaptan yanlış resim koymuş deyip kapatıyorum

Benim görüşüm hepsini aynı anda yaptirmasan
Allah kolaylıklar versin

pilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gitti

dün videoyu yaptım

ayaklarım titremeye başladı artık,hergün yapılmaz gün aşırı anca,bazı hareketleri hiç yapamıyorum ,özellikle boyun yukarı kalkıyosa,bacak basen hareketleri sonda kalmış aslında en çok istediklerim onlardı o ana gelene kadarda perte çıkıyorum resmen

video 56 dakika ama son 6 dakikası soğuma,düz hesap 50 dakika de sen ona,bide ben yaptım yapamadım kal geldi derken 40 dakika anca yapmışımdırartık ne şekillenirse bahtıma

hee bide dambılım yok dambılsız yaptım ama o sıralarda lastikle modifiye hareketler yaptım

benimki yarı yarıya modifiye jillian oldu

Sarayca

Son düzenleme:
Yattim kalktim 200 msj.
Ayy okuyan micam aksama yemegim yok kızımı da dışarı cikarmaliyim.
Oyy yalniz sekizden.beri bisi yemediydim yavas ve sindirerek yiyorum ki mide anlasin duyduğunu yoksa sanki doymuyorum gıbı oluyor

ilk yaptığımda 20 dk dayanmıştım, sen yine iyisin

Günaydın sherym...seni de görmüyorum kaç zamandır...yeni bi şey mi deniyosun canım?-100yazmışın da
Ayy simdi buldum msjini.
Yok canim yenı bisi degil araları kaldirdim.
Erken kapatiyorum gunu birde öğün aralarini mumkunse uzun tutuyorum

Anneler günü için hediye bakacağız oturamam ki sağol kuzum

Tam kızımı uyuttum işe başlayacağım uyandı anne salla başkasınida kabul etmiyor nasıl toplanacak bu ev halılarında verdim pazartesi gelecek inşallah güzel yıkarlar
Allah kolaylık versin canım dert etme yavaş yavaş yaparsın 3 günde değil 7 günde biter sıkma canını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…