benimde aklıma gelmedi değillll hahahasu şişesi de olur
Günaydınnnnn
Sabah şerifleriniz hayr olsun efenim
Akşam gelemedim yahu . Hatta iftarımıda arabada açtım
Geçmişi okumak ne mümkünnn.
Bu haftalar beni böyle idare edeceniz anacım.
Benim bi mortim vardı napıyo acep
Benim marotan başkadı hanımmm
Az evi toparlayım kuaföre randevu almıştım malum bayan olan bayan kuaförü kolay
sonra perdeye bakmam lazım canı sağolsun kocacımın zamanında dediğimi almadı bekletti son güne şinfi git al diyodaha başka alınacaklarda var ve ayrıca bugun sohbett varrrrrr .
Benden iki tane yapılabiliyormuydu ????
Öpüldünüz efenim
Aaa dur menümü yazmadım
Sahur yogudu
İftar :
1 kandil simidi . Onuda arabada yedim
Eve gelince , yaprak pişirmiştim altına kemik koyarım ben onun etinden bi parça 2 de yaprak sarma .
Su iftardan sonra 1 lt oldu .
Sporda akşama kadar ayakta olmamın dışında 1 saat yürüyüş efenim . Dün motor taktırmıştım söylemesi ayıp
Kızımın hastalığından ediğim bilgilerse açıkladım bu durumu kendime. Çorbadaki karbonhidrat (sıvı olduğu için) kana hemen karışıyor. 5-7 dk arası. Bu evrede kan şekerin yükseldiği için pankreasın insülin üretmeye başlıyor. Metebolizman çalışıyor.
Çorbayı sıcak değil ılık içmelisin. Sıcak mide kanserine kadar götürebilir insanı. Ilık içtiğin çorbada tüm gün büzülen mideni yumuşatıyor.
Beyin yemeği bitirdikten 15-20 dk arasında doyma güdüsünü algılıyor.
Sen çorbayı içtikten sonra 20 dk diğer işlerini yaparken metobilizman hızlanmış doyman için tüm vucudun hazır hale gelmiş oluyor.
Tekrar yemeğe oturduğunda artık okadar aç değilsin çünkü karbonhidratın kanda dolaşıyor yeterli insülinde mevcut. Haliyle az yiyeceksin metobolizmanda çalışmaya başladığı için yerken (yavaş yemek bol çiğnemek) aldıklarının bir kısmını yakıyorsun bile.
.YULAF EZMELİ KURABİYEEki Görüntüle 1970634
Yulaflı Ezmeli Kurabiye
Malzemeler
1-1,5 su bardağı yulaf ezmesi
3 olgunlaşmış (hatta kararmış) muz
1 kahve ficanı kadar kuru üzüm
1 tatlı kaşığı tarçın
1/2 kahve fincanı hindistan cevizi
1/2 kahve fincanı damla çikolata (isteğe bağlı )
½ kahve fincanı kadar fıstık
Hazırlama Süresi : 5 dk
Pişme Süresi : 15-20 dk
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede .
Hazırlanışı
Ezilmiş muzlarla tüm malzemeler karıştırılıp , yoğrulur . Yulaf ezmesi miktarı , muzların büyüklüğüne göre değişeceği için 1 bardaktan sonra azar azar ele yapışmayacak ve şekil alacak kıvama gelene kadar eklenir .
Yağlı kağıt serili tepside yaklaşık 15-20 dk pişirilir .
Afiyet olsun
konu olarak vardı burda tariflerim ... ordan yapıştırdım :)
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var biliyorum küçücük bir operasyon...
öğleden sonra implant için dişcideyim dualarınızı yanıma alıp bu işten kolaylıkla cıkmak istiyorum....
Öğleden sonra gelip menümü yazarım zaten ondan sonra belirli bir süre bir şey yiyemem gibi yarında durumum bilmiyorum sabah kilo bildirimim yaparım belki hesaplarla uğraşamaya bilirim akşamda menümle inşallah aranızda olurum Allahın izniyle görüşürüz:))))
pilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gitti
ben hep öyle kullanıyorum,benimde aklıma gelmedi değillll hahaha)
benimde ada benimdeçalışacam artık dambılımı nereye koydum kimbilir plates lastikleri elimin altında sürekliii kollar incelmeliii acilennn)
ilk yaptığımda 20 dk dayanmıştım, sen yine iyisindün videoyu yaptım
ayaklarım titremeye başladı artık,hergün yapılmaz gün aşırı anca,bazı hareketleri hiç yapamıyorum ,özellikle boyun yukarı kalkıyosa ,bacak basen hareketleri sonda kalmış aslında en çok istediklerim onlardı o ana gelene kadarda perte çıkıyorum resmen
video 56 dakika ama son 6 dakikası soğuma,düz hesap 50 dakika de sen ona,bide ben yaptım yapamadım kal geldi derken 40 dakika anca yapmışımdırartık ne şekillenirse bahtıma
hee bide dambılım yok dambılsız yaptımama o sıralarda lastikle modifiye hareketler yaptım
benimki yarı yarıya modifiye jillian oldu
Sarayca
video da yeteri kadar kol çalışıyor zatenbenimde ada benimde
bu kol çalışanlar gün aşırımı çalışılıyo program nasıldır bi anlatabilirmi?
Ayy simdi buldum msjini.Günaydın sherym...seni de görmüyorum kaç zamandır...yeni bi şey mi deniyosun canım?-100yazmışın da
Anneler günü için hediye bakacağız oturamam ki sağol kuzumgeçmiş olsun mortimsonuçlar güzel çıkar inşallah
ayy dert etme mortim afiyet olsun neden yarım porsiyon yedin bi yarımda benim için yeseydin
akşam çok gezme ödem olur yarına şiş çıkarsın,sen en iyisi ye ye otur emi
yolla bana cadıyı.Tam kızımı uyuttum işe başlayacağım uyandı anne salla başkasınida kabul etmiyor nasıl toplanacak bu ev halılarında verdim pazartesi gelecek inşallah güzel yıkarlar
Allah kolaylık versin canım dert etme yavaş yavaş yaparsın 3 günde değil 7 günde biter sıkma canını....Tam kızımı uyuttum işe başlayacağım uyandı anne salla başkasınida kabul etmiyor nasıl toplanacak bu ev halılarında verdim pazartesi gelecek inşallah güzel yıkarlar
saydin nane limon yaptın mı kendine,bide cidden ayaklarını sıcak tut,midende olsa çok fayda ediyorNe ütü yapabildim ne de yürüyüşyatmazsam bulantı başlıyor hemen su falan icemedim safrayı atamadım ya sanırım bulantım ondan devam ediyor Ausencia
yok kuzum gecen hafta vardı.bu hafta oruc oldugum halde daha dinç ve sakinim.kelebekolacam Merkür etkisi bi huysuzluk ve halsizlik var mı sende de
Tatlım niyetliyim iftar sonrası yaparım inşallah. Yatıyorum, sıcak tutuyorum sağol canımsaydin nane limon yaptın mı kendine,bide cidden ayaklarını sıcak tut,midende olsa çok fayda ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?