Tatlım niyetliyim iftar sonrası yaparım inşallah. Yatıyorum, sıcak tutuyorum sağol canım
Oruc tutan arkadaslar unutmayin iftara dogru tartilin ... bu aksamki tarti sizin yarin bildiriminiz olacak...
Hee biraz fazla eksi cikiyor olsunnn ama cook guzelllaa bilmiyordum allah kabul etsin, ne güzel yaa
iftara doğru olan biraz şaşırtmacalı olur gibi aslında öğlen saatleri daha doğru olmaz mı?
ne kadar geç o kadar eksi,haftaya acısı çıkar ama bu işin benden demesi
bu hafta fazla çıkan eksiler haftaya tartıda artıya döner ama buda moral bozucu oluyoHee biraz fazla eksi cikiyor olsunnn ama cook guzelll)
kızlar oğlum yarın ankaraya geziye gidecek ona poğaça yapmayı planlıyorum,şöyle kolay yumuşacık bayatlamayan tarif varsa paylaşabilirmisiniz?
Sağol canım benim ♡♡♡ Amiiinnaa bilmiyordum allah kabul etsin, ne güzel yaa
iftara doğru olan biraz şaşırtmacalı olur gibi aslında öğlen saatleri daha doğru olmaz mı?
ne kadar geç o kadar eksi,haftaya acısı çıkar ama bu işin benden demesi
teşekkür ederim masum1 su bardagı süt
1 su bardagı su
1 su bardagı svıyag
2 paket kuru maya
4 ymk şeker
1 ymk tuz
2 yumurta ( sarısı üzerine)
4-5 bardak un
garantili tarifim benim begüm güzel oluyor cnm ,
şeker koymayabilirisn istersen
Tatlım iki kez mayalanan bi tarifim var istersen atayım :)kızlar oğlum yarın ankaraya geziye gidecek ona poğaça yapmayı planlıyorum,şöyle kolay yumuşacık bayatlamayan tarif varsa paylaşabilirmisiniz?
varsa tarifi atarmısın?kekte zebra yapıyorum ben güzel oluyor
ah ah çok severim kendilerini
Tatlım iki kez mayalanan bi tarifim var istersen atayım :)
Bende not aldimm1 su bardagı süt
1 su bardagı su
1 su bardagı svıyag
2 paket kuru maya
4 ymk şeker
1 ymk tuz
2 yumurta ( sarısı üzerine)
4-5 bardak un
garantili tarifim benim begüm güzel oluyor cnm ,
şeker koymayabilirisn istersen
Bende oyleyim saat aksam 5 ten sonra ara ara tartilirimm en son ezana 1 dakika kala tartilirimmmbu hafta fazla çıkan eksiler haftaya tartıda artıya döner ama buda moral bozucu oluyo
bencede eksi görmek süpper,ben işten eve gelince tartılırdım,yemek yaparken ara ara yine tartılırdım,bide iftardan önce,habire gitgel tartıl çok zevkli oluyo gerçekten,psikopata bağlıyosun direk
Tamam bencede cakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?