Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlım niyetliyim iftar sonrası yaparım inşallah. Yatıyorum, sıcak tutuyorum sağol canım

aa bilmiyordum allah kabul etsin, ne güzel yaa

Oruc tutan arkadaslar unutmayin iftara dogru tartilin ... bu aksamki tarti sizin yarin bildiriminiz olacak...

iftara doğru olan biraz şaşırtmacalı olur gibi aslında öğlen saatleri daha doğru olmaz mı?
ne kadar geç o kadar eksi,haftaya acısı çıkar ama bu işin benden demesi

Hee biraz fazla eksi cikiyor olsunnn ama cook guzelll )

Hee biraz fazla eksi cikiyor olsunnn ama cook guzelll )
bu hafta fazla çıkan eksiler haftaya tartıda artıya döner ama buda moral bozucu oluyo
bencede eksi görmek süpper,ben işten eve gelince tartılırdım,yemek yaparken ara ara yine tartılırdım,bide iftardan önce,habire gitgel tartıl çok zevkli oluyo gerçekten,psikopata bağlıyosun direk

Menüm benim açımdan çokta iyi değil kaptanım yarını etkilemez umarım
Sabah
Baya büyük porsiyon beyaz ekmeli peynirli tost çay yeşillik domates salatalık ardından bir türk kahvesi
Evde tekrar bir kahve
Bir kivi
Sitresden yiyemedim bir şey
Bu arda dışarda öğün gecirmek çok gıçıkmış çalışırken diyet yapan bayanlarımızı daha iyi anlıyorum
Öpüldünüz

kızlar oğlum yarın ankaraya geziye gidecek ona poğaça yapmayı planlıyorum,şöyle kolay yumuşacık bayatlamayan tarif varsa paylaşabilirmisiniz?

1 su bardagı süt
1 su bardagı su
1 su bardagı svıyag
2 paket kuru maya
4 ymk şeker
1 ymk tuz
2 yumurta ( sarısı üzerine)
4-5 bardak un

garantili tarifim benim begüm güzel oluyor cnm ,
şeker koymayabilirisn istersen

Sağol canım benim ♡♡♡ Amiiinn

teşekkür ederim masum
bu akşam bunu yapıcam bide kek dökerim şöyle kakaolu sade karışık yeter heraldezaten onlar dışarda yiyceklerde yanında bulunsun diye işte

Bende oyleyim saat aksam 5 ten sonra ara ara tartilirimm en son ezana 1 dakika kala tartilirimmm )))

Ausencia kaptanım konuya baktım ama proteim barın tarifini bulamadım...yarın inşallah yapıcam ve paylaşıcam konunda inşallah...
Lor+kakao+yulaf ezmesi+fındık+siyah kaysı kurusu(aslında bunun tam olarak türkçesini bilmiyorum.hani ekşi olur ya siyah.tam ekşi de deyil.ne kayısı kadar tatlı be erik kadar ekşi ikisinin ortası siyah bi meyve kurusu)...onunla yapıcam hurmadan korkuyorum.çok daha kalorili...peki senin bunlar için bi ölçün var mı?neden ne kadar katıcam diye.yoksa kendime mi kalmış?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…