Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 kez nasıl mayalanıyo hiç duymadım
sen onuda at istersen bulunsun
çok sağol
Kağıt kalem hazır mı? Önce malzemeler
3 su bardağı un
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 yumurta (akı içine sarısı üzerine)
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz (ben ikisini de çay kaşığı koyuyorum tepeleme)
1 paket instant maya
Icine
Peynir, maydanoz
Çörekotu susam üzerine
Unu eleyip ortasını açıp şeker maya ılık sütü de ilave edip üzeri hava almayacak şekilde kapatıp sarıp sarmalıyoruz :) 30 dakika mayalandırıyoruz. Süre sonunda tuz, yağ, yumurta akı katılıp yogurulup 30 dk. daha kapalı mayalanmasini bekliyoruz.
Süre sonunda hamurdan ceviz büyüklüğünden parçalar koparıp içine peynir istenirse peynirli maydanozlu karışım koyup kapatıp, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Üzerine yumurta sarısı susam çörekotu serpilip ısıtılmış fırının orta rafında orta ateşte altı üstü kızarana kadar pişiriyoruz.Pufidik poğaçalar yenmeye hazır.
Afiyet olsuuuun

sabah
aspir yagı+su

kahvaltı 08.00
bir avuç kuru üzüm
1 kk kadar peynir
1 etimek

öglen 13:00
1 kase mantar çorbası
1 servis kaşıgı patlıcan musakka
1 kase yogurt

3 lt su
2 yeşil çay , soda , kahve

Şu hafta bitsin artık göbeğim kocaman oldu atamıyorum ödemimi
sanırım bu cuma ilk artım olacak
Olmaz olmaz, bak bugünden sabah daha içilecek çook su, çok çay var.
Ben sulara çaylara saldım kendimi iyice, bugün korkumdan tartılmadım bile çünkü halen göbeğim kocaman şiştikçe şişiyor. Yarına çook büyük stres var.

begum75 tatlım kas grupları hangisi olursa olsun bir gün bir grup bir gün diğer grup çalıştırılır .
her gün kol çalışabilirsin ama bir gün ön kol diğer gün arka kol gibi .
set sayılarım düzenli değil benim 12*4 set genelde ama .

ecemavi canım menünü okudum da ... neyse ki dünmüş nohut pilav .. 2-3 kaşıkta olsa ...
bugün yeme istediğini bastır bastırabildiğin kadar .
bu arada aeben orantısız güç pardon diyet:) uygulamıyor bence ..kandil simiti ile iftar mı olurmuş

@Sherrysherrylady senin borsa da Nare83 u geçti ... 2 saatte bir 100 gr iniyorsun

sabaha 69

B Bebetomm geçmiş bana da terapi gibi geliyor ...hele kızlar şov günlerinde gülmek var ya okurken ... ama sen arada bir ceee de yahu

saydin78 ne yapar ne eder o artıları yerim çiğ çiğ yalnız yanlış anlaşılma olmasın cumaya göre artı değilim ... düne göre artıyım

Efser kuzum bu kadar güzel dua ile sorunsuz geçti inşallah

_AYNURA_ tatlım orda yoktur o evet .. bu aslında eşimin tarifi . spora giderken yer .
500 kiloya yakın tuzsuz lor dan yapar .. süt ile robotta macun kıvamına getirir ..sonra içine kakao , yer fıstığı kuru meyve ve yulaf ezmesi koyup ...yağlı kağıt üzerine borcama döker ... buzluğa .. kesip kesip yanına alır sporda ..epeyce çıkıyor .. bazen fıstık ezmesi de atar.
hurma bence de koyma ...

Nare83 menü yine şa-haaa-neeeee

yok yok kontrol altında her şey canım .. ben zaten koruma dönemindeyim ve bu dönemde kendime +/- 2 kilo oynama hakkı verdim ... daha artı çıkmadım .. genelde sabitim cumaları .

Benim istediyim de tam öyle şey...at buzluğa kes ye...ayyy yarın ol sa da yapsammm...

Dimi dimi ödemdir o ödem
Canım Ausencia Ausum takılıyorum sana kuzum seviyorum seni

Valla darısı başınıza saydınım ... mezuniyetimden beri , 56 kilo civarı verdim ... gizli hedefimide 1 aya yakındır koruyorum ...

eee arada 300-500 oynama olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…