Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende menümü yazayım artık...

11.45 2yumurta
Lor

15.45 3parça et haşlama
Lor

1.5litre detoks su+2litre sade su
2yeşil çay

Daha 70dakika spor...gerisi gelecek inşallah...

wayyyyyyyyyyyy , sıkı tuttum diyorsun yaniii :)

@begum75 tatlım kas grupları hangisi olursa olsun bir gün bir grup bir gün diğer grup çalıştırılır .

ahahahaha valla kız borsaa ya düştü bziim kilolalr heycanlı oluyorrrr

wayyyyyyyyyyyy , sıkı tuttum diyorsun yaniii :)

ahahahaha valla kız borsaa ya düştü bziim kilolalr heycanlı oluyorrrr
Valla masumum bu hafta çok dikkat ettim...bi tek akşamki bi çatal pasta ve 2gün geç saatte yeme dışında paraladım kendimi resmen...sonucunu alacağıma eminim...bi de bugün bi taktik kullandım...tüm suyumu oturarak yudum yudum içtim...bunun bi etkisi var bence

Bugen çok şükür iyice dinlendim...kvsiz ooohhh...kızımı da kreşten sonra arkadaşının annesi aldı...yalnızımmm...tel.elime yapıştı bugün...

ahahahaah aklıma ne geldi
tansiyn için hastaneye yattım , suyum geldi 35+5 eşim odada suyum geldi
git dr çagır diyorummm

daha yeni su içtin nasıl geldi suyun diyor

ayyyyy çok güldüm

benimde suyum evde geldi .. bayağı ... hastaneye gidiyoruz araba da hala geliyor ... eşimden soru daha kalmıştır di mi içerde su

Selammm Kızlar.
Amannn Allahım 300 küsür yazılmış.
Neresinden tutamm bilemedim.
Bugün inanılmaz yoğun bir gündü benim için.
Şu anda pestilim çıkmış bir vaziyette yazıyorum.
Biraz sonra menu vereyim.
İnşallah iyisinizdir.
Bir göz atayım.

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk kadar keçi peyniri
5 zeytin
Bol maydanoz ve roka
1 fincan beyaz çay

Öğlen:
Haşlanmış brokoli ve karnabahar
Bir kase bol pulbiber ve naneli yoğurt
1 yk közlenmiş patlıcan

Ara:
5-6 tane kaju

Akşam:
Peynirli karabuğday salatası

Suyumu tamamlayamadım yatana kadar 3 lt yapmaya çalışacağım.
Efser

hoş geldin canım ... ben sabah çıkıp bu saatlerde geldiğimde 800-900 mesajda gördü bu gözler :)

karabuğday perşembe gecesi seni şişirmezse .... menü çok güzel .
dünde buna benzer bir şey yazmıştım sanki ben dejavu yaşadım şu an :)))

artılardan bahsettim menü yazayım ...

sabah 06:45
kahve
2 kuru kayısı
dere otu

kahvaltı 07:45
beyaz çay
2dlm etimek
peynir (miktar belirsiz)
domates/salatalık/maydanoz
1 çiğ kırmızı biber
1 kaşık fıstık ezmesi

ara 11:00
kahve
kuru erik

öğle 13:00
ayran
kepekli tost

ara 16:30
kahve
fındık
1 dlm ananas

ara 18:00
çilekli tarçınlı yoğurt

su 2.2
spor toplamda 1 saati aşkın yürüyüş
15 dk pilates

bir şekilde okuyorum evet ...bazen anı yakalayıp ..gece girip okuyorum ...bazen ertesi sabaha kalıyor ..ama illa okunuyor
Kaptanken ben de okuyodum...okumazsam olmazdı,yorumsuz menü kalmazdı...ama şimdi bi geçmişe dalarsam an kaçıyo...kaptanken çok monoton bi hayatım vardı.tüm gün evde...şimdi öyle deyil...en evde olduğum gün bile sabah öylen kızımı kreşe götürüp getirirken mutlaka çıkıyorum...dün kendi kendime iyiki kaptanlık falan almamışım yoksa devam ettiremezdim dedim...bence bi iş yapılacaksa tam yapılmalı...tatildeyken bile vicdan azabından keyif çıkaramazdım...yani işin zor ausum.keşkü tüm kaptanlar bu kadar özverili davransa o zaman ortalık daha bi kızışırdı

karabuğday perşembe gecesi seni şişirmezse .... menü çok güzel .
dünde buna benzer bir şey yazmıştım sanki ben dejavu yaşadım şu an :)))
Evet ya benim akıllanmamam bu. İnşallah dabaha artı görmem. ama yine de bu hafta beğm için en büyük kazanç ilk defa özel dönemde hiç tatlı yemeden gidiyorum ki ben ilk üç gün kesin bi sütlü tatlıymış, ballı kaymaklı ekmekmiş bişiler yerdim üç dört gün yerdim halen yemedim. Bu bile bu yolun ilerisine dönük çok büyük bir gelişme kendi adıma. İnşallah daha da iyiye giderim.

Oho kaptanım çok düzenli besleniyosun maaşallah.. benim hiç yapamadığım şeydir korumak...hiç beceremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…