Kaptanken ben de okuyodum...okumazsam olmazdı,yorumsuz menü kalmazdı...ama şimdi bi geçmişe dalarsam an kaçıyo...kaptanken çok monoton bi hayatım vardı.tüm gün evde...şimdi öyle deyil...en evde olduğum gün bile sabah öylen kızımı kreşe götürüp getirirken mutlaka çıkıyorum...dün kendi kendime iyiki kaptanlık falan almamışım yoksa devam ettiremezdim dedim...bence bi iş yapılacaksa tam yapılmalı...tatildeyken bile vicdan azabından keyif çıkaramazdım...yani işin zor ausum.keşkü tüm kaptanlar bu kadar özverili davransa o zaman ortalık daha bi kızışırdı
karabuğdayla kilo verenler var ya.ama bende şişenlerdenim galiba...yarın şu protein barı yapayım iyi olursa tatlı niyetine yapar yeriz ara ara...Evet ya benim akıllanmamam bu. İnşallah dabaha artı görmem.ama yine de bu hafta beğm için en büyük kazanç ilk defa özel dönemde hiç tatlı yemeden gidiyorum ki ben ilk üç gün kesin bi sütlü tatlıymış, ballı kaymaklı ekmekmiş bişiler yerdim üç dört gün yerdim halen yemedim. Bu bile bu yolun ilerisine dönük çok büyük bir gelişme kendi adıma. İnşallah daha da iyiye giderim.
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis gorm ekmek
Ara
7 badem ve 8 kuru üzüm
Aksam 15.30
Tonbalik
Bool salata
2 ceviz
2 lt su ve yeşil çay icildi...
Ausencia
Zaten bi işi severek yapmazsak bu kadar güzel sonuçlar da alamayız...emeyinin karşılığı bu...canım ben burda kaptanken epey talihsiz şeylerde yaşadım ..en büyüğü de trafik kazamdı daha 2 ay önce.
allahım aklımın bi tarafı buradaydı .. ve cuma günü yaptım kazayı .
illa ki okumak gerekiyor .. kim ne yedi ne yaptı :)
seviyorum da ben ... en kötü ortalık sakinleşip el ayak çekilince okurum .. bak saatlerdir evde yoktum .. şu an her şeyi yakaladım şükür
Evet ya benim akıllanmamam bu. İnşallah dabaha artı görmem.ama yine de bu hafta beğm için en büyük kazanç ilk defa özel dönemde hiç tatlı yemeden gidiyorum ki ben ilk üç gün kesin bi sütlü tatlıymış, ballı kaymaklı ekmekmiş bişiler yerdim üç dört gün yerdim halen yemedim. Bu bile bu yolun ilerisine dönük çok büyük bir gelişme kendi adıma. İnşallah daha da iyiye giderim.
Oho kaptanım çok düzenli besleniyosun maaşallah.. benim hiç yapamadığım şeydir korumak...hiç beceremem
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis gorm ekmek
Ara
7 badem ve 8 kuru üzüm
Aksam 15.30
Tonbalik
Bool salata
2 ceviz
2 lt su ve yeşil çay icildi...
Ausencia
Menü
Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta.
Biraz beyaz peynir.
2 tane etimek....
10: 00 da ikisi bir arada
Öğlen 14:00
Kaşarlı tost.
(Normal şartlarda saat 12:30 dört çeşit tabildot tarzı yemek yerdim fakat bugün toplantı olunca saat geçti yemek bitti tost yedim )
Küçük ince bir bitter stick yedim. İncecik
Şimdi sadece salata yiyeceğim vee günü kapatacagim.
Su ve yeşil çay icerim bol bol.
Ben çoğu besinle şişiyorum ama zaten diyette çoğu şeyi eleyince bir de ödem yapanları elersem tamamen sevmediğim keyif almadığım bir beslenmeye dönüyorum o yüzden arada bir şişirenlerden de ekliyorum menüme.karabuğdayla kilo verenler var ya.ama bende şişenlerdenim galiba...yarın şu protein barı yapayım iyi olursa tatlı niyetine yapar yeriz ara ara...
İnşallah canım.olur valla...10kişi üzerine çıkınca aça biliriz aslında öyle bi grup...buralardan kopmazsak almayız ki.inşallah kopmıycam bu defa...yani kar kardır tabii .. en azından artık o krizleri tutabiliyorsun .
dedim ya menün asla kötü değil .. ama tartı öncesi hani giden 100 fazladan gr bile sevindiriyor insanı ya da 100 gr artı bozuyor moralleri ya .. o yüzden perşembeyi özel tutuyorum listede ya da değil ..herkes cuma en güzel en hafif bildirimini yapabilsin diye
yok yok oluyor tatlım .
şöyle ama burada sizlerle olmasam eminim bu kadar istikrarlı koruyamazdım .
burada her gün diyet konuşurken , sende ister istemez yemiyorsun .
o yüzden mezun olsanızda gitmeyin diyorum .
ilerde kalabalık bir mezun ordumuz olacak ...
bence koruma sayfasına geçmeliyiz . 7 . takım mezunları olarak
ada sen artı gördüm dedin di mi ? bu menü ile gider balım .
sadece salata ile günü kapattığında gün içinde karbon dengelenebilir .
bende dengelenecek inşallah bende 2 dlm etimek sonrası öğle tost yedim :)) akşamı yoğurtla geçiştirdim .
bakalım ..yarın ne diyecek tartı ikimize ?
Haklısın ben önümüzdeki hafta perşembeye özel bir menü hazırlayayım kendime daha ödemi atma vücudu dengelemeye yönelik. Böyle böyle öğreneceğim sizlerden.yani kar kardır tabii .. en azından artık o krizleri tutabiliyorsun .
dedim ya menün asla kötü değil .. ama tartı öncesi hani giden 100 fazladan gr bile sevindiriyor insanı ya da 100 gr artı bozuyor moralleri ya .. o yüzden perşembeyi özel tutuyorum listede ya da değil ..herkes cuma en güzel en hafif bildirimini yapabilsin diye
yok yok oluyor tatlım .
bende dengelenecek inşallah bende 2 dlm etimek sonrası öğle tost yedim :)) akşamı yoğurtla geçiştirdim .
Keşke akşam meyve yemeseydin şerim...suyun da az olmuş...Menumu vereyim.
08.00
Ananasli yoğurt
13.30
2 haşlanmış yumurta
Salata.
1 kase yoğurtlu arpa çorbası
Yarim elma
18.45
2 yk ispanak kavurma
1 kase portakalli yoğurt
Su. 1500 ml.
aksam meyvenin ne zararivarki.Keşke akşam meyve yemeseydin şerim...suyun da az olmuş...
Evet o da güzel oluyo bende yapıyordum...ama hurmayı tercih etmiyorym şimdi daha bilinçliyim.bi de lora katılan kufu meyvenin zararı da kalmaz o yüzden protein barı illa istiyorum...Ben çoğu besinle şişiyorum ama zaten diyette çoğu şeyi eleyince bir de ödem yapanları elersem tamamen sevmediğim keyif almadığım bir beslenmeye dönüyorum o yüzden arada bir şişirenlerden de ekliyorum menüme.ben normalde tatlı olarak suda beklemiş yumuşamış hurma ile bademi robotton çekip elimde yuvarlayıp top haline getirip 4-5 saat dolaba atıyorum. Sonra serin serin yiyorum. Baya da çikolata gibi oluyor. Ama bu ay onları bile yapmadım.
Dikkat et meyve yemediyin gün daha eksi çıkarsın canım...bi de akşam olması iyi olmamış...ben biraz karatay kafadındayım ya o yüzden yorumlarımın kusuruna bakmayınaksam meyvenin ne zararivarki.
Suyu persembeleri abartmıyorum ondan az.
No pasta no...Eşim ile kv ye sürpriz d gunu pastasi almistik.
Aksam ece erken yatinca kv eltiden gelene kadar. Kesemedik.
Kadıncağız sabah niyetli olunca yiyemedi
Oylece duruyor dolapta.
Esim aksam yemekten sonra yer.
Kahve yanina 1 dilim guzel olurdu ama yemedim.
Size karşı sorumluyum hic yermiyim
Meyveyi yoğurt ile yiyince hemen kana karışmıyor şekeri.Dikkat et meyve yemediyin gün daha eksi çıkarsın canım...bi de akşam olması iyi olmamış...ben biraz karatay kafadındayım ya o yüzden yorumlarımın kusuruna bakmayınhatta öylen arpa çorbası da olmasaymış diycektim abartmayayım dedim
Su niye perşenbeleri az?şişiriyo mu seni güzelim?
Aynen canim aynenNo pasta no...
Tamam canım ben nacizane fikrimi söyledim...tabiki herkes vücudunu bilir...afiyet olsun...Meyveyi yoğurt ile yiyince hemen kana karışmıyor şekeri.
Yogurdu sade yiyemem ben böyle guzel oluyor. Ayrıca kilo vermeme negatif etkisi yok.
1.5 kg verdigim haftada hep böyle yedim.
İse yarayinca canim da çekince devam ediyorum canim.
Su evet sisirmesin diye persembeleri zorlamiyorum kendimi.
An itibariyle salatami yedim günü kapattım.yani kar kardır tabii .. en azından artık o krizleri tutabiliyorsun .
yok yok oluyor tatlım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?