Sen bi menünü yaz abla.biz aşağı yukarı tahminde bulunuruz yarına dair...Daktırım iftar işi yaş eşine kk dan arkadaşlarım diyememnekadar bilsede izin almamam .
18-20 mayısta tatildeyim.
Ecemaviş ay onca günün gezmenin arasında diyet yapıyorum ayol orantısımı kalmış bu işin
Şimdiden havlumu atıyon yaksam bana ayakmı yapıyonbelli olmaz yarınki tartı geçen hafaki performansım yok çünki
Dedi ve kaçtı aeben
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 1994410 Cıltım kızlar:)))))))
Kızım uyudu da benim hiç spor yapıp ter atacak takatim yokçok halsiz ve uykuluyum...pilatesle öyle çok kaloride yakılmazki...yoksa dizi koyar yerde debelenirdim...bi de plates gece gece olmazzz...kas yapar...karnımda da ağrılar var.detoks suyumda bi defaya mahsus olmak üzere sinemaki kullandım ama daha işe yaramadı.ağrıyıp duruu leslie yaparsam o işte hall olur aslında...kalkıp ip atlayayım bari...
Kızım uyudu da benim hiç spor yapıp ter atacak takatim yokçok halsiz ve uykuluyum...pilatesle öyle çok kaloride yakılmazki...yoksa dizi koyar yerde debelenirdim...bi de plates gece gece olmazzz...kas yapar...karnımda da ağrılar var.detoks suyumda bi defaya mahsus olmak üzere sinemaki kullandım ama daha işe yaramadı.ağrıyıp duruu leslie yaparsam o işte hall olur aslında...kalkıp ip atlayayım bari...
Menumu vereyim.
08.00
Ananasli yoğurt
13.30
2 haşlanmış yumurta
Salata.
1 kase yoğurtlu arpa çorbası
Yarim elma
18.45
2 yk ispanak kavurma
1 kase portakalli yoğurt
Su. 1500 ml.
Eki Görüntüle 1994410 Cıltım kızlar:)))))))
Ay evet geldim masa hazırladım,
bi koşu size bakayım dedim sonra yetişemiyorum, az konuştuğunuz için
ya yarınki mercimek çorbası gitmiş yerine ,adananın yöresel bi çorbası var o gelmis nohut+eriste+sehriye+y. mercimek ile yapılan bir çorba
çoban salata yapacaklar sanırım
peynir götürüp onu yerim napim.. bir kasede yoğurt, cnm hazır yemek çekmiyorkene frehs bir menü olur
Menüm
Sabah
Peynir Domates Salatalik Nane maydanoz tere marul biber
Öğlen
Et döner
Ayran
Salata
Akşam
Yoğurt
Taze fasulye
2 salatalik
Su 2 lt
Spor
80 dk yürüyüş
Menumu vereyim girebilmisken
Öğlen eve geldiğinden beri ayaktayım
İş yaptım daha yeni oturdum
Peynir yoğurt muz bu dilim ekmek
Kahve
Semiz otlu yogurt üç ızgara tavuk köfte
Kahve biparca bitter
Bi kase barbunya yoğurt
Bi galeta
Suyu hatırlamıyorum
Sporuda yapamam heralde
Çok yoruldum daha işimde bitmedi
Daktırım iftar işi yaş eşine kk dan arkadaşlarım diyememnekadar bilsede izin almamam .
18-20 mayısta tatildeyim.
Ecemaviş ay onca günün gezmenin arasında diyet yapıyorum ayol orantısımı kalmış bu işin
Şimdiden havlumu atıyon yaksam bana ayakmı yapıyonbelli olmaz yarınki tartı geçen hafaki performansım yok çünki
Dedi ve kaçtı aeben
Iyi akşamlar kizlar
Menum 11.05.2017 Persembe
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
5 kk zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 sck doner
1 ayran
Akşam
1 tavuk yemegi
Salata
1 kase yogurt
4 lt su 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş
Tesekkur canimmm insallah.. simdiden sitelere gezip kirmizi elbise bakmaya başladımmmm
@begum75 tatlım kas grupları hangisi olursa olsun bir gün bir grup bir gün diğer grup çalıştırılır .
her gün kol çalışabilirsin ama bir gün ön kol diğer gün arka kol gibi .
set sayılarım düzenli değil benim 12*4 set genelde ama .
ecemavi canım menünü okudum da ... neyse ki dünmüş nohut pilav .. 2-3 kaşıkta olsa ...
bugün yeme istediğini bastır bastırabildiğin kadar .
bu arada @aeben orantısız güç pardon diyet:) uygulamıyor bence ..kandil simiti ile iftar mı olurmuş
@Sherrysherrylady senin borsa daNare83 u geçti ... 2 saatte bir 100 gr iniyorsun
sabaha 69
@Bebetomm geçmiş bana da terapi gibi geliyor ...hele kızlar şov günlerinde gülmek var ya okurken ... ama sen arada bir ceee de yahu
saydin78 ne yapar ne eder o artıları yerim çiğ çiğ yalnız yanlış anlaşılma olmasın cumaya göre artı değilim ... düne göre artıyım
@Efser kuzum bu kadar güzel dua ile sorunsuz geçti inşallah
_AYNURA_ tatlım orda yoktur o evet .. bu aslında eşimin tarifi . spora giderken yer .
500 kiloya yakın tuzsuz lor dan yapar .. süt ile robotta macun kıvamına getirir ..sonra içine kakao , yer fıstığı kuru meyve ve yulaf ezmesi koyup ...yağlı kağıt üzerine borcama döker ... buzluğa .. kesip kesip yanına alır sporda ..epeyce çıkıyor .. bazen fıstık ezmesi de atar.
hurma bence de koyma ...
Nare83 menü yine şa-haaa-neeeee
Ay tadı neye benziyor çok merak ettim
Merhabalar şekerler menüm
Gece yatmadan 00:45 gibi Sahur
1 elma
1 kase meyveli sütlü nesfit
Iftar
canım yemek istemedi, bide bulantı
1 yumurta, 2 altınbaşak grisini
1 zeytin, 1 küçük parça peynir
2 dilim domates, 1 ceviz, 2 hurma
Açık limonlu çay
Gece
Yeşil çay içerim
Su: şu an 500 ml. 1,5 lt.ye tamamlarım.
Spor: yokAusencia Ahu060812
İftar çok az hatta yok gibi..Merhabalar şekerler menüm
1 elma
Iftar
Açık limonlu çay
Gece
Yeşil çay içerim
Ayyy cook sevinirimmm kisa yani boyudiz kapiginda ...kirmizi ama genis balon tarzi degil boyle 58 olacam yaaa bel kivrimi belli olacak hafif dekolte yada dantelli suslemeleride cook begeniyorum.. bugun gezdim pek bulamadimmmm zaten suan erken bakiniyom kilomu bilmiyom yaaa ne olacak eger 60 ustundr kalirsam siyah elbise arayacam bu sefer....afiyet olsun canım ... pasta yemediğin için de takım adına sonsuz teşekkürler
hadi gözün aydın efserim ... atlattın şükür o korkuyu :)
canın çekmediği için yeme :) yani çok aklın kalacaksa iç derdim cuma günü 1 de içilen çorbadan en fazla ne zarar gelebilir :)
amaaaa mis gibi salata yoğurt ohhh serin serinnnn
yarın ki bildirimini feci merak ettiklerimdensin
perşembe akşamı barbunya doğru tercih olmamış dilek .umarım bakliyat şişmesi yaşamazsın .
geçen haftada iyi değildi .. bu hafta tartının bizi güldürme zamanı çünkü .
aebenim senin tatile 1 hafta mı kaldı ?
haftaya seni mezun mu ediyoruz şimdi
o bir sucuk döner nasıl bir ekmek içindeydi dely ?
perşembedeyiz haberin var değil mi bayan leopar ?
hopla zıpla amuda kalk ve yarın aaaa neden az verdimle gelme gözünü seveyim .
canım ne tarz bir şey .. her gün alışveriş sitelerinde bi vakit harcarım .. gözüme takılan bir şey olursa link atarım ... uzun kısa .. kol dekolte vs ?
Saydinnn hamile olabilirmisinnn ??Merhabalar şekerler menüm
1 elma
Iftar
Açık limonlu çay
Gece
Yeşil çay içerim
Ayyyyy şöyle bii jet hızıyla aklımdan geçmedi değil okurken.Saydinnn hamile olabilirmisinnn ??
Daha iyiyim bitanem, iyi geldi hafif birşeyler yemek. Yeşil çay ve su tüketeceğim artık tatlımnasıl oldun yiyince bir şeyler saydın ?
kahvaltı mantıklı tercih olmuş bu durumda . inşallah iyi gelmiştir .
hadi bakalım , apızlar kapandı ... yarına güzel olsun her şey ... sende dinlen .
Ayyy insallahhhhh dualarimiz kabul olurrrr....Ayyyyy şöyle bii jet hızıyla aklımdan geçmedi değil okurken.
Aksam yemegine menemen bizim evde istisnasi yok :))) yemezler...bende almadım kazanlı ..
bende ütü sevmem .
şu an kışkırtılıyorum kazanlı konusunda
Eki Görüntüle 1993939
1.5 miktar sıkıntılı canım ..saati de geç ...yapıvereydin bi menemen :)
Sagol Aynuram..@kuzularinannesi canım gözün aydın kuzular gelmiştir.
Daydream- ütünü güzel günlerde kullan bitanem...
Hadii yaaa benim esime 3 ogun ver menemeni yer...Aksam yemegine menemen bizim evde istisnasi yok :))) yemezler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?