Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok daha iyi canım.. çok şükür.. kerem nasıl? yakışıklının resimlerini görüyorum facebookta koca adam olmuş ama yaa..

gezme isteğimiz dışında bişeyi yok şükür iyi bizim yakışıklı seninkide az değli kızım çook kızın canını yakacak bunlar şaka maka büyüdüler be canım dün gibiydi daha karnımızdaki kıpırtıları ay duygusal bigünümdeyim zaten ağlarım valla

evet kizlar buda oldu..Cagatayin askindan kafayi yedim bugun ruyama girdi ne guzeldi ama ya...optummm fotograf cekindikk ahhh ahh..ben asikk oldum Cagataya

yauv azeriyle cemre susun bakimm siz bee vereceğiniz 3 kilo onu en fzl bir ayda verirsiniz ya biz neyapalım

:13::13::13::13::13:

frangi tekrar geçmiş olsun yakışıklıya böyle böyle büyüyorlar işte naapalım canları sağ olsunda

evet kizlar buda oldu..Cagatayin askindan kafayi yedim bugun ruyama girdi ne guzeldi ama ya...optummm fotograf cekindikk ahhh ahh..ben asikk oldum Cagataya

cagatay enistecim gercekten yakisikli.ama sen demeden önce hic dikkatimi ckmemisti bu cocuk hee.Masallah.Allah sana bagislasin kirmiiiiziiiiiii:123::123::123::123::123:

cagatay enistecim gercekten yakisikli.ama sen demeden önce hic dikkatimi ckmemisti bu cocuk hee.Masallah.Allah sana bagislasin kirmiiiiziiiiiii:123::123::123::123::123:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....bende cansu gibi kafayi yiyecegim bu gidisle azericim...ona bakarken vakti unutuyorum..pazar gunu dizinin son bolumune internetten bakiyordum..dizi bitti kosu bandina bir baktim 9 km olmus guya 7.5 km duracaktim

yok anam yok seni tez elden evermek lazım azeriii bu sana düşer biz uzak kalıyoruz nede olsa

aaaaaaaa kirmizim bak bak ne buldum senin icin.cok seker gercekten

[video=youtube;jGgoa1mHVAY]http://www.youtube.com/watch?v=jGgoa1mHVAY[/video]

yok anam yok seni tez elden evermek lazım azeriii bu sana düşer biz uzak kalıyoruz nede olsa

öylemi diyon anacim.ben buluyum diyon yanii.
valla kske olsa.ama bizim bu kiz cagataya asik,baskasina degilki.ama yolum Hollanda'ya düserse yanimda bir kac aday götüreyim demi.hahahahaa düsünsene arabaya doldurmusum bir kac genc.kirmiziya götürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…