çok daha iyi canım.. çok şükür.. kerem nasıl? yakışıklının resimlerini görüyorum facebookta koca adam olmuş ama yaa..
haziran sonu tatile gidicem, nasıl gidicem bilmiyorum, selülitlerim de var.......
of bende yaaaaa,bendeeeeee:84::84::84::84::84:
gecmisi okuyupta gelim dedim, birde baktim 7 kisi online, sonra okurum hemen sohbete katilim dedim..telefon santralinde ariza varmis...anlayacaginiz suan bosumm
yeni bise azerinin donusu baskada yeni sey yok takim yine bir arada ve bomba gibiyiz masallah
telefon santralinde ariza olmasi ne büyük sans senin icin ,süperrrr
o zaman gel durmaaaaaa
yauv azeriyle cemre susun bakimm siz bee vereceğiniz 3 kilo onu en fzl bir ayda verirsiniz ya biz neyapalım
yauv azeriyle cemre susun bakimm siz bee vereceğiniz 3 kilo onu en fzl bir ayda verirsiniz ya biz neyapalım
benimde selülitlerim var benimdeeeeee:84::84::84:
evet kizlar buda oldu..Cagatayin askindan kafayi yedim bugun ruyama girdine guzeldi ama ya...optummm fotograf cekindikk ahhh ahh..ben asikk oldum Cagataya
:13::13::13::13::13:
frangi tekrar geçmiş olsun yakışıklıya böyle böyle büyüyorlar işte naapalım canları sağ olsunda
benim de benim deee...
cagatay enistecim gercekten yakisikli.ama sen demeden önce hic dikkatimi ckmemisti bu cocuk hee.Masallah.Allah sana bagislasin kirmiiiiziiiiiii:123::123::123::123::123:
evet kizlar buda oldu..Cagatayin askindan kafayi yedim bugun ruyama girdine guzeldi ama ya...optummm fotograf cekindikk ahhh ahh..ben asikk oldum Cagataya
yok anam yok seni tez elden evermek lazım azeriii bu sana düşer biz uzak kalıyoruz nede olsa
yok anam yok seni tez elden evermek lazım azeriii bu sana düşer biz uzak kalıyoruz nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?