Sağol Pınar'ım midemi üşüttüm sanırım yada dün yediğim çiğ köfteden de olmuş olabilir. Canım birsey istemedi tatlım yiyemedimİftar çok az hatta yok gibi..
Niye bulantin oldu ki?
Üşüttün mü acaba
Geçmiş olsun.
Ayyy cook sevinirimmm kisa yani boyudiz kapiginda ...kirmizi ama genis balon tarzi degil boyle 58 olacam yaaa bel kivrimi belli olacak hafif dekolte yada dantelli suslemeleride cook begeniyorum.. bugun gezdim pek bulamadimmmm zaten suan erken bakiniyom kilomu bilmiyom yaaa ne olacak eger 60 ustundr kalirsam siyah elbise arayacam bu sefer....
Hadii yaaa benim esime 3 ogun ver menemeni yer...
Bizimkilerde cok sever ama haftasonu kahvaltilarinda..:))Hadii yaaa benim esime 3 ogun ver menemeni yer...
Ayyy insallahhh 59 ne guzel bi rakammm yaaa ahhh ahhhyok yok en kötü 59 gelecek :)
tamam canım bakarım bende ... şöyle diz boyu ateş kırmızı ... dar ... dantel detayı olsa tadından yemezinden :) 38 bedenya da 36
Selam kizlar tum gun boya temizlik isiyle ugrastim giremedim hic..yarinda yolculuk var canta hazirlayacagim simdi ..
Menum
08:30 yumurt.1 dl ekmek
16:00 menemen.1 dl peynir.3 zeytin.2 dl ekmek
19:00 2 catal patlican yemegi
Aaaaaa valla benimkide oyleee hafta sonu kahvaltilarda menemen ona aittiral bir ortak nokta daha ... hatta en güzel menemeni kendisinin yaptığını iddia eder
Yok bitanem keşkeSaydinnn hamile olabilirmisinnn ??
Ah canım nasıl isterdimAyyy insallahhhhh dualarimiz kabul olurrrr....
Sağol Pınar'ım midemi üşüttüm sanırım yada dün yediğim çiğ köfteden de olmuş olabilir. Canım birsey istemedi tatlım yiyemedim
Aaaaaa valla benimkide oyleee hafta sonu kahvaltilarda menemen ona aittir)) boyle itinayla yapar ...bende hadi hadi pisti eyidir getir derim..
Ausencia cnm aynen cnm çekmiyor cidden ,ama belki 1 tane minikse 2 tane dolma yiyebilirim , en azından değişiklik çok severim biber dolmasını cuma ,birde if düşünürsek pekte zararı olmaz gibi
Ayyy bende oyleyim pisti tamam esimm nasil sabirla yapiyor anlamiyorum.. babam sinir oluyor esimeee hafta sonu kahvaltilarinda babam getir oldu oldu der esimm dur baba daha var der hahahaahahahahahahha aynı ben :) harlı ateşte tamam oldu pişti gitti işte :) eşim kısık ateşte önce soğanlar ölecek
bende severim biber dolma ... ben susuz yemekleri daha çok severim zaten .
bence de en ideal gün dolma için ... üstelik 1 de yiyorsun ya ... taş olsa erir sabaha kadar
Canım eşimin isyerinde yapılmıştı malzeme ve yapılışı ile ilgili sıkıntı yoktur da acılıydı, baharatından olmuş olabilir. Gastritim var dokundu muhtemelen diye düşünüyorum.Kuzenimde çiğ köfteden dolayı mide sıkıntısı yaşadı..
Ama seninki umarım farklı birşeydir.
Aklımdan geçeniada81 yazıya dokmus..
Edit ; Şimdi değilse bile olacak canım inanıyorum.
Evettt netten konuşuyoruz ama kesinlikle bir bağ oluşuyor.
Rabbim doğru zamanda en hayırlı şekilde nasip edecek.
Aminnn canım benim aminn sadece umudunu kaybetme sabreyle gör bakk Mevlâm neyler neylerse güzel eylerCanım eşimin isyerinde yapılmıştı malzeme ve yapılışı ile ilgili sıkıntı yoktur da acılıydı, baharatından olmuş olabilir. Gastritim var dokundu muhtemelen diye düşünüyorum.
Ah Pınar'cım yılların hasreti var, yanıyor kalbimRabbim nasip eder inşallah bir gün bana da anne olabilmeyi tatlım ♡ kısmet nasip... son tedavimde bu yıl anneler gününde karnımda olacağını hayal etmiştim hep, ama olmadı... Herşey Rabbimden. Rabbim hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin, isteyen tüm kullarına içlerinde bana da inşallah
Amin canim aminnn hayirlisiyla insallahhhhCanım eşimin isyerinde yapılmıştı malzeme ve yapılışı ile ilgili sıkıntı yoktur da acılıydı, baharatından olmuş olabilir. Gastritim var dokundu muhtemelen diye düşünüyorum.
Ah Pınar'cım yılların hasreti var, yanıyor kalbimRabbim nasip eder inşallah bir gün bana da anne olabilmeyi tatlım ♡ kısmet nasip... son tedavimde bu yıl anneler gününde karnımda olacağını hayal etmiştim hep, ama olmadı... Herşey Rabbimden. Rabbim hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin, isteyen tüm kullarına içlerinde bana da inşallah
Yaaa canım Menemen çekti.
Bollll acılı yeşil biberleri kizartacan önceden..
(Ağzı sulanan ikon)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?