Cook gecmis olsunnnn canimmm5 tane vidayı ceneme monte ettim geldim
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
hadi gazan mübarek ola
SağolunCook gecmis olsunnnn canimmm
ayyy demin soğan yazmışım :) soğanlı menemen hiç sevmem ... yeşil biberleri öldürür benim adam :) soğan diyerek menemen namına zeval getirmeyeyim
Allah hayırlısı ile anneliği yaşamayı nasip eder inşallah. Böyle gönülden isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim.Canım eşimin isyerinde yapılmıştı malzeme ve yapılışı ile ilgili sıkıntı yoktur da acılıydı, baharatından olmuş olabilir. Gastritim var dokundu muhtemelen diye düşünüyorum.
Ah Pınar'cım yılların hasreti var, yanıyor kalbimRabbim nasip eder inşallah bir gün bana da anne olabilmeyi tatlım ♡ kısmet nasip... son tedavimde bu yıl anneler gününde karnımda olacağını hayal etmiştim hep, ama olmadı... Herşey Rabbimden. Rabbim hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin, isteyen tüm kullarına içlerinde bana da inşallah
Hadi geçmiş olsun canımSağolun2 dişten sonra devam dayanıyor dedi dişci
Sabrediyorum canımAminnn canım benim aminn sadece umudunu kaybetme sabreyle gör bakk Mevlâm neyler neylerse güzel eyler
Amin canım Amin ♡Amin canim aminnn hayirlisiyla insallahhhh
5 tane vidayı ceneme monte ettim geldim
Benim bugün tam 2 saatlik bir yürüyüşüm varondan gayri akşama spor yapabileceğimi de sanmıyorum bileklerimde hafif ağrılar etkisini hissettirmeye başladı bugünü böyle kapatayım ben.
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
Amin tatlım inşallah ♡ sağolasınAllah hayırlısı ile anneliği yaşamayı nasip eder inşallah. Böyle gönülden isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim.
Sitede bir ablayla gizli çekişmemiz var, benzer saatlerde çıkıyoruz hep yürüyüşe, artık ilk kim pes edecek mücadelesi var resmen aramızda her gün süreler daha bir uzuyor. Yalnız abla benden zayıf ve fit bu süreyi de uzatırsa herhalde bu sefer ben pes edeceğim bütün gün perte çıktım bugün. Ama bi yandan da memnunum onun rekabetiyle günlük aksatmadan güzel yürüyüşler yapabiliyorum.tamam canım ekleyeyim ...
yeter zaten 2 saat yürüme daha ne olsun
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
Sitede bir ablayla gizli çekişmemiz var, benzer saatlerde çıkıyoruz hep yürüyüşe, artık ilk kim pes edecek mücadelesi var resmen aramızda her gün süreler daha bir uzuyor. Yalnız abla benden zayıf ve fit bu süreyi de uzatırsa herhalde bu sefer ben pes edeceğim bütün gün perte çıktım bugün. Ama bi yandan da memnunum onun rekabetiyle günlük aksatmadan güzel yürüyüşler yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?