Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

var mı eksik gedik ? bildirim yapmayanların daha puan toplamasını yapmadım .

ayyy demin soğan yazmışım :) soğanlı menemen hiç sevmem ... yeşil biberleri öldürür benim adam :) soğan diyerek menemen namına zeval getirmeyeyim

Okurken zaten içim bi hoş oldu.
Zira ben pişmiş soğan yemem yiyememm.
Pişmiş soğan : :

Allah hayırlısı ile anneliği yaşamayı nasip eder inşallah. Böyle gönülden isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim.

Benim bugün tam 2 saatlik bir yürüyüşüm varondan gayri akşama spor yapabileceğimi de sanmıyorum bileklerimde hafif ağrılar etkisini hissettirmeye başladı bugünü böyle kapatayım ben.

Benim bugün tam 2 saatlik bir yürüyüşüm varondan gayri akşama spor yapabileceğimi de sanmıyorum bileklerimde hafif ağrılar etkisini hissettirmeye başladı bugünü böyle kapatayım ben.

tamam canım ekleyeyim ...
yeter zaten 2 saat yürüme daha ne olsun

tamam canım ekleyeyim ...
yeter zaten 2 saat yürüme daha ne olsun
Sitede bir ablayla gizli çekişmemiz var, benzer saatlerde çıkıyoruz hep yürüyüşe, artık ilk kim pes edecek mücadelesi var resmen aramızda her gün süreler daha bir uzuyor. Yalnız abla benden zayıf ve fit bu süreyi de uzatırsa herhalde bu sefer ben pes edeceğim bütün gün perte çıktım bugün. Ama bi yandan da memnunum onun rekabetiyle günlük aksatmadan güzel yürüyüşler yapabiliyorum.

Benim bu sabah 35 dk perşembe in puanlandığını bilseydim biraz daha yürüdüm

AA aynı ben yanlız ben yürüyüş alanında kim varsa onunla çekiliyorum tanıdık tanimadik yeterki hızlı yürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…