ahahahahahahha aynı ben :) harlı ateşte tamam oldu pişti gitti işte :) eşim kısık ateşte önce soğanlar ölecek
bende severim biber dolma ... ben susuz yemekleri daha çok severim zaten .
bence de en ideal gün dolma için ... üstelik 1 de yiyorsun ya ... taş olsa erir sabaha kadar
Benim perşembe gecesi içimde kelebek uçuşmalarım başladı
Sağol birtanembu smyl elti aradan kaçıyor gitmiyorda
İyi geceler tatlımIyi geceler kızlar, ben kaçar erkenden. Inşallah güzel eksiler görürüz hepimiz ♡♡
Iyi geceler kızlar, ben kaçar erkenden. Inşallah güzel eksiler görürüz hepimiz ♡♡
Ben de önceden kim varsa bi yarışa giriyordum da şimdi bu günlük yürüyüşe inme motivasyonu oldu. Kendi kendime kuruyorum "hahayt uyanıp gelememiş işte" demesin diye her sabah kalkıp iniyorum aynı saatte.Benim bu sabah 35 dk perşembe in puanlandığını bilseydim biraz daha yürüdüm
AA aynı ben yanlız ben yürüyüş alanında kim varsa onunla çekiliyorum tanıdık tanimadik yeterki hızlı yürüsün
Şimdi senin yazdığını okuyunca bende çok güldüm...100kere atlıyorum...nefes nefese kaldım resmen...Hahaaa kız aynura
dedim aha ter atacak deli gibi , sonra plates, en son lesli yapacak derken ipte karar kıldın ahahaaaa
Ben de önceden kim varsa bi yarışa giriyordum da şimdi bu günlük yürüyüşe inme motivasyonu oldu. Kendi kendime kuruyorum "hahayt uyanıp gelememiş işte" demesin diye her sabah kalkıp iniyorum aynı saatte.
En önde benim kelebeyim uçuşsun kaptannn...Benim perşembe gecesi içimde kelebek uçuşmalarım başladı
Ben de önceden kim varsa bi yarışa giriyordum da şimdi bu günlük yürüyüşe inme motivasyonu oldu. Kendi kendime kuruyorum "hahayt uyanıp gelememiş işte" demesin diye her sabah kalkıp iniyorum aynı saatte.
Yok valla havasında mı suyunda mı var, hep birlikte buraya toplandık. Yalnız kadın hiç bilincimde bile değil benim muhtemelen ben kendi kendimi paralıyorum sabahın köründe eve topallaya topallaya dönüyorum. Kadın da "yazık" falan diyordur bakıp herhalde.Hahaaa ay allahım su takıma bi akıllı gelmez mi yahu
Canım ben seni tanımayı atladım.kısaca bahsetsene kendinden?Yok valla havasında mı suyunda mı var, hep birlikte buraya toplandık. Yalnız kadın hiç bilincimde bile değil benim muhtemelen ben kendi kendimi paralıyorum sabahın köründe eve topallaya topallaya dönüyorum. Kadın da "yazık" falan diyordur bakıp herhalde.
Sağol canım.şuanda serüm ağrı kesiciyle bir şey hissetmiyorum yarın ne olur bilemem ama çok âğrı olacağını zannetmiyorum yapılışı diş cekkiminden kolayAynen cnm bende susuz yemek seviyorum, bugün o musakka ya ekmek bakarken millet gözümü kapattım yaa ,migdem almadı, kahvaltımı da yoğurtlu bişeyler yapicam sanırım
Benimde, benimde; )
Geçmiş olsun , ay ne zordur dış
Evet canım küçük bir operasyondu 5 inplant bir çekimdi biraz gözüm korkutular sağolsun bilir kişilerHeeee diş yaptıriyorsun demek.
Çıktım dediğin resmi görüp ne olduğunu bulamamistim.
Geçmiş olsun.
Yok valla havasında mı suyunda mı var, hep birlikte buraya toplandık. Yalnız kadın hiç bilincimde bile değil benim muhtemelen ben kendi kendimi paralıyorum sabahın köründe eve topallaya topallaya dönüyorum. Kadın da "yazık" falan diyordur bakıp herhalde.
Sağol canım.şuanda serüm ağrı kesiciyle bir şey hissetmiyorum yarın ne olur bilemem ama çok âğrı olacağını zannetmiyorum yapılışı diş cekkiminden kolay
Evet canım küçük bir operasyondu 5 inplant bir çekimdi biraz gözüm korkutular sağolsun bilir kişilerondan korkuyordum ama inan çekilen dişim daha çok açıdı
Bende sanmıyorum bu geceyi atlatırsak gerisi hafifler zannımca :))))Hahaaa ay çok hoş ya
sanmıyorum olmaz bencede
Sağol canım benim diyorum ya diyetisyen bile kilo veremezsin şu anda falan dedi gönderdi az az bile versem benim için kar şu anda. Ama ciddi bir kilo verirsem gidip "tart bakalım verir miymişim veremez miymişim" yapacağım valla.irmae kuzum menünü gördüm devam kuzum
Bu hafta ödem olsada bence gelecek hafta hepimize fark atarsın bu dönemden sonra metabolizma hızlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?