Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen cnm bende susuz yemek seviyorum, bugün o musakka ya ekmek bakarken millet gözümü kapattım yaa ,migdem almadı, kahvaltımı da yoğurtlu bişeyler yapicam sanırım

Benim perşembe gecesi içimde kelebek uçuşmalarım başladı

Benimde, benimde; )

Sağol birtanembu smyl elti aradan kaçıyor gitmiyorda

Geçmiş olsun , ay ne zordur dış

Ben de önceden kim varsa bi yarışa giriyordum da şimdi bu günlük yürüyüşe inme motivasyonu oldu. Kendi kendime kuruyorum "hahayt uyanıp gelememiş işte" demesin diye her sabah kalkıp iniyorum aynı saatte.

Hahaaa ay allahım su takıma bi akıllı gelmez mi yahu
Yok valla havasında mı suyunda mı var, hep birlikte buraya toplandık. Yalnız kadın hiç bilincimde bile değil benim muhtemelen ben kendi kendimi paralıyorum sabahın köründe eve topallaya topallaya dönüyorum. Kadın da "yazık" falan diyordur bakıp herhalde.

Canım ben seni tanımayı atladım.kısaca bahsetsene kendinden?

Sağol canım.şuanda serüm ağrı kesiciyle bir şey hissetmiyorum yarın ne olur bilemem ama çok âğrı olacağını zannetmiyorum yapılışı diş cekkiminden kolay
Heeee diş yaptıriyorsun demek.
Çıktım dediğin resmi görüp ne olduğunu bulamamistim.
Geçmiş olsun.
Evet canım küçük bir operasyondu 5 inplant bir çekimdi biraz gözüm korkutular sağolsun bilir kişiler ondan korkuyordum ama inan çekilen dişim daha çok açıdı

Hahaaa ay çok hoş ya

sanmıyorum olmaz bencede

Hemşom sağol kuzum dualarınız yanımdaydı olmazmı kolay sağolun inanin hissetim

irmae kuzum menünü gördüm devam kuzum
Bu hafta ödem olsada bence gelecek hafta hepimize fark atarsın bu dönemden sonra metabolizma hızlanır inşallah
Sağol canım benim diyorum ya diyetisyen bile kilo veremezsin şu anda falan dedi gönderdi az az bile versem benim için kar şu anda. Ama ciddi bir kilo verirsem gidip "tart bakalım verir miymişim veremez miymişim" yapacağım valla.

Sen dr diş stresini atlattın hayırlısı ile önümüzdeki haftalarda daha bir rahat, ödemsiz gideriz inşallah kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…