Ben çok yeni, geçen cuma katıldım aranıza o yüzden arada kaynamış olabilirim. :) 31 yaşındayım, bir zamanlar 34 beden elbiseleri belden daralttırıp giyerken şimdi inmiş halimle 76larda gezinmekteyim. Sağolsun sağlık problemleri, stres vs derken alyansımı takamaz hallere geldim. Diyetisyenim bile bu değerlerle kilo vermen imkansız git tedavilerin ardından gel dedi. O öyle deyince bir hırs yaptım, şimdi buradayım bakalım neler yapabileceğim göreceğiz. :)Canım ben seni tanımayı atladım.kısaca bahsetsene kendinden?
Aynen tartsın bakalım azmin zaferinden kim kaybetmiş görsünSağol canım benim diyorum ya diyetisyen bile kilo veremezsin şu anda falan dedi gönderdi az az bile versem benim için kar şu anda. Ama ciddi bir kilo verirsem gidip "tart bakalım verir miymişim veremez miymişim" yapacağım valla.
Sen dr diş stresini atlattın hayırlısı ile önümüzdeki haftalarda daha bir rahat, ödemsiz gideriz inşallah kuzum.
Hoşgeldin aramızaBen çok yeni, geçen cuma katıldım aranıza o yüzden arada kaynamış olabilirim. :) 31 yaşındayım, bir zamanlar 34 beden elbiseleri belden daralttırıp giyerken şimdi inmiş halimle 76larda gezinmekteyim. Sağolsun sağlık problemleri, stres vs derken alyansımı takamaz hallere geldim. Diyetisyenim bile bu değerlerle kilo vermen imkansız git tedavilerin ardından gel dedi. O öyle deyince bir hırs yaptım, şimdi buradayım bakalım neler yapabileceğim göreceğiz. :)
İyi geceler hemsom. Bende bu gün erken yatmayı düşünüyorumKızlar dinlenmek için çekiliyorum herkese iyi geceler yarınki tartıda bol eksiler olsun
Ben de önceden kim varsa bi yarışa giriyordum da şimdi bu günlük yürüyüşe inme motivasyonu oldu. Kendi kendime kuruyorum "hahayt uyanıp gelememiş işte" demesin diye her sabah kalkıp iniyorum aynı saatte.
En önde benim kelebeyim uçuşsun kaptannn...
Kelebek bu akşam yok ne yapıyor acep
Bakalım lunyaya toz yutturacak mı
Sorma bir de kadın dediğim gibi zayıf ve fit. Muhtemelen zerre bağı yok ama ben motivasyon amacı belirledim kendime. "Yenicem seni abla" modunda fıldır fıldır geziyorum sabahın köründe.
hiç haberi olmayan insanlara tuhaf misyonlar yükleme huyu bir tek bende var sanıyordumbak kadıncağıız haaahaytt bile çekiyor ama haberi yok
hepiniz uçuşunnnn hepinizzzz
bende merak ettim şimdi ... leptin çalışsın diye uyudu mu erkenden acep ?
HoşbuldumHoşgeldin aramıza
Sorma bir de kadın dediğim gibi zayıf ve fit. Muhtemelen zerre bağı yok ama ben motivasyon amacı belirledim kendime. "Yenicem seni abla" modunda fıldır fıldır geziyorum sabahın köründe.
Artık alarmımı kurar uykuya dalarım ben, malum rakibim bekler sabah
Güzel geceler hanımlar, tartılarda eksilere uyanalım inşallah hep birlikte.
Teşekkür ederim canım. Amiin hepimizin kalbine göre versin Rabbim ♡♡♡Saydın im, geçmiş olsun Allah kalbine göre versin cnm ♡♡♡
Sana da canım ♡♡♡İyi geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?