Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben seni tanımayı atladım.kısaca bahsetsene kendinden?
Ben çok yeni, geçen cuma katıldım aranıza o yüzden arada kaynamış olabilirim. :) 31 yaşındayım, bir zamanlar 34 beden elbiseleri belden daralttırıp giyerken şimdi inmiş halimle 76larda gezinmekteyim. Sağolsun sağlık problemleri, stres vs derken alyansımı takamaz hallere geldim. Diyetisyenim bile bu değerlerle kilo vermen imkansız git tedavilerin ardından gel dedi. O öyle deyince bir hırs yaptım, şimdi buradayım bakalım neler yapabileceğim göreceğiz. :)

Aynen tartsın bakalım azmin zaferinden kim kaybetmiş görsün sen bütün yolları dene bir ondan sonra kesin konuş ilk seyansta olçak işmi
Aynen kuzum atlatımsende o tek dişini hemen yaptır en fazla 15 dakka sürüyor inşalah yarınki tartı sitresten şişmiş olmaz

Hoşgeldin aramıza

iyi geceler dileyip uykuya dalan herkese benden de iyi geceler

Eşim şu an pierre loti de ben karamürsel (buranın şivesi ile garamsal )

Yusufa bir teleskop sözü vardı , hazır fuar için gitmişken onu satan adamla buluştu ... denemek için de pierre lotiyi seçmişler

ayyyy çok mu sinirlenmişim ne

Ben de önceden kim varsa bi yarışa giriyordum da şimdi bu günlük yürüyüşe inme motivasyonu oldu. Kendi kendime kuruyorum "hahayt uyanıp gelememiş işte" demesin diye her sabah kalkıp iniyorum aynı saatte.

hiç haberi olmayan insanlara tuhaf misyonlar yükleme huyu bir tek bende var sanıyordum bak kadıncağıız haaahaytt bile çekiyor ama haberi yok

En önde benim kelebeyim uçuşsun kaptannn...

hepiniz uçuşunnnn hepinizzzz

Kelebek bu akşam yok ne yapıyor acep
Bakalım lunyaya toz yutturacak mı

bende merak ettim şimdi ... leptin çalışsın diye uyudu mu erkenden acep ?

Sorma bir de kadın dediğim gibi zayıf ve fit. Muhtemelen zerre bağı yok ama ben motivasyon amacı belirledim kendime. "Yenicem seni abla" modunda fıldır fıldır geziyorum sabahın köründe.

Artık alarmımı kurar uykuya dalarım ben, malum rakibim bekler sabah

Güzel geceler hanımlar, tartılarda eksilere uyanalım inşallah hep birlikte.

hadi bakalımmmm yarın sabahta zafer senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…