Sabah tahminini bekliyorum aybalamSen bi menünü yaz abla.biz aşağı yukarı tahminde bulunuruz yarına dair...
Amannnn ahum niye şikayet ediyonki senin hergünki halinAy kızlar bugünler ışık hızıyla geçiyor yahu
Bugün öğleden Sonra şöyle bi mutfak çekmecelerini düzenledim boşalttım ettim Sonra süpürge orta kattaydı süpürerek ineyim dedim süpürmek için toplamak gerekiyordu toplamak için yıkamak.neyse ortalığı topla et saat oldu 14.30.sonra tam oğlanın odasını süpürmeye başladım zil çaldı komşu geldi.bi saat kadar oturdu beni oyaladı.sonra o gidince tam süpürecem elektrikler gitti Allah ım sana geliyorum dedim.neyse bende bu arada yağmurdan batmış camları falan sildim.sonra bebelere gittim Sonra amcamları havaalanına götürdüm ordan gelince kıyafet aldım düğüne.sonra dışarda iftar Sonra eve gelince ödevlere daldım ondan Sonra yetır et derken
Uyandımuykum yok napicam ben bu saatte
Kağıt kalem hazır mı? Önce malzemeler
3 su bardağı un
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 yumurta (akı içine sarısı üzerine)
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz (ben ikisini de çay kaşığı koyuyorum tepeleme)
1 paket instant maya
Icine
Peynir, maydanoz
Çörekotu susam üzerine
Unu eleyip ortasını açıp şeker maya ılık sütü de ilave edip üzeri hava almayacak şekilde kapatıp sarıp sarmalıyoruz :) 30 dakika mayalandırıyoruz. Süre sonunda tuz, yağ, yumurta akı katılıp yogurulup 30 dk. daha kapalı mayalanmasini bekliyoruz.
Süre sonunda hamurdan ceviz büyüklüğünden parçalar koparıp içine peynir istenirse peynirli maydanozlu karışım koyup kapatıp, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Üzerine yumurta sarısı susam çörekotu serpilip ısıtılmış fırının orta rafında orta ateşte altı üstü kızarana kadar pişiriyoruz.Pufidik poğaçalar yenmeye hazır.
Afiyet olsuuuun
Günaydınnnn
Hayırlı cumalar olsun .
Banuşum Niğde'ye minyatür çiflige eşyaları götürüyoruz ona dedim.
Mavişim geçmiş olsun üşüttümü yavru ?
Begüş sabaha karşı uyanırsam bende bir daha uyuyamiyırum ama senin erkenmiş yav , uyudunmu bari?.
geçen hafta :65.5
bu hafta :64.7
giden: 800 gr
Mayaladığın kabı fırının içine koy sarmadan ağzını kapat öyle daha güzel oluryorBeklemem gerekiyordu yatamamıştım. Sarıp sarmaladığım yoğurdumu buzdolabına koyup yatayım bende
Bu kez iyi geceler herkeslere ♡♡♡
Ahu daha ne yapaçaksınAy kızlar bugünler ışık hızıyla geçiyor yahu
Bugün öğleden Sonra şöyle bi mutfak çekmecelerini düzenledim boşalttım ettim Sonra süpürge orta kattaydı süpürerek ineyim dedim süpürmek için toplamak gerekiyordu toplamak için yıkamak.neyse ortalığı topla et saat oldu 14.30.sonra tam oğlanın odasını süpürmeye başladım zil çaldı komşu geldi.bi saat kadar oturdu beni oyaladı.sonra o gidince tam süpürecem elektrikler gitti Allah ım sana geliyorum dedim.neyse bende bu arada yağmurdan batmış camları falan sildim.sonra bebelere gittim Sonra amcamları havaalanına götürdüm ordan gelince kıyafet aldım düğüne.sonra dışarda iftar Sonra eve gelince ödevlere daldım ondan Sonra yetır et derken
geçen hafta :65.5
bu hafta :64.7
giden: 800 gr
Hadi tarısı bizim başımızaGünaydın hayirli cumalar olsun.
Geçen hafta 62 kg
Bu hafta 61.3 kg
Fark 0.7 kg
% 1.13
Güzel bir sonuçGünaydın güzellikler hayırlı cumalar
Önce bankaya sonra işe uğrucam sonra gelirim inşallah
Geçen hafta:78
Bu hafta :76,2
Fark: 1,8
Yüzde : 2,31 %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?