Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kızlar bugünler ışık hızıyla geçiyor yahu
Bugün öğleden Sonra şöyle bi mutfak çekmecelerini düzenledim boşalttım ettim Sonra süpürge orta kattaydı süpürerek ineyim dedim süpürmek için toplamak gerekiyordu toplamak için yıkamak.neyse ortalığı topla et saat oldu 14.30.sonra tam oğlanın odasını süpürmeye başladım zil çaldı komşu geldi.bi saat kadar oturdu beni oyaladı.sonra o gidince tam süpürecem elektrikler gitti Allah ım sana geliyorum dedim.neyse bende bu arada yağmurdan batmış camları falan sildim.sonra bebelere gittim Sonra amcamları havaalanına götürdüm ordan gelince kıyafet aldım düğüne.sonra dışarda iftar Sonra eve gelince ödevlere daldım ondan Sonra yetır et derken

İyi geceler

Yarın taşınıyoruz . Koliler haloldu , kalanlarda alındı . Yarın toplanıp gidiyoruz . Evin biraz temizliğide var gidinde . Eşya yerleşecek , bahçe düzenlenecek , aldıgım fideler dikilecek kaynım ve eltimde bizle geliyor sağ olsunlar yardımları olur .
Fırsat bulup hafta sonu giremem sanırım

Menüm

Sabah
yumurtalı salata

Öğlen
yarım yumurta

İkindi sohbette
1 küçük lokum
Bol yeşil salata .
Semiz otu salatası
Peynir .

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş .
Ausum bu hafta eksik sporum yok . Hergün sğorum var canım ,Listede eksik görünen gün 30 dk yürüyüşüm var canım

Bu arada saçımı kısacık kestirdim fena olmadı , eşim dışında herkes begendi .. Hani saç kalmamışki modelini begeniyim diyo
İlkkez böyle bir model kestirdim , rengide koyu oldu mecburen, altında koyu boya vardı ancak girdi boya .

ecemavi Cancazım yarına hazırmısım ?

Amannnn ahum niye şikayet ediyonki senin hergünki halin

Günaydınnnn

Hayırlı cumalar olsun .

Banuşum Niğde'ye minyatür çiflige eşyaları götürüyoruz ona dedim .

Mavişim geçmiş olsun üşüttümü yavru ?

Begüş sabaha karşı uyanırsam bende bir daha uyuyamiyırum ama senin erkenmiş yav , uyudunmu bari ?.

Senin tarifide aldim,birgunde bunu yapicam, teşekkür ederim saydin

Kolay gelsin abla
Gece en son 4,30 u gördüm sonra sizmisim

geçen hafta :65.5
bu hafta :64.7

giden: 800 gr

Beklemem gerekiyordu yatamamıştım. Sarıp sarmaladığım yoğurdumu buzdolabına koyup yatayım bende
Bu kez iyi geceler herkeslere ♡♡♡
Mayaladığın kabı fırının içine koy sarmadan ağzını kapat öyle daha güzel oluryor
Ahu daha ne yapaçaksın bir an kendimi temizlik topiģinde hissetim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…