Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm dünkü poğaçayı yaptım 10 numara 5 yıldız çok beğendim,hemen buzdolabıma not kağıdıyla ekledim,bide yanına zebra kek yaptım oda çok güzel oldu

tam bunlar pişerken üstüne misafir geldi,bide yanına kısır yaptım
herkes nasibini yermiş çokta güzel oldu
tekrar teşekkür ederim

Ausencia Kaptanım ben çok ilginç bir gün yaşadım Dün 1 saat tempolu 2 saat alışveriş merkezinde bakınarak 3 saati ayakta geçirdim ayaklarımın altı şişti artık akşam uyuyakalmışım vücudumda şişlik var bunu hissediyorum ama dün mecburdum dışarıda olmaya Sabah lavaboya da çıkamadım nedense bekledim bekledim gelen giden yok İşin en ilginç tarafı şu Tartıya çıktım 52.8 geldim o sevinçle koştum telefonu aldım çekeceğim tekrardan çıktım 53.3 geldim ben şok tekrar çıktım 53.2 tekrar 53.1 ya benim meta kafayı yedi ya da tartı aralarında saniyeler varken nasıl farklı bunlar ben şimdi neyi baz alacağım ya çok sevindirik olmuştum

yenileceğini anlayınca kıvırma şeyleri diyoruz biz buna

geçen hafta :65.5
bu hafta :64.7

giden: 800 gr

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Önce bankaya sonra işe uğrucam sonra gelirim inşallah
Geçen hafta:78
Bu hafta :76,2
Fark: 1,8
Yüzde : 2,31 %

Kilo bildirimim öhöm öhöm

Geçen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.3
Giden:1.3
Yüzde: %1.89

Kilo bildirimim
Gecen haftaki kilom 94.0
Bu haftaki kilom 92.5
Fark 1.5
Yüzdem (inşallah yanlış degildir)
%1.59

Geçen hafta:76.6
Bu hafta:76.4
Fark: -200
Yüzde: 0.26

hanımlar hepinizi tebrik ederim

şaka takıldım mortim bazen banada oluyo ondan
çok gezmişsin gerçekten.birşey alabildin mi peki?
Bende zaten şakayla cevap verdim tabi mesajla belli olmuyor ahahah Yarın ne çıkarsa kilom o doğru oluyor genelde cumartesi nasılsam bütün hafta öyleyim şaka gibi Alamadım ya eşimin arkadaşı da bize katıldı ona kıyafet baktık cumartesi başka alışveriş merkezine bakacağız bulamazsak bir kaç tane beğendim ona göre seçeceğimBabanneye hiç yok ne yapsam ya yaşlı namazında kapalı bir kadın

babannelere göre avmde pek bişey bulamazsın,çarşıda küçük mağazalara bak fırsatın olursa

Günaydın lunya nerde lunya

günaydınnnnn ... @Lunya bildirimini bana yaptı tatlım ... ablasının kv si için hastanedelermiş ..
birazdan yazacağımmm.

Kilo bildirimim öhöm öhöm

Geçen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.3
Giden:1.3
Yüzde: %1.89

ayyyyy sabah telde bir fasıl sevindim ama burda da kusur kalmalayalım değil mi mimum

ilk kez görmüş gibi yapamam

süpersin şekerim , biz buna mirayın fendi gelmeyen 67 yi yendi felsefesi diyoruz

ahanda tabii ki ponpon lar

Kilo bildirimim
Gecen haftaki kilom 94.0
Bu haftaki kilom 92.5
Fark 1.5
Yüzdem (inşallah yanlış degildir)
%1.59

müthişsin efserim ... helal sana ...
aynen devam ... tez elden def edelim şu 90 ları

özele birazdan bakıyorum canım ....

bu arada yüzde hesabın doğru ..sadece 1.595 ... olduğu için 5 ve 5 ten büyük olunca 3. rakam bir üstte yuvarlanıyor yani 1.60

Geçen hafta:76.6
Bu hafta:76.4
Fark: -200
Yüzde: 0.26

eflalim ... giden her gr mın başımız üzerine yeri var .
ama bu kadar uğraş verirken 200-300 gr vermek moral bozuyor doğrudur ... heee moral bozuyor da pes mi ediyoruz ? tabii ki hayır

yeni yollar deneyeceğiz antidepresan etkisini kelebekolacam ile irmae ya sorabiliriz .

oyyyyyy bizim takımın güzelleri 1.3 kilo eksi için ... çok büyük bir fark değil mi der olmuş kilmu beğendiremiyormuşuz

canım harika sonuç

hem takımın hem azminin ve istikrarının ve tabii ki sitedeki ablanın zaferi bu

nehircim 5 bilinmeyenli denklem gibi olmuş ama kafan hiiiiiiç karışmasın ... ilk çıktığında tartı ne gösterdiyse onu yaz tatlım

yenileceğini anlayınca kıvırma şeyleri diyoruz biz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…