Sen niye yazmıyorsun oranınla beni mi döveceksin
Ausencia Kaptanım ben çok ilginç bir gün yaşadım Dün 1 saat tempolu 2 saat alışveriş merkezinde bakınarak 3 saati ayakta geçirdim ayaklarımın altı şişti artık akşam uyuyakalmışım vücudumda şişlik var bunu hissediyorum ama dün mecburdum dışarıda olmaya Sabah lavaboya da çıkamadım nedense bekledim bekledim gelen giden yok İşin en ilginç tarafı şu Tartıya çıktım 52.8 geldim o sevinçle koştum telefonu aldım çekeceğim tekrardan çıktım 53.3 geldim ben şok tekrar çıktım 53.1 tekrar 53.2 ya benim meta kafayı yedi ya da tartı aralarında saniyeler varken nasıl farklı bunlar ben şimdi neyi baz alacağım ya çok sevindirik olmuştum
bi bardak su alda gel mortim az sonra açıklıyorumSen niye yazmıyorsun oranınla beni mi döveceksin
yenileceğini anlayınca kıvırma şeyleri diyoruz biz buna
bi bardak su alda gel mortim az sonra açıklıyorum
geçen hafta :65.5
bu hafta :64.7
giden: 800 gr
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Önce bankaya sonra işe uğrucam sonra gelirim inşallah
Geçen hafta:78
Bu hafta :76,2
Fark: 1,8
Yüzde : 2,31 %
Kilo bildirimim öhöm öhöm
Geçen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.3
Giden:1.3
Yüzde: %1.89
Kilo bildirimim
Gecen haftaki kilom 94.0
Bu haftaki kilom 92.5
Fark 1.5
Yüzdem (inşallah yanlış degildir)
%1.59
Geçen hafta:76.6
Bu hafta:76.4
Fark: -200
Yüzde: 0.26
Günaydın hanımlar :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 76 kg
Bu hafta: 74,7 kg
Fark: 1,3 kg
Yüzde: 1,71
Çook büyük bir fark değil belki ama benim için çok kıymetli bu kadar olsun verebilmek.
@Efser canım ikimiz de eksileri görmüşüz ne güzel, böyle devam edelim.
Olanı söylüyorum hiçte bile yoksa ilk kilomu yazar geçerdim hıh
Bekliyorum su içiyorum zaten ayaklarım hala ağrıyor
Bende zaten şakayla cevap verdim tabi mesajla belli olmuyor ahahahşaka takıldım mortimbazen banada oluyo ondan
çok gezmişsin gerçekten.birşey alabildin mi peki?
İşte bu benimle morti olmak sana yaradı var mısın bu haftaya da elimden kaçamazsınAusencia kaptanım
geçen hafta:58
bugün:57
fark:1 kg
yüzde: 1,72
aslında hafta içi 56 ları bile gördüm ama bugün kaçırdım,olsun buda çok güzel
Bende zaten şakayla cevap verdim tabi mesajla belli olmuyor ahahahYarın ne çıkarsa kilom o doğru oluyor genelde cumartesi nasılsam bütün hafta öyleyim şaka gibi Alamadım ya eşimin arkadaşı da bize katıldı ona kıyafet baktık cumartesi başka alışveriş merkezine bakacağız bulamazsak bir kaç tane beğendim ona göre seçeceğim Babanneye hiç yok ne yapsam ya yaşlı namazında kapalı bir kadın
haftaya yinemi mortiyiz o zamanİşte bu benimle morti olmak sana yaradı var mısın bu haftaya da elimden kaçamazsınTebrikler kuzu çok çok iyi
Geçmiş olsun...Uyuyun ya firsatınız varken benim yerimede uyuyun küçük kızımin burnu tıkalı bide öksürüyor nöbetteyim
Günaydın lunya nerde lunya
Kilo bildirimim öhöm öhöm
Geçen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.3
Giden:1.3
Yüzde: %1.89
Kilo bildirimim
Gecen haftaki kilom 94.0
Bu haftaki kilom 92.5
Fark 1.5
Yüzdem (inşallah yanlış degildir)
%1.59
Geçen hafta:76.6
Bu hafta:76.4
Fark: -200
Yüzde: 0.26
Günaydın hanımlar :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 76 kg
Bu hafta: 74,7 kg
Fark: 1,3 kg
Yüzde: 1,71
Çook büyük bir fark değil belki ama benim için çok kıymetli bu kadar olsun verebilmek.
@Efser canım ikimiz de eksileri görmüşüz ne güzel, böyle devam edelim.
Ausencia Kaptanım ben çok ilginç bir gün yaşadım Dün 1 saat tempolu 2 saat alışveriş merkezinde bakınarak 3 saati ayakta geçirdim ayaklarımın altı şişti artık akşam uyuyakalmışım vücudumda şişlik var bunu hissediyorum ama dün mecburdum dışarıda olmaya Sabah lavaboya da çıkamadım nedense bekledim bekledim gelen giden yok İşin en ilginç tarafı şu Tartıya çıktım 52.8 geldim o sevinçle koştum telefonu aldım çekeceğim tekrardan çıktım 53.3 geldim ben şok tekrar çıktım 53.2 tekrar 53.1 ya benim meta kafayı yedi ya da tartı aralarında saniyeler varken nasıl farklı bunlar ben şimdi neyi baz alacağım ya çok sevindirik olmuştum
yenileceğini anlayınca kıvırma şeyleri diyoruz biz buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?