Getirme beni Kayseriye
bu hafta ne yaptıysan aynen devam et haftaya ... zorlanmaksa ... demek zorlanınca veriyorsun ... bak mimu spordan çıkmıyor ..banu 1 den sonra yemiyor ..sen aç kalıyorsun ... demek zorlamakla gidiyor sizde ancak .
zorlamakla 800 gidiyorsa süper bence ... ya kalaydı kaldığı yerde ...
hadi hadiii haftaya da en az bi 500 gr çıkar ordan ... yahu 69 diyorum 69
yok yok minik espirisi oraya çok güzel gitti diye yazdım
sen meleğisin babanıntabii ölmemiş hali
ayy evet kocaman AMİNher şey çok güzel gidiyor lütfen kimse bozmasın
Hayırlı cumalar kuzumGünaydın, hayırlı cumalar herkese ♡♡♡
babannelere göre avmde pek bişey bulamazsın,çarşıda küçük mağazalara bak fırsatın olursa
Cumartesi belki Mecidiköye bakabilirim ya bir şey de beğenmez sanki ya yaşlı ya allı güllü de olmazhaftaya yinemi mortiyiz o zaman
Regliden olmuştur canım bir kaç güne asıl olay çıkar ortayaHayirli cumalar kizlar masallah super kilolar vermissiniz ben malesef bu hafta regl kurbamiyim artik takmiyorum ramazana kaldi 2 hafta hayirlisi Artikel.
Gecen BAFTA:80.4
Bu hafta .81.2
Fark: + 800
Sağol kaptanım biraz kafanı karıştırdım amanehircim 5 bilinmeyenli denklem gibi olmuş ama kafan hiiiiiiç karışmasın ... ilk çıktığında tartı ne gösterdiyse onu yaz tatlım
Gizlice yansın kara yağlarKızlar bu hafta herkes gizli gizli yağ yakmış
Ben Begüşün ilacıymışım meğerçimdikleyin beniiiii
dürttünnnn
tokatlayınnn
bana bir şeyler yapın
begümün bildirim mi bu ???
cancağızım mücverim ben bileydim seni çoktan morti ortisi yapardımnehirnil111 ile
süpeer evlaaaaat süpeeeeer
gözüne sevem haftaya artı ekleme ... bak celal baban istiyor
100 gr ver ama ver haftaya da ...56.9 u pon ponlarla kutlarım haftayada .
istersen yarın yazalım senin bildirimi diyecem de begümle yarış sonucunu ilan edelim istiyorum bir yandan da
ayy ben bunca zamandır kendimi mert yada sarp sanıp havalara girdiydim,demek başından beri minikmişim o kadar minnak minnak derken hiç aklıma bile gelmediydi ,aboo nerelere gideyim
o kadar kilo verdim bi terfi şansım yok mudur babamdavut ta olur
-800 yaaaa ne güzel bi rakammmm keşkeeeee benim olsaaaaaaa ;bende bildirim yapıp ortadan kaybolayım.
ama şu bi gerçek ki nerdeyse sıfır kaçamak düzenli beslenmeye uyuzzzzz bi metabolizma hızı.
800gr anca verebildim.ben 1in üstünü göremiycem mi ya.bu hafta cok umut etmiştim.
mini mini mini minnak oldunnnn sennnnnn tebrikler canımmmayy evet kocaman AMİN
canımm saati bekliyorum tartılacam ama beni geçmişsindir sen tebrikler şimdidennn benim meta saçmalama evresine girdiiiibenim mortilerim kilo bildirdi mii
akşam kıyafet ve tok karnına 61.9 gk dım, aslında sabaha çok güzel bir rakam gelir diyordum ama olmadı, kıyafet 300 gr olsa sabaha kadar ancak 300 gr gitmiş gibi, neyse haftaya daha çok verir telafi ederim
@eflalim hazır mısın kuzum yarışa
simitçinin önünden geçerkennnn
haftaya yenicem aynurayıdedim sesli bi şekilde herkes dönüp bana baktı
ay valla kafayı yedimm, akıl saglıgım gitti
ve burası hep şirke , kkimse kimseyi tanımasada sima olarak tanıyoruz bir birimizi
veee hergün bana bakıcaklar artıkmimli kendi kedine konuşuyor diyeeee
Yok kaptanım ne beğenmemesi tartının üstünde adeta halaya durdum.günaydınnnnn... @Lunya bildirimini bana yaptı tatlım ... ablasının kv si için hastanedelermiş ..
birazdan yazacağımmm.
ayyyyy sabah telde bir fasıl sevindim ama burda da kusur kalmalayalım değil mi mimum
ilk kez görmüş gibi yapamam
süpersin şekerim , biz buna mirayın fendi gelmeyen 67 yi yendi felsefesi diyoruz
ahanda tabii ki ponpon lar
müthişsin efserim ... helal sana ...
aynen devam ... tez elden def edelim şu 90 ları
özele birazdan bakıyorum canım ....
bu arada yüzde hesabın doğru ..sadece 1.595 ... olduğu için 5 ve 5 ten büyük olunca 3. rakam bir üstte yuvarlanıyor yani 1.60
eflalim ... giden her gr mın başımız üzerine yeri var .
ama bu kadar uğraş verirken 200-300 gr vermek moral bozuyor doğrudur ... heee moral bozuyor da pes mi ediyoruz ? tabii ki hayır
yeni yollar deneyeceğizantidepresan etkisini @kelebekolacam ile irmae ya sorabiliriz .
oyyyyyy bizim takımın güzelleri 1.3 kilo eksi için ... çok büyük bir fark değil mi der olmuşkilmu beğendiremiyormuşuz
canım harika sonuç
hem takımın hem azminin ve istikrarının ve tabii ki sitedeki ablanın zaferi bu
nehircim 5 bilinmeyenli denklem gibi olmuş ama kafan hiiiiiiç karışmasın ... ilk çıktığında tartı ne gösterdiyse onu yaz tatlım
tamam işte sen zorlandın vucud direndiiiii şimdi hızlanma zamanı sen aynı şekilde devam edeceksin vucud diyecek kiii ammmmannn kelebek pes yaniii ne yaparsan yap diyecek.. ahanda salıyorum yağlarııııı git tartıya bak diyecek...yok canım ya azımsadıgım için değil de normal bi haftada olsa sevinirdim ama bu hafta cok zorladım.zorladıgım bi hafta en azından 1 görmek isterdim.bide bu kadar zorladıktan sonra haftaya bunu daha aşağı çekmek var.
Hayırlı cumalar kuzum
Cumartesi belki Mecidiköye bakabilirim ya bir şey de beğenmez sanki ya yaşlı ya allı güllü de olmaz
Sen istersen neden olmasın başkasını mortin yapacaksan bilemem
Regliden olmuştur canım bir kaç güne asıl olay çıkar ortaya
Sağol kaptanım biraz kafanı karıştırdım ama
Gizlice yansın kara yağlar
Ben Begüşün ilacıymışım meğerHaftaya eriteceğim iyice
Yok Kaptanım haksızlık olmasın her şekilde Begüşü zaten geçemem o çok iyi
Ahahah MinikBende seni Mert'e benzetmiştim
mini mini mini minnak oldunnnn sennnnnn tebrikler canımmm)
simitçinin önünden geçerkennnn
haftaya yenicem aynurayıdedim sesli bi şekilde herkes dönüp bana baktı
ay valla kafayı yedimm, akıl saglıgım gitti
ve burası hep şirke , kkimse kimseyi tanımasada sima olarak tanıyoruz bir birimizi
veee hergün bana bakıcaklar artıkmimli kendi kedine konuşuyor diyeeee
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen Hafta: 61.8
BuHafta: 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.81
Buna da şükür ne diyimAusencia
benim mortilerim kilo bildirdi mii
akşam kıyafet ve tok karnına 61.9 gk dım, aslında sabaha çok güzel bir rakam gelir diyordum ama olmadı, kıyafet 300 gr olsa sabaha kadar ancak 300 gr gitmiş gibi, neyse haftaya daha çok verir telafi ederim
@eflalim hazır mısın kuzum yarışa
-800 yaaaa ne güzel bi rakammmm keşkeeeee benim olsaaaaaaa ;)) benim meta durdu yine saçmalama evresine girdiiiii ne apacam bilmiyorum tek bildiğim istikrarla devam edecemmmm
Gel gel haftaya ikimizde - 500 verelim sonra salı verelim kendimizi çayırakız senden iyi mortimi bulcam erittin beni erittin,gel tamam morti olakhaftayada bi 56,5 yap dahada bişey istemiyorum senden geri kalan 1 kiloyu kendim hallederim
kız nerem çok iyi,kaplumbağayla yarışa girsem beni geçerdi inanki,çok yavaş verdim ben
ben bi kerem babamın meleğiymişim hıh
teşekkür ederim ada
Yok kaptanım ne beğenmemesi tartının üstünde adeta halaya durdum.Benim kilolarımda diyetin ilk haftalarında daha fazla gider ya ödem vs ile o yüzden takımın genelinin gerisinde kalabilirim dedim yoksa çok mutlu oldum ben. Yoksa bu giden 1,3 kiloda öncelikle 7. Gruba, kaptanıma, ortim Efser ime ve tabii ki sitede ki yürüyüş rakibime bir teşekkürü borç bilirim. 70leri bitirip 60 larda yolumu yarılayınca da "yok bu değerde kilo vermek imkansız, sen de gayet iyi biliyorsun bunu" diyen diyetisyen ie uğrayıp tart bakalım verilir miymiş diye sormak istiyorum. Bir sitedeki abla, bir o diyetisyen beni acayip motive ediyor. Gariplerimin haberi yok tabii bundan.
İsmet Abide bizimle aynı kafadan kaptanım
Gel gel haftaya ikimizde - 500 verelim sonra salı verelim kendimizi çayırayok ama ben senin gibi hırslı azimli insan görmedim hiç vazgeçmedin
Melek öldü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?