Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

babam büyüksün

simitçinin önünden geçerkennnn
haftaya yenicem aynurayı dedim sesli bi şekilde herkes dönüp bana baktı

ay valla kafayı yedimm, akıl saglıgım gitti

ve burası hep şirke , kkimse kimseyi tanımasada sima olarak tanıyoruz bir birimizi
veee hergün bana bakıcaklar artıkmimli kendi kedine konuşuyor diyeeee

Günaydın, hayırlı cumalar herkese ♡♡♡
Hayırlı cumalar kuzum
babannelere göre avmde pek bişey bulamazsın,çarşıda küçük mağazalara bak fırsatın olursa

haftaya yinemi mortiyiz o zaman
Cumartesi belki Mecidiköye bakabilirim ya bir şey de beğenmez sanki ya yaşlı ya allı güllü de olmaz

Sen istersen neden olmasın başkasını mortin yapacaksan bilemem
Hayirli cumalar kizlar masallah super kilolar vermissiniz ben malesef bu hafta regl kurbamiyim artik takmiyorum ramazana kaldi 2 hafta hayirlisi Artikel.

Gecen BAFTA:80.4
Bu hafta .81.2
Fark: + 800
Regliden olmuştur canım bir kaç güne asıl olay çıkar ortaya
nehircim 5 bilinmeyenli denklem gibi olmuş ama kafan hiiiiiiç karışmasın ... ilk çıktığında tartı ne gösterdiyse onu yaz tatlım
Sağol kaptanım biraz kafanı karıştırdım ama
Kızlar bu hafta herkes gizli gizli yağ yakmış
Gizlice yansın kara yağlar
Ben Begüşün ilacıymışım meğer Haftaya eriteceğim iyice

Yok Kaptanım haksızlık olmasın her şekilde Begüşü zaten geçemem o çok iyi

Ahahah Minik Bende seni Mert'e benzetmiştim

benim mortilerim kilo bildirdi mii

akşam kıyafet ve tok karnına 61.9 gk dım, aslında sabaha çok güzel bir rakam gelir diyordum ama olmadı, kıyafet 300 gr olsa sabaha kadar ancak 300 gr gitmiş gibi, neyse haftaya daha çok verir telafi ederim

@eflalim hazır mısın kuzum yarışa

-800 yaaaa ne güzel bi rakammmm keşkeeeee benim olsaaaaaaa ;)) benim meta durdu yine saçmalama evresine girdiiiii ne apacam bilmiyorum tek bildiğim istikrarla devam edecemmmm

canımm saati bekliyorum tartılacam ama beni geçmişsindir sen tebrikler şimdidennn benim meta saçmalama evresine girdiiii

bende dün müdür beye yakalandım,dünkü işlerim hep ters gitti,zaten bugünde ne doğruyduki bu olsun dedim,müdür bey bana bakıp iyimisin dedi
ama seninki daha fena olmuş masum kelebek daktırıma bi huni yazdırda kafada huniyle dolan anlayışla karşılasınlar bari

Yok kaptanım ne beğenmemesi tartının üstünde adeta halaya durdum. Benim kilolarımda diyetin ilk haftalarında daha fazla gider ya ödem vs ile o yüzden takımın genelinin gerisinde kalabilirim dedim yoksa çok mutlu oldum ben. Yoksa bu giden 1,3 kiloda öncelikle 7. Gruba, kaptanıma, ortim Efser ime ve tabii ki sitede ki yürüyüş rakibime bir teşekkürü borç bilirim. 70leri bitirip 60 larda yolumu yarılayınca da "yok bu değerde kilo vermek imkansız, sen de gayet iyi biliyorsun bunu" diyen diyetisyen ie uğrayıp tart bakalım verilir miymiş diye sormak istiyorum. Bir sitedeki abla, bir o diyetisyen beni acayip motive ediyor. Gariplerimin haberi yok tabii bundan.

tamam işte sen zorlandın vucud direndiiiii şimdi hızlanma zamanı sen aynı şekilde devam edeceksin vucud diyecek kiii ammmmannn kelebek pes yaniii ne yaparsan yap diyecek.. ahanda salıyorum yağlarııııı git tartıya bak diyecek...

gerçekten -800 güzell bir rakam daha ne olsunnnnn

kız senden iyi mortimi bulcam erittin beni erittin,gel tamam morti olak haftayada bi 56,5 yap dahada bişey istemiyorum senden geri kalan 1 kiloyu kendim hallederim
kız nerem çok iyi,kaplumbağayla yarışa girsem beni geçerdi inanki,çok yavaş verdim ben

ben bi kerem babamın meleğiymişim hıh

mini mini mini minnak oldunnnn sennnnnn tebrikler canımmm )

teşekkür ederim ada

ayyyy takım iyice brokoli ile konuşan ismet moduna girdi

Ben de bildirimimi yapayım

Geçen Hafta: 61.8
BuHafta: 61.3
Fark: 0.5
Yüzde: 0.81
Buna da şükür ne diyim Ausencia

saydınım bu haftadan çok umutlu değildin ...bence umutsuz bir haftaya göre gayet iyi .. sizin kilolar az ... hep diyorum 500 altına düşmediğiniz sürece bence kilo gidişi yolunda demektir .

o yüzden yakala bakalım pon ponları

haftaya uçuş var senin değil mi

kimdi rakibin

senin rakipler zıplıyor hopluyor şu an eksi 100 daha görmek için

haftaya @eflalim i de iyi uçur canım ... bu hafta 200 gr gitmiş diye umutsuz .... eti senin kemiği benim

-800 yaaaa ne güzel bi rakammmm keşkeeeee benim olsaaaaaaa ;)) benim meta durdu yine saçmalama evresine girdiiiii ne apacam bilmiyorum tek bildiğim istikrarla devam edecemmmm

tabii ki de devaaaaam

Gel gel haftaya ikimizde - 500 verelim sonra salı verelim kendimizi çayıra yok ama ben senin gibi hırslı azimli insan görmedim hiç vazgeçmedin

Melek öldü ama

sen o diyetisyene 7.takım kartviziti bastırayım ben onu da veriver ... hani başı sıkışır bi ihtiyacı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…