günaydınnnnn... @Lunya bildirimini bana yaptı tatlım ... ablasının kv si için hastanedelermiş ..
birazdan yazacağımmm.
ayyyyy sabah telde bir fasıl sevindim ama burda da kusur kalmalayalım değil mi mimum
ilk kez görmüş gibi yapamam
süpersin şekerim , biz buna mirayın fendi gelmeyen 67 yi yendi felsefesi diyoruz
ahanda tabii ki ponpon lar
müthişsin efserim ... helal sana ...
aynen devam ... tez elden def edelim şu 90 ları
özele birazdan bakıyorum canım ....
bu arada yüzde hesabın doğru ..sadece 1.595 ... olduğu için 5 ve 5 ten büyük olunca 3. rakam bir üstte yuvarlanıyor yani 1.60
eflalim ... giden her gr mın başımız üzerine yeri var .
ama bu kadar uğraş verirken 200-300 gr vermek moral bozuyor doğrudur ... heee moral bozuyor da pes mi ediyoruz ? tabii ki hayır
yeni yollar deneyeceğizantidepresan etkisini kelebekolacam ile @irmae ya sorabiliriz .
oyyyyyy bizim takımın güzelleri 1.3 kilo eksi için ... çok büyük bir fark değil mi der olmuşkilmu beğendiremiyormuşuz
canım harika sonuç
hem takımın hem azminin ve istikrarının ve tabii ki sitedeki ablanın zaferi bu
nehircim 5 bilinmeyenli denklem gibi olmuş ama kafan hiiiiiiç karışmasın ... ilk çıktığında tartı ne gösterdiyse onu yaz tatlım
İlk defa duydum canım bakıyım birAy arkadaşlara klasik gelecek ama nabız ölçtünmü?ben kendimi öyle anlarım normalde 60-80 aralığı çıkıp dinlenmiş halinde bile 90+ çıkarsa gebe oluyodum
Umarım yokturanaa harbimi,varmı öyle bi ihtimal hemen test yap
hadi hayırlısı
Ay ağzın bal yesin :)canım benim karnımda bazen resmen bebek tekmeliyor pıt pıt ... ben hep yağlar yanıyor aus diye yorumluyorum :)
çünkü hiç olmazdı daha önce .
seninde Rabbim kalbine göre nasip etsin her şeyi
şu ara raporluyum daktırımkelebekolacam dan ... o ne zaman tempo yap derse deneyeceğim saraycam ... bağımlısı olup 50 kiloya düşersem bulurum seni ama
canım can sıkıcı bir gün olmuş .
geçmişler olsun .
bazen bazı şikayetler yerini buluyor
Canım ilaç kullanmasam korunmaya rağmen geldiyse başım gözüm üstüne derim de. Bir sürü ilaç kullandım kullanıyorumhayılrısı canımmm Rabbim nasip ettiyseee hoşgeldiiiii bebekkkk)))
Ausencia kaptanım
nehirnil111 mortim
geçen hafta:58
bugün:57
fark:1 kg
yüzde: 1,72
aslında hafta içi 56 ları bile gördüm ama bugün kaçırdım,olsun buda çok güzel
Bende zaten şakayla cevap verdim tabi mesajla belli olmuyor ahahahYarın ne çıkarsa kilom o doğru oluyor genelde cumartesi nasılsam bütün hafta öyleyim şaka gibi Alamadım ya eşimin arkadaşı da bize katıldı ona kıyafet baktık cumartesi başka alışveriş merkezine bakacağız bulamazsak bir kaç tane beğendim ona göre seçeceğim Babanneye hiç yok ne yapsam ya yaşlı namazında kapalı bir kadın
Günaydın, hayırlı cumalar herkese ♡♡♡
Hayirli cumalar kizlar masallah super kilolar vermissiniz ben malesef bu hafta regl kurbamiyim artik takmiyorum ramazana kaldi 2 hafta hayirlisi Artikel.
Gecen BAFTA:80.4
Bu hafta .81.2
Fark: + 800
Evet super placak Bugunden itibaren basliyorum menulere insçimdikleyin beniiiii
dürttünnnn
tokatlayınnn
bana bir şeyler yapın
begümün bildirim mi bu ???
cancağızım mücverim ben bileydim seni çoktan morti ortisi yapardımnehirnil111 ile
süpeer evlaaaaat süpeeeeer
gözüne sevem haftaya artı ekleme ... bak celal baban istiyor
100 gr ver ama ver haftaya da ...56.9 u pon ponlarla kutlarım haftayada .
istersen yarın yazalım senin bildirimi diyecem de begümle yarış sonucunu ilan edelim istiyorum bir yandan da
günaydınnn hayırlı cumalar canım
hayırlı cumalar mumum ...regl den sonrası güzel olacaktır .. ramazana 79 ları görüp girersen çok iyi olacak ama .
çimdikleyin beniiiii
dürttünnnn
tokatlayınnn
bana bir şeyler yapın
begümün bildirim mi bu ???
cancağızım mücverim ben bileydim seni çoktan morti ortisi yapardımnehirnil111 ile
süpeer evlaaaaat süpeeeeer
gözüne sevem haftaya artı ekleme ... bak celal baban istiyor
100 gr ver ama ver haftaya da ...56.9 u pon ponlarla kutlarım haftayada .
istersen yarın yazalım senin bildirimi diyecem de begümle yarış sonucunu ilan edelim istiyorum bir yandan da
günaydınnn hayırlı cumalar canım
hayırlı cumalar mumum ...regl den sonrası güzel olacaktır .. ramazana 79 ları görüp girersen çok iyi olacak ama .
Kızlar bu hafta herkes gizli gizli yağ yakmış
Resmen kilomu bildiripp 66 ya odaklandım
hadi hadi bekliyorumAusencia
yine bi cumaa vee ben yogun takıma gelemiyorum
kızlar benim 3 hafta üst üstekilo vermem mucize gibi birşeyyy
demekki bu İF işe yarıyor,kızlar
herkes güzel kilollar vermiş sanırım
göz ucu ile baktım tebriklerrrr herkese
ayy bu kadar şaşıracağını bilseydim daha önceden verirdim bu kiloyusen demek 56,? küsürümü görseydin bayılırdın bugün onu koruyamadım ama haftaya bi aksilik çıkmazsa 56 küsürler cepte babam sen ne diyosan o
babam yanlız bişey kafama takıldıben mert miyim sarp mı?
BU hafta borsa kapalı tahta oynadı valla ...
her zaman ki biz
@Lunya kilo bildirimi
geçen hafta :59.7
bu hafta:58.7
Fark:1
Yüzde: %1.68
begum75 tarifi begenmene sevdnim cnm
garantili tarfiim benimm :)
bende bildirim yapıp ortadan kaybolayım.
ama şu bi gerçek ki nerdeyse sıfır kaçamak düzenli beslenmeye uyuzzzzz bi metabolizma hızı.
800gr anca verebildim.ben 1in üstünü göremiycem mi ya.bu hafta cok umut etmiştim.
ama şu bi gerçek ki nerdeyse sıfır kaçamak düzenli beslenmeye uyuzzzzz bi metabolizma hızı.
800gr anca verebildim.ben 1in üstünü göremiycem mi ya.bu hafta cok umut etmiştim.
yok canım ya azımsadıgım için değil de normal bi haftada olsa sevinirdim ama bu hafta cok zorladım.zorladıgım bi hafta en azından 1 görmek isterdim.bide bu kadar zorladıktan sonra haftaya bunu daha aşağı çekmek var.kelebekk 800 hiç azımsanacak bir rakam degil ki
yok canım ya azımsadıgım için değil de normal bi haftada olsa sevinirdim ama bu hafta cok zorladım.zorladıgım bi hafta en azından 1 görmek isterdim.bide bu kadar zorladıktan sonra haftaya bunu daha aşağı çekmek var.
ayy ben bunca zamandır kendimi mert yada sarp sanıp havalara girdiydim,demek başından beri minikmişim o kadar minnak minnak derken hiç aklıma bile gelmediydi ,aboo nerelere gideyim
o kadar kilo verdim bi terfi şansım yok mudur babamdavut ta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?