Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Resmen kilomu bildiripp 66 ya odaklandım

Ay arkadaşlara klasik gelecek ama nabız ölçtünmü?ben kendimi öyle anlarım normalde 60-80 aralığı çıkıp dinlenmiş halinde bile 90+ çıkarsa gebe oluyodum
İlk defa duydum canım bakıyım bir
anaa harbimi,varmı öyle bi ihtimal hemen test yap
hadi hayırlısı
Umarım yoktur
Ay ağzın bal yesin :)
hayılrısı canımmm Rabbim nasip ettiyseee hoşgeldiiiii bebekkkk )))
Canım ilaç kullanmasam korunmaya rağmen geldiyse başım gözüm üstüne derim de. Bir sürü ilaç kullandım kullanıyorum

Ausencia kaptanım
nehirnil111 mortim

geçen hafta:58
bugün:57
fark:1 kg
yüzde: 1,72
aslında hafta içi 56 ları bile gördüm ama bugün kaçırdım,olsun buda çok güzel

çimdikleyin beniiiii
dürttünnnn
tokatlayınnn
bana bir şeyler yapın

begümün bildirim mi bu ???

cancağızım mücverim ben bileydim seni çoktan morti ortisi yapardım nehirnil111 ile

süpeer evlaaaaat süpeeeeer

gözüne sevem haftaya artı ekleme ... bak celal baban istiyor

100 gr ver ama ver haftaya da ...56.9 u pon ponlarla kutlarım haftayada .

istersen yarın yazalım senin bildirimi diyecem de begümle yarış sonucunu ilan edelim istiyorum bir yandan da

Günaydın, hayırlı cumalar herkese ♡♡♡

günaydınnn hayırlı cumalar canım

Hayirli cumalar kizlar masallah super kilolar vermissiniz ben malesef bu hafta regl kurbamiyim artik takmiyorum ramazana kaldi 2 hafta hayirlisi Artikel.

Gecen BAFTA:80.4
Bu hafta .81.2
Fark: + 800

hayırlı cumalar mumum ...regl den sonrası güzel olacaktır .. ramazana 79 ları görüp girersen çok iyi olacak ama .

Evet super placak Bugunden itibaren basliyorum menulere ins

ayy bu kadar şaşıracağını bilseydim daha önceden verirdim bu kiloyu sen demek 56,? küsürümü görseydin bayılırdın bugün onu koruyamadım ama haftaya bi aksilik çıkmazsa 56 küsürler cepte babamsen ne diyosan o

babam yanlız bişey kafama takıldıben mert miyim sarp mı?

Kızlar bu hafta herkes gizli gizli yağ yakmış

BU hafta borsa kapalı tahta oynadı valla ...

Resmen kilomu bildiripp 66 ya odaklandım

her zaman ki biz

@Lunya kilo bildirimi

geçen hafta :59.7
bu hafta:58.7
Fark:1
Yüzde: %1.68

minik

bende bildirim yapıp ortadan kaybolayım.
ama şu bi gerçek ki nerdeyse sıfır kaçamak düzenli beslenmeye uyuzzzzz bi metabolizma hızı.
800gr anca verebildim.ben 1in üstünü göremiycem mi ya.bu hafta cok umut etmiştim.

kelebekk 800 hiç azımsanacak bir rakam degil ki

Kaçma gel buraya özlettin kendiniiiii çoooook 800 gr için göbek atarsın normalde sıkma canınj ben 200 gr da bile bozmuyorum artık

kelebekk 800 hiç azımsanacak bir rakam degil ki
yok canım ya azımsadıgım için değil de normal bi haftada olsa sevinirdim ama bu hafta cok zorladım.zorladıgım bi hafta en azından 1 görmek isterdim.bide bu kadar zorladıktan sonra haftaya bunu daha aşağı çekmek var.

aaaaa deli ... neyini beğenemedim bacımmm

bence süper .. hem de geçen haftada verdin , ondan önce de ... toplamda 3 haftada giden 1.8 .. iyi değil mi ?

hadi hadiiiii al şu pon ponları bakayım

haftaya 69 lardasınnnnnnn hanımmmmmmmmmmmmmm

Getirme beni Kayseriye

bu hafta ne yaptıysan aynen devam et haftaya ... zorlanmaksa ... demek zorlanınca veriyorsun ... bak mimu spordan çıkmıyor ..banu 1 den sonra yemiyor ..sen aç kalıyorsun ... demek zorlamakla gidiyor sizde ancak .
zorlamakla 800 gidiyorsa süper bence ... ya kalaydı kaldığı yerde ...

hadi hadiii haftaya da en az bi 500 gr çıkar ordan ... yahu 69 diyorum 69

yok yok minik espirisi oraya çok güzel gitti diye yazdım

sen meleğisin babanın tabii ölmemiş hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…