cukkkk olduuu
sen o diyetisyene 7.takım kartviziti bastırayım ben onu da veriver ... hani başı sıkışır bi ihtiyacı olur
sabret canım, direnç bitecek ve takır takır vereceksin,canımm saati bekliyorum tartılacam ama beni geçmişsindir sen tebrikler şimdidennn benim meta saçmalama evresine girdiiii
sabret canım, direnç bitecek ve takır takır vereceksin,
bu arada kendini hazır hissettiğinde banaq bir işaret ver mortin olurumbu hafta pek olamadık çünkü
Teşekkür ederim ponponlar için tatlım
ayyyy takım iyice brokoli ile konuşan ismet moduna girdi
saydınım bu haftadan çok umutlu değildin ...bence umutsuz bir haftaya göre gayet iyi .. sizin kilolar az ... hep diyorum 500 altına düşmediğiniz sürece bence kilo gidişi yolunda demektir .
o yüzden yakala bakalım pon ponları
haftaya uçuş var senin değil mi
kimdi rakibin
senin rakipler zıplıyor hopluyor şu an eksi 100 daha görmek için
haftayaNego i de iyi uçur canım ... bu hafta 200 gr gitmiş diye umutsuz .... eti senin kemiği benim
tabii ki de devaaaaam
Hayırlı cumalar kuzum
Cumartesi belki Mecidiköye bakabilirim ya bir şey de beğenmez sanki ya yaşlı ya allı güllü de olmaz
Sen istersen neden olmasın başkasını mortin yapacaksan bilemem
Regliden olmuştur canım bir kaç güne asıl olay çıkar ortaya
Sağol kaptanım biraz kafanı karıştırdım ama
Gizlice yansın kara yağlar
Ben Begüşün ilacıymışım meğerHaftaya eriteceğim iyice
Yok Kaptanım haksızlık olmasın her şekilde Begüşü zaten geçemem o çok iyi
Ahahah MinikBende seni Mert'e benzetmiştim
Gel gel haftaya ikimizde - 500 verelim sonra salı verelim kendimizi çayırayok ama ben senin gibi hırslı azimli insan görmedim hiç vazgeçmedin
Melek öldü ama
sen o diyetisyene 7.takım kartviziti bastırayım ben onu da veriver ... hani başı sıkışır bi ihtiyacı olur
Gunaydin guzeller..
Herbir yanim tutulmus firca sallamaktan..gidip gelip eserime bakiyorum ilk mobilya boyasina millet ufak seylerle baslar ben koca takimi boyadim..oldu mu valla ovunmek gibi olmasin harika oldular..16 yillik takim yepyeni ..ben kirilip dokulmemis esyalarin sirf alinali cok oldu diye degistirilmesine hep karsiyimdir..
aeben bacim iyi yolculuklar..sag salim insallah..
Nare83 canim osman muftuoglu senin diyet hakkinda yazmis oku istersen
Teşekkür ederim ponponlar için tatlım
Meydan okudum ama kimse oralı olmadı tatlımsanırım gözleri korktu bekliyorum kim rakip olacak, kimi yicem çiğ çiğ
Gecen hafta :72.1
Bu hafta: 71.9
Giden 200 gr.
Yüzde. 0.28
Moralim cok bozuk
2 haftadir 200 200(((
kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
Dün saat 5 ten beri açım artık dayanamicam bisiler yemeye gidiyorum.
saldım çayıra bol bol otlaya hemii
yok yok -500 yetmez benim son 1500 kaldı sonrası koruma inşallah
sende başladın mortilik yapmaya hee -500 le kandırcan beni,pışııkkk yer mi anadolu çocuğu
melek öldü ama yine melek oldu,her türlü melek o sorun yok yani
ahaaaa
kahvemi kaptım geldimmmmm
Kilo bildirim
Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9(cumartesi gormustum bu kiloyu zaten tartida)
Fark:600 gram
bende okuyayım linkini atsana canımmmm
aaa bakayım neler yazmışşş
Ay napıcam ben ya bırakamam ilacıDiyetisyenim yapabileceğini söylemiştibu smeyler kaçak bakma :)))))
Bozuldu ama pes etmek yok tabi ki :)Tebrik ederim çok çok iyisiniz bu oranlar nedir böyle
Canım tabi ki kilo oranına göre az ama yine de oynamış bence ilaçlar etki ediyor sana moralini bozma lütfen
Bilmiyorum canım moral yerlerde dün aç yattım resmengünaydınnnnn... @Lunya bildirimini bana yaptı tatlım ... ablasının kv si için hastanedelermiş ..
birazdan yazacağımmm.
ayyyyy sabah telde bir fasıl sevindim ama burda da kusur kalmalayalım değil mi mimum
ilk kez görmüş gibi yapamam
süpersin şekerim , biz buna mirayın fendi gelmeyen 67 yi yendi felsefesi diyoruz
ahanda tabii ki ponpon lar
müthişsin efserim ... helal sana ...
aynen devam ... tez elden def edelim şu 90 ları
özele birazdan bakıyorum canım ....
bu arada yüzde hesabın doğru ..sadece 1.595 ... olduğu için 5 ve 5 ten büyük olunca 3. rakam bir üstte yuvarlanıyor yani 1.60
eflalim ... giden her gr mın başımız üzerine yeri var .
ama bu kadar uğraş verirken 200-300 gr vermek moral bozuyor doğrudur ... heee moral bozuyor da pes mi ediyoruz ? tabii ki hayır
yeni yollar deneyeceğizantidepresan etkisini @kelebekolacam ile @irmae ya sorabiliriz .
oyyyyyy bizim takımın güzelleri 1.3 kilo eksi için ... çok büyük bir fark değil mi der olmuşkilmu beğendiremiyormuşuz
canım harika sonuç
hem takımın hem azminin ve istikrarının ve tabii ki sitedeki ablanın zaferi bu
nehircim 5 bilinmeyenli denklem gibi olmuş ama kafan hiiiiiiç karışmasın ... ilk çıktığında tartı ne gösterdiyse onu yaz tatlım
Bende deniycem sanırımyine bi cumaa vee ben yogun takıma gelemiyorum
kızlar benim 3 hafta üst üstekilo vermem mucize gibi birşeyyy
demekki bu İF işe yarıyor,kızlar
herkes güzel kilollar vermiş sanırım
göz ucu ile baktım tebriklerrrr herkese
Sonuna kadar hazırım mortim :)benim mortilerim kilo bildirdi mii
akşam kıyafet ve tok karnına 61.9 gk dım, aslında sabaha çok güzel bir rakam gelir diyordum ama olmadı, kıyafet 300 gr olsa sabaha kadar ancak 300 gr gitmiş gibi, neyse haftaya daha çok verir telafi ederim
Nego hazır mısın kuzum yarışa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?