Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımm saati bekliyorum tartılacam ama beni geçmişsindir sen tebrikler şimdidennn benim meta saçmalama evresine girdiiii
sabret canım, direnç bitecek ve takır takır vereceksin,

bu arada kendini hazır hissettiğinde banaq bir işaret ver mortin olurumbu hafta pek olamadık çünkü

sabret canım, direnç bitecek ve takır takır vereceksin,

bu arada kendini hazır hissettiğinde banaq bir işaret ver mortin olurumbu hafta pek olamadık çünkü
sen beniii fark edeceksinnnnn adam canım adammm gel morti olalımmmm )ben kiiii bu takımda adımı altın harflerle yazdıracammmmm vayyyyyyy yine büyük konuşmaya başladımmmmm Allah sonumu hayır etsinnn

Teşekkür ederim ponponlar için tatlım
Meydan okudum ama kimse oralı olmadı tatlım sanırım gözleri korktu bekliyorum kim rakip olacak, kimi yicem çiğ çiğ

Gel gel haftaya ikimizde - 500 verelim sonra salı verelim kendimizi çayıra yok ama ben senin gibi hırslı azimli insan görmedim hiç vazgeçmedin

Melek öldü ama

saldım çayıra bol bol otlaya hemii
yok yok -500 yetmez benim son 1500 kaldı sonrası koruma inşallah
sende başladın mortilik yapmaya hee -500 le kandırcan beni,pışııkkk yer mi anadolu çocuğu
melek öldü ama yine melek oldu,her türlü melek o sorun yok yani

sen o diyetisyene 7.takım kartviziti bastırayım ben onu da veriver ... hani başı sıkışır bi ihtiyacı olur

ahaaaa

Gunaydin guzeller..

Herbir yanim tutulmus firca sallamaktan..gidip gelip eserime bakiyorum ilk mobilya boyasina millet ufak seylerle baslar ben koca takimi boyadim..oldu mu valla ovunmek gibi olmasin harika oldular..16 yillik takim yepyeni ..ben kirilip dokulmemis esyalarin sirf alinali cok oldu diye degistirilmesine hep karsiyimdir..

aeben bacim iyi yolculuklar..sag salim insallah..

Nare83 canim osman muftuoglu senin diyet hakkinda yazmis oku istersen

aaa bakayım neler yazmışşş

Teşekkür ederim ponponlar için tatlım
Meydan okudum ama kimse oralı olmadı tatlım sanırım gözleri korktu bekliyorum kim rakip olacak, kimi yicem çiğ çiğ

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey şöyle en dişlisinden .... en gıcığından morti aranıyor ... balımlı cicimli değil ama ....

saydın haftaya uçacakmışşşşşş ...kim takılıyor kanatlarına

Gecen hafta :72.1
Bu hafta: 71.9
Giden 200 gr.
Yüzde. 0.28
Moralim cok bozuk
2 haftadir 200 200 (((
kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
Dün saat 5 ten beri açım artık dayanamicam bisiler yemeye gidiyorum.

o menülerin sonunda bir yerde çat çat gidecek ... bence cumaya denk gelmedi sadece ..
evet çok az 200...200 ...
ama moral bozmak 1 kilo verdirmiyor şeri ...

bu hafta daha sıkı motive ol lütfen ... gel aramıza daha sık ...

haftaya güzel gidecek ... gel sana saydınla bir yarış ayarlayalım ... ama şöyle en gazlısından ...

hadiiiiiii enerji .. bu 200 lerin telafisi haftaya gelmeli ..

kahvemi kaptım geldimmmmm

bende hüpürdettim

Kilo bildirim

Gecen hafta:74.5

Bu hafta:73.9(cumartesi gormustum bu kiloyu zaten tartida)

Fark:600 gram

cumartesi gördüysen bu haftayı yok saydık demek day im ... neyse ki 600 güzel bir eksi ..
ama buralarda çok oyalandın be canım ..
artık cidden 1 ay sıkalım dişi ... şu 3 kiloyu bir atalım yetecek .

Sanirim direnç kilolarına gelmiş bulunuyorum
6 sene once2bu 65 in alti idi.
Ee yas geldi dyanadi 40 a demek ki dirençle rr daha şişko kilolarda geliyor.
Yeni bisiler dusunmeliyim.
Şu bahar yorgunluğu gece uykusuzluk tüm günümü etkiliyor. Hareket katılmalı hayatıma belliki ama enerji de yok ki
Neyse gidip biraz nefesleniyim kahvaltı yapayım çay iceyim beynim durdu

Diyetisyenim yapabileceğini söylemiştibu smeyler kaçak bakma :)))))
Ay napıcam ben ya bırakamam ilacı
Tebrik ederim çok çok iyisiniz bu oranlar nedir böyle

Canım tabi ki kilo oranına göre az ama yine de oynamış bence ilaçlar etki ediyor sana moralini bozma lütfen
Bozuldu ama pes etmek yok tabi ki :)
Bilmiyorum canım moral yerlerde dün aç yattım resmen ıf mi denesem bilmiyorum ki
Bende deniycem sanırım
Sonuna kadar hazırım mortim :)

Çok işim var bugün, dün annemdeyim ablam geldi şehir dışından ona rağmen diyete uydum :) uydum da me oldu, geçen hafta yüzdem 3 dü ya
Madımak bilirmisiniz hah işte onu doğrayıp buzluğa atıcam dün ayıkladık da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…