Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen eniyisi bir kamyon bul canim, cagataydan sonra insan kimseyi begenmez

catladim gülmekten yaaaaaaa.kusura bakma ama bisey diycem.diyorum:
ohaaaaaa cü$$$$$$$$$
Cagatydan baskasini gormuyor gozum...adamda fizik desen fizik. sekerlilik desen sekerlilik..cok sirinnn..yemede yaninda yat diyecegim ama..bunu insan yemedende duramazki:78:

o gün gelsin çagatayda kimmiş nişanlımın- eşimin yanında dersin

Allah kaderimize kimi yazdiysa o.Allah hayirlisindan nasib etsin elbet..ama bekarken gozum cagataydan baskasini gormuyorr:84::84:

aslinda ben kalkip yarim saat spor yapayim diYordum ama bir türlü ayaklanamadim.yapistim kaldim yerimde.elim hicbir isede kalkmiyor.ben gitmek istiyorum buraladan yaaaaaaaaaa

aslinda ben kalkip yarim saat spor yapayim diYordum ama bir türlü ayaklanamadim.yapistim kaldim yerimde.elim hicbir isede kalkmiyor.ben gitmek istiyorum buraladan yaaaaaaaaaa

kalk ozaman sporunu yap canim....kendine gelirsin biraz...spor yapinca insan dahab ir enerji dolu oluyor, yerinde duramiyorsende spor yap biraz kendine gel canim

Cagatay eniste cok tatli gercekten.ama yasi sana göre tabii.ben Özcan Deniz hastasiyimöcooooo öcoo

frangicim selülitlerimden cok gicik kapiyorum yaa.esimin görmesini istemiyorum,utaniyorum yaaa.cok igrennncccccc.nasil gidicek bunlar.e ben bide cayi kahveyi cooook seven biriyim.icmeden gün gecirmem.nasil yapcaz yav

al benden de o kadar.. çaya asla hayır diyemem, günde de 1 kere nescafe içiyorum + türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…