aaaaaaaa kirmizim bak bak ne buldum senin icin.cok seker gercekten
[video=youtube;jGgoa1mHVAY]http://www.youtube.com/watch?v=jGgoa1mHVAY[/video]
aaaaaaaa kirmizim bak bak ne buldum senin icin.cok seker gercekten
[video=youtube;jGgoa1mHVAY]http://www.youtube.com/watch?v=jGgoa1mHVAY[/video]
öylemi diyon anacim.ben buluyum diyon yanii.
valla kske olsa.ama bizim bu kiz cagataya asik,baskasina degilki.ama yolum Hollanda'ya düserse yanimda bir kac aday götüreyim demi.hahahahaa düsünsene arabaya doldurmusum bir kac genc.kirmiziya götürüyorum.
saol tatlimmmm..cok sekerrrr konusmaya utaniyor burada...bunu sesini duyurmak icin cekmislerdi, dizide ilk kendi sesini kullanmiyordu cunku...aahh cagatayimm ahh
beni özleyen yok herhalde
sen eniyisi bir kamyon bul canim, cagataydan sonra insan kimseyi begenmez
sen eniyisi bir kamyon bul canim, cagataydan sonra insan kimseyi begenmez
o gün gelsin çagatayda kimmiş nişanlımın- eşimin yanındadersin
vay bakiyorumda tüm fotolarini tüm videolarini elden gecirmissin.hepsini biliyorsun.:82:
catladim gülmekten yaaaaaaa.kusura bakma ama bisey diycem.diyorum:
ohaaaaaa cü$$$$$$$$$
o gün gelsin çagatayda kimmiş nişanlımın- eşimin yanındadersin
aslinda ben kalkip yarim saat spor yapayim diYordum ama bir türlü ayaklanamadim.yapistim kaldim yerimde.elim hicbir isede kalkmiyor.ben gitmek istiyorum buraladan yaaaaaaaaaa
kalk ozaman sporunu yap canim....kendine gelirsin biraz...spor yapinca insan dahab ir enerji dolu oluyor, yerinde duramiyorsende spor yap biraz kendine gel canim
Cagatydan baskasini gormuyor gozum...adamda fizik desen fizik. sekerlilik desen sekerlilik..cok sirinnn..yemede yaninda yat diyecegim ama..bunu insan yemedende duramazki :78:
Allah kaderimize kimi yazdiysa o.Allah hayirlisindan nasib etsin elbet..ama bekarken gozum cagataydan baskasini gormuyorr:84::84:
ama hic halim yok,gözlerim kapaniyor.uyusam aslinda cok iyi olacak.sporuda aksam yapicam
frangicim selülitlerimden cok gicik kapiyorum yaa.esimin görmesini istemiyorum,utaniyorum yaaa.cok igrennncccccc.nasil gidicek bunlar.e ben bide cayi kahveyi cooook seven biriyim.icmeden gün gecirmem.nasil yapcaz yav
uyumaaaaaa kalk 1 mil leslie yapp yattıkca yatasın gelirrr hemde bu saatde ne uykusu kız
Cagatay eniste cok tatli gercekten.ama yasi sana göre tabii.ben Özcan Deniz hastasiyimöcooooo öcoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?