Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay nasıl uykum var anlatamam...

şimdi birşeyden bahsedeceğim Kedibochi yazmış iki haftadır 200 200 diye.. inan benim de öyleydi 2 haftadır. hatta bu hafta pazartesi ve salı 70.8 lerdeydim tartı gram oynamadı. Nare83 un beynini yedim sonra salı günü bozabilirdim amaaaaan gitmiyor bu kadar da yeter diyebilirdim kaçamak yapabilirdim ama hiç moralimi bozmadım bugün hayal gibi 67.3 geldi tartı da beklemiyordu eminim

Eşim geldi hadi bahceye gidelim diyor bu ağızla kaćamak zor gibi
Banada hareket olur Ausencia dün unutum adım sayar aldım bakalım beni gaza getirecek mi

benceeee gaza getirmeliii

uyku etkiler tabiii ... leptin hormonu en güzel gece uykusunda salgılanır .
seni biliyorum uyku bilmezsin gece ...benden betersin

eveeeeeeeeeeet.
bunu sabah mimu ile konuştuk .
arkadaşlar çok önemli.
70.8 görmesi demek artı 2 kilolar demek

şimdi eksi 1.3 ile geldi

pes etmek yok ... bu hafta belli gitmeyecek diye salmak yok ..

hep diyorum bazen bir gece de ... sadece 24 saatte deli işler olabiliyor

Geçmiş ı biraz okudum. Kilo verenleri tebrik ederim .. ee kilo alanları da bi yerlerde birileri tebrik ediyordur heralde

ada giden az olsada 69 lara gelmen bence çok güzel
sen bu hafta sporda yapamadın,ramazana kadar tam gaz spora devam et metabolişzma şaşırsın biraz,sonra daha fazla eksiler görürsün

ahaaa sen bir meleksin melek
otlayalım morti bizi ancak otlar kurtarır

begum75
bence bu yazı teşekürler
5:2 yöntemide var aslında ama o bana biraz garip geldi bu yöntem iyi
bundada arada bi yemek lazımmış ,
aslında ama ben korkuyorum yemeye

masum sürekli aynı modda yiyince vücut ona alışıyo arada yiyip metayı şaşırtmak gerçekten iyi oluyo

Ay gerçekten mi boşa mı kürek çekiyorum ben. Öfke kontrolü için kullanıyorum, tek başıma baş edemiyorum, ilaçlar uyutmuyor şükür ama işte kilo büyük sorun oldu, üç defa değişti doktor bu sebepten ilacımı

Hafta basinda bende74.6 geldim
Çok artim vardi
Onlar gitti şükür ama eksi de gele gele 200
Düşünüyorum arastiriyorum bisilrr bakalim.
Benim burada duralim yeter diyecek incelikte bir kilomda yokki duruvereyim 16 kiloyla

canım anneli zaman diliminde -100 iyi bence

regl de geçti ... haftaya küsürleri atarsın bence

Hafta basinda bende74.6 geldim
Çok artim vardi
Onlar gitti şükür ama eksi de gele gele 200
Düşünüyorum arastiriyorum bisilrr bakalim.
Benim burada duralim yeter diyecek incelikte bir kilomda yokki duruvereyim 16 kiloyla

şeri canım önce depresyon bahar bitkinliği salma dalma adı her ne sie ondan kurtul bence ...
zaten düşük moralle bir de diyet gitmez .. istesen de gitmez .
uykusuzluğuna bir şey diyemiyorum .
bu süreç böyle bir süreç .
madem şartlar bu ..bunu en pozitif şekilde yaşamaya bak .
ondan sonra diyet işi kolay bence ... çorap söküğü gibi gelecek

Melekk ahh canım

yavrum vallaaa banu vee ben ibretlik hikayeyiz burada :) maşallah bizlere sen dende 500 gr süperr yaaa daha ne olsun

tebrik ederimmmmm aynuraaaa tebrikelr

ay bende şu yapışık 7 kerden kurtulmak istiyorum haftaya misafirler gidince bi coşacam bi coşacam vuracam kırbacı vuracam kırbacı temizlikte yapmıycam tamamen diyete odaklanacam.ondan sonraaaa takır takır gidecek 7 ler gelecek 6 lar naber

Acaba izne mi çıksam diyorum.
Dilimin ucuna geliyor ama korkuyorum.
Hepten salarsam dye bu kez herşeyi.
Sanki onca kiloyu veren ben değilim.
Artik vermem imkansız gibi geliyor.
Haftaya cumartesi kizimin d gunu.
Ve ben o gune69 olacagim demistim.
Ha ha ha 'şeri

Benim hastalığım farklıydı kuzum
Bu durumu dr iyice ihtişare et kendine iyi bir pisikoloğ bul eminim hastaliğin sana eminim yardımcı olacak Eger olmaz ise gr mda versen kardır sakın bırakma haftada 400 500 versen 2 haftda 1 kiloya yakın verirsin kuzum...

Canım bu konu biraz karmaşık. anti psikotikler, antidepresanlar vb ilaçlar kilo alımını tetikliyor mu evet. iştahı da açarlar ancak bu kesinlikle kilo veremeyeceğin anlamına gelmiyor. Sadece çok yavaş vereceksin muhtemelen ama Ausencia 'nın da dediği gibi zamanla giden o az gibi görünen kilolarda dahi ciddi bir kardır. 6 ayda alınacak +10 kilo almaktansa -4 kilo kar demektir. İlaç kullanımı ve kilo yönetimi konusunda en mantıklısı diyet ve egzersiz ile desteklenmesidir. Boşa kürek çektiğini düşünme, az da olsa giden her kilo seni hedefe yaklaştıracak. Tedavini bırakmayı düşünme sakın, çünkü tedavi edilmediğinde bu öfke kontrolü problemi seni daimi strese stres de ödeme, ekstra yemeklere sebep olup yine kilo problemi yaşamaya devam edeceksin. O yüzden hedefinden şaşmadan, moralini bozmadan bu şekilde yolunda devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…