Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vay canina harikasin.
Sunlara bakta örnek al 'şeri
Canım yapma ama...ben az verirken de sen fazla verip kurtarmıştın olayı...lütfen kendini topla.bak sen bu hafta az verdin ya demekki gelecek hafta çok vermen için kapılaraçılmış bile...kaptan hedefini de koydu...inşallah olacak ...

Çok teşekkür ederim, tedavimi bırakmayı düşünmüyorum, bunun için emzirmeyi bir ay erken bıraktım. Çocuklar dan sonra yıprandım uykusuzluk vs.
O zaman en doğrusu diyete devam etmek. Napıyım eski halim gibi hızlı kilo veremiycem ama sonuçta dediğin çok mantıklı, diyet yapmasam kilo alıcam ki aldım da. Tam gaz devam o zaman :)

ah şeryy bugün benimde o alt karın sinirimi bozdu ya acil bişiyler yapmam lazumm
28 beden kotumu giydim amaaa
göbek sarkık şişlik gibi dırdu çok feci
Benim bel boyun sırt ağrılarım gece gunduz ayakta bebe sallamaktan.
Bi salanan beşik alaim diyorum babasi kocaman oldu ne besigi diyor.
Aldiracagim ama paso işyerinde adam pff.
Boynumu ceviremiyorum.
Bak sabah salladim 30 dk uyumad simdi mizirdaniyor bi daa salla min 30 dk bel boyun mi dayanir.
Bu arada sezaryen göbeği miti gercekmis.
Sezaryen ile doguran unluler sanirim sonra o gibegi de aldiriyorlar.
Benim gebe kalmadan 72 kiloda karnım dümdüz olurdu simdi pofidik hop hop ediyor.
Pilates topluyor diyorlar. Ben.bi video arastirayim ona da.

Ay aynuram harika yazmissin ama 2. Mesajını okuyunca sinirim bozuldu.
Haftaya benimde ovulasyon zamanım.
Yastik gibi sisecegim ben ne güzel kilo vermesi

Aus ben demin eppey ciz coz yedim.
Ama pismanim icimde ciz coz.
Şimdi den itibaren başlıyorum o zaman.
Kendime başarısızlık ödülü saydım bunu

Psikolog yok canım birde öyle konuşarak çözülecek gibi değil. Doğru söylüyorsunuz gram mram gidecek bu kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…