Canım yapma ama...ben az verirken de sen fazla verip kurtarmıştın olayı...lütfen kendini topla.bak sen bu hafta az verdin ya demekki gelecek hafta çok vermen için kapılaraçılmış bile...kaptan hedefini de koydu...inşallah olacak ...Vay canina harikasin.
Sunlara bakta örnek al 'şeri
Çok teşekkür ederim, tedavimi bırakmayı düşünmüyorum, bunun için emzirmeyi bir ay erken bıraktım. Çocuklar dan sonra yıprandım uykusuzluk vs.Canım bu konu biraz karmaşık. anti psikotikler, antidepresanlar vb ilaçlar kilo alımını tetikliyor mu evet. iştahı da açarlar ancak bu kesinlikle kilo veremeyeceğin anlamına gelmiyor. Sadece çok yavaş vereceksin muhtemelen amaAusencia 'nın da dediği gibi zamanla giden o az gibi görünen kilolarda dahi ciddi bir kardır. 6 ayda alınacak +10 kilo almaktansa -4 kilo kar demektir. İlaç kullanımı ve kilo yönetimi konusunda en mantıklısı diyet ve egzersiz ile desteklenmesidir. Boşa kürek çektiğini düşünme, az da olsa giden her kilo seni hedefe yaklaştıracak. Tedavini bırakmayı düşünme sakın, çünkü tedavi edilmediğinde bu öfke kontrolü problemi seni daimi strese stres de ödeme, ekstra yemeklere sebep olup yine kilo problemi yaşamaya devam edeceksin. O yüzden hedefinden şaşmadan, moralini bozmadan bu şekilde yolunda devam et.
Benim bel boyun sırt ağrılarım gece gunduz ayakta bebe sallamaktan.
ah şeryy bugün benimde o alt karın sinirimi bozdu ya acil bişiyler yapmam lazumm
28 beden kotumu giydim amaaa
göbek sarkık şişlik gibi dırdu çok feci
Ay aynuram harika yazmissin ama 2. Mesajını okuyunca sinirim bozuldu.Canım yapma ama...ben az verirken de sen fazla verip kurtarmıştın olayı...lütfen kendini topla.bak sen bu hafta az verdin ya demekki gelecek hafta çok vermen için kapılaraçılmış bile...kaptan hedefini de koydu...inşallah olacak ...
BEN31 bedene giremiyorum
Benim de 64.1
Psikolog yok canım birde öyle konuşarak çözülecek gibi değil. Doğru söylüyorsunuz gram mram gidecek bu kilolar :)Benim hastalığım farklıydı kuzum
Bu durumu dr iyice ihtişare et kendine iyi bir pisikoloğ bul eminim hastaliğin sana eminim yardımcı olacak Eger olmaz ise gr mda versen kardır sakın bırakma haftada 400 500 versen 2 haftda 1 kiloya yakın verirsin kuzum...
Benim de 64.1
Nare83 ne kadar vermen gerek kilonu unuttum...benim tam 1kilo
Aus ben demin eppey ciz coz yedim.
Ama pismanim icimde ciz coz.
Şimdi den itibaren başlıyorum o zaman.
Kendime başarısızlık ödülü saydım bunu
Allahım ya kamyon bekliyom bi yandanda dışarda işlerim vardı geldim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?