Bende kilo bildireyim mi
Geçen hafta 75.3
Bu hafta 74.8
Fark 500
Yüzde 0.66
Heeey açılınnnnnn ponponları alayımmmm...
Bu hafta çok çalıştım çok çabaladım ve çok şükür Allahın izniyle geçen haftanın da bu haftanın da yerine verdim...
Geçen hafta:66.9
Bu hafta:65.1
Fark:1.8
Yüzde:2.69
Ne yalan soyleyeyim o 3 kilo ramazanda gidecegi icin biraz rahatim..azar azar..ramazana 73 ile girsem 70 ile cikarim diyorum :))cumartesi gördüysen bu haftayı yok saydık demek day im ... neyse ki 600 güzel bir eksi ..
ama buralarda çok oyalandın be canım ..
artık cidden 1 ay sıkalım dişi ... şu 3 kiloyu bir atalım yetecek .
Sagol bacim..hayırlı yolculuklar şimdiden ..
hazırlıklar içinde kolay gelsin
Bugunun gazete yazisi..yeni bi yazı mı ?
bugünki gazeteye bakayım
Daydream-
bu mesajı yok sayıyorumHeeey açılınnnnnn ponponları alayımmmm...
Bu hafta çok çalıştım çok çabaladım ve çok şükür Allahın izniyle geçen haftanın da bu haftanın da yerine verdim...
Vay canina harikasin.Heeey açılınnnnnn ponponları alayımmmm...
ay bende şu yapışık 7 kerden kurtulmak istiyorum haftaya misafirler gidince bi coşacam bi coşacam vuracam kırbacı vuracam kırbacı temizlikte yapmıycam tamamen diyete odaklanacam.ondan sonraaaa takır takır gidecek 7 ler gelecek 6 lar naber
Acaba izne mi çıksam diyorum.
Dilimin ucuna geliyor ama korkuyorum.
Hepten salarsam dye bu kez herşeyi.
Sanki onca kiloyu veren ben değilim.
Artik vermem imkansız gibi geliyor.
Haftaya cumartesi kizimin d gunu.
Ve ben o gune69 olacagim demistim.
Ha ha ha 'şeri
Ne yalan soyleyeyim o 3 kilo ramazanda gidecegi icin biraz rahatim..azar azar..ramazana 73 ile girsem 70 ile cikarim diyorum :))
ay nasıl uykum var anlatamam...
şimdi birşeyden bahsedeceğimKedibochi yazmış iki haftadır 200 200 diye.. inan benim de öyleydi 2 haftadır. hatta bu hafta pazartesi ve salı 70.8 lerdeydim tartı gram oynamadı. Nare83 un beynini yedim sonra salı günü bozabilirdim amaaaaan gitmiyor bu kadar da yeter diyebilirdim kaçamak yapabilirdim ama hiç moralimi bozmadım bugün hayal gibi 67.3 geldi tartı da beklemiyordu eminim
Heeey açılınnnnnn ponponları alayımmmm...
ay bende şu yapışık 7 kerden kurtulmak istiyorum haftaya misafirler gidince bi coşacam bi coşacam vuracam kırbacı vuracam kırbacı temizlikte yapmıycam tamamen diyete odaklanacam.ondan sonraaaa takır takır gidecek 7 ler gelecek 6 lar naber
Acaba izne mi çıksam diyorum.
Dilimin ucuna geliyor ama korkuyorum.
Hepten salarsam dye bu kez herşeyi.
Sanki onca kiloyu veren ben değilim.
Artik vermem imkansız gibi geliyor.
Haftaya cumartesi kizimin d gunu.
Ve ben o gune69 olacagim demistim.
Ha ha ha 'şeri
heeeee mimu masumm yolunu buldu da sen yolsuz mu kaldın kuzum ?
hadi hadi senin yolunda belli ..haftaya 73.9
de artık gelsin he miii ?
bu hafta ki 500 gr a pon pon yok bana nebi tane şundan koyayım yoldan çıka bu hafta diye
ayyyy ben bunu gördüğümden beri pon pon sallıyorum aynura
tebrikler şekerim .
senden gidiyor yahu gidiyorrrr ... o yüzden aynen devam
o zamanNare83 ile senin ödüllü yarışın başlayabilir ... bak sabah masumm simitçinin önünden geçerken seni yiyecemmmmm simit ... önce aynurayı çıtır çıtır yiyeceeeem demiş
artık esnaf banu ordan geçerken korkudan kepenk kapatıyormuş değil miNare83
Sirt bel boyun ağrısı ve sarkik doğum göbeği için pilates var mi bildiğiniz.
Varsa b
Video plizzz..
Kaptan seninle konuştum zaten biliyosun senin için verdim bu kiloyu...hatta beynimi o kadar 64.9a kitlemişim ki şu an verdiyim kiloya sevinemiyorum bile...hergün yürüyüşten sonra inerdim baya baya bu gün inmedi.e ne yapsın vücut dünden bugüne vermiş tüm ödemleriheeeee mimu masumm yolunu buldu da sen yolsuz mu kaldın kuzum ?
hadi hadi senin yolunda belli ..haftaya 73.9
de artık gelsin he miii ?
bu hafta ki 500 gr a pon pon yok bana nebi tane şundan koyayım yoldan çıka bu hafta diye
ayyyy ben bunu gördüğümden beri pon pon sallıyorum aynura
tebrikler şekerim .
senden gidiyor yahu gidiyorrrr ... o yüzden aynen devam
o zamanNare83 ile senin ödüllü yarışın başlayabilir ... bak sabah masumm simitçinin önünden geçerken seni yiyecemmmmm simit ... önce aynurayı çıtır çıtır yiyeceeeem demiş
artık esnaf banu ordan geçerken korkudan kepenk kapatıyormuş değil miNare83
Tamam söz 72.5 yapmazsam ceza :))baaak şimdiiii .... misafirleri bekleyene kadar napcaz
misafir falan anlamam ... haftaya 74.0 ... sonra patır patır mı gider ... çatır çatır mı gider bakacağız
sen 1 haftada 2 kilo verdin ...
hem de kaç kez ?
sen şimdiden peeeeh nerdeeeee dersen ? gelmez tabii.
hadi cumartesiye şeriyi 69.9 yapma kampanyasını açıyorummmmmm.
yok izin mizin
bu hafta her gün en az 15 mesaj ..
düzenli menü..
bol lak lak ...
önce motivasyon ...
sonra sana en iyi gelen sisteme yönelip çatır çatır kilo verimi ... deee haydeeee
senin ramazan silahın vardı doğrubari 72.5 la girde ... 69.9 la çık kaptan illa pazarlık yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?