Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kilo bildireyim mi
Geçen hafta 75.3
Bu hafta 74.8
Fark 500
Yüzde 0.66

heeeee mimu masumm yolunu buldu da sen yolsuz mu kaldın kuzum ?
hadi hadi senin yolunda belli ..haftaya 73.9
de artık gelsin he miii ?
bu hafta ki 500 gr a pon pon yok bana ne bi tane şundan koyayım yoldan çıka bu hafta diye

ayyyy ben bunu gördüğümden beri pon pon sallıyorum aynura

tebrikler şekerim .

senden gidiyor yahu gidiyorrrr ... o yüzden aynen devam

o zaman Nare83 ile senin ödüllü yarışın başlayabilir ... bak sabah masumm simitçinin önünden geçerken seni yiyecemmmmm simit ... önce aynurayı çıtır çıtır yiyeceeeem demiş

artık esnaf banu ordan geçerken korkudan kepenk kapatıyormuş değil mi Nare83

cumartesi gördüysen bu haftayı yok saydık demek day im ... neyse ki 600 güzel bir eksi ..
ama buralarda çok oyalandın be canım ..
artık cidden 1 ay sıkalım dişi ... şu 3 kiloyu bir atalım yetecek .
Ne yalan soyleyeyim o 3 kilo ramazanda gidecegi icin biraz rahatim..azar azar..ramazana 73 ile girsem 70 ile cikarim diyorum :))

Hadi ben kaçtım burda sizinle çene çalmayı çok özledim ama annemleri doğalgazı mühürlediler kaçak var diye yeni kombi vs yaptırıyorlar yarında misafirler gelecek önce evimi hazır edip annemlere gidecem öyle pratik bi kadın değildir eli ayağına dolanır daha yarına yemekler pişecek bakalım hayırlısı ben bu hafta çevrimdışıyım
Ha bu arada kıyafetimi de aldım.52 bedenden geldim şimdi 42 ler bile oldu ama ben 44 aldım dar olmasın diye çok şükür.şıkır şıkır bişey almadım devamlı giyebileceğim bi kap bi de pantolaon aldım foto atarım düğün öncesi

Güzel bir cuma günü diliyorum arkadaşlar:)
ve kilo bildirimi veriyorum
09.05.2017 68,70 12.05.2017 cuma sabahı tamı tamına 66,60 giden 2,100
yaşasın ton balığı :)
4 gün ara verip normale dönüp önümüzdeki haftaiçi de aynısını uygulayıp 1-1,5 kg vermeyi planlıyorum haftaya cuma hedefim 65 kg inşallah
herkese başarılar diliyorum

bu mesajı yok sayıyorum

nettin sen aynuram yaaaaaaa olmaz ki ama 1. ben olacaktımmm

canım tebriklerrrr. çok stres ettin ama mükemmel bir bildirim

Not: bükemediğin eli öpeceksin

Vay canina harikasin.
Sunlara bakta örnek al 'şeri

baaak şimdiiii .... misafirleri bekleyene kadar napcaz

misafir falan anlamam ... haftaya 74.0 ... sonra patır patır mı gider ... çatır çatır mı gider bakacağız

sen 1 haftada 2 kilo verdin ...
hem de kaç kez ?
sen şimdiden peeeeh nerdeeeee dersen ? gelmez tabii.
hadi cumartesiye şeriyi 69.9 yapma kampanyasını açıyorummmmmm.
yok izin mizin

bu hafta her gün en az 15 mesaj ..
düzenli menü..
bol lak lak ...
önce motivasyon ...
sonra sana en iyi gelen sisteme yönelip çatır çatır kilo verimi ... deee haydeeee

Ne yalan soyleyeyim o 3 kilo ramazanda gidecegi icin biraz rahatim..azar azar..ramazana 73 ile girsem 70 ile cikarim diyorum :))

senin ramazan silahın vardı doğru bari 72.5 la girde ... 69.9 la çık kaptan illa pazarlık yapar

aynennn cnm benimde geçen hafta perşembe sabahtan cuma sahaba - 1 kkg dedi tartıı
fark ediyor yani

teşekürler ahummm , eminim sende hzılanacaksınnn

ayyy tebrikkkk ederimmmm süperrrrrr
ama şua dk dan itibaren o simit için dişimi tırnagıma taktım bilesin

kız ahu alemsin yaaaaa

şery mmm sakın sakın bu modda izne ayrılma tam yaz geldi
bocalarsınn , ben kararı veridm hayır izin mizin yok sana Ausencia atladım biraz amaaa durumu biliyorum
pişmanlık

ahahaha aynennnn bende başladım planlara o simit yenecekkk

heeeee mimu masumm yolunu buldu da sen yolsuz mu kaldın kuzum ?

ahahaha aynennn , simitlere bakıp aynura
dedim adamlar simiiitin adına , aynura dedim sanmıştır ahahahahhah

Kaptan seninle konuştum zaten biliyosun senin için verdim bu kiloyu...hatta beynimi o kadar 64.9a kitlemişim ki şu an verdiyim kiloya sevinemiyorum bile...hergün yürüyüşten sonra inerdim baya baya bu gün inmedi.e ne yapsın vücut dünden bugüne vermiş tüm ödemleri bu hafta için daha hafif bi hedef noolur kaptanım...bak bu hafta regl falan da oldu ödem mödem gitti.hatta gelecek hafta ovulyasyon pazartesi kardeşimin doğum günü...normalde kalmak isterim onlarla ama o zaman iyi kilo veremiyorum.o yüzden eve gelicem...e o simiti de masumu da yimem şart...zaten geçen hafta yenildim Nare83

Tamam söz 72.5 yapmazsam ceza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…