Hadi ben kaçtım burda sizinle çene çalmayı çok özledim ama annemleri doğalgazı mühürlediler kaçak var diye yeni kombi vs yaptırıyorlar yarında misafirler gelecek önce evimi hazır edip annemlere gidecem öyle pratik bi kadın değildir eli ayağına dolanır daha yarına yemekler pişecek bakalım hayırlısı ben bu hafta çevrimdışıyım
Ha bu arada kıyafetimi de aldım.52 bedenden geldim şimdi 42 ler bile oldu ama ben 44 aldım dar olmasın diye çok şükür.şıkır şıkır bişey almadım devamlı giyebileceğim bi kap bi de pantolaon aldım foto atarım düğün öncesi
bu mesajı yok sayıyorum
nettin sen aynuram yaaaaaaa olmaz ki ama 1. ben olacaktımmm
canım tebriklerrrr. çok stres ettin ama mükemmel bir bildirim
Not: bükemediğin eli öpeceksin
Halamın kurbanımıyım uykusuzluktan mı ne derseniz deyin sadece -200 maalesef
Ramazan girmeden biraz hizlanmam lazim
Kaptan seninle konuştum zaten biliyosun senin için verdim bu kiloyu...hatta beynimi o kadar 64.9a kitlemişim ki şu an verdiyim kiloya sevinemiyorum bile...hergün yürüyüşten sonra inerdim baya baya bu gün inmedi.e ne yapsın vücut dünden bugüne vermiş tüm ödemleribu hafta için daha hafif bi hedef noolur kaptanım...bak bu hafta regl falan da oldu ödem mödem gitti.hatta gelecek hafta ovulyasyon pazartesi kardeşimin doğum günü...normalde kalmak isterim onlarla ama o zaman iyi kilo veremiyorum.o yüzden eve gelicem...e o simiti de masumu da yimem şart...zaten geçen hafta yenildim Nare83
Tamam söz 72.5 yapmazsam ceza :))
ayyy gözetim altındayımblue eyes geldi oturdu karşıma anlat bakalım diyor.gözüm ekrana kayınca gülüyor.
Ay aynuram harika yazmissin ama 2. Mesajını okuyunca sinirim bozuldu.
Haftaya benimde ovulasyon zamanım.
Yastik gibi sisecegim ben ne güzel kilo vermesi
Elptik yok bende canım.şery bir saat eliptik yapsana hergün ya bak çok etkili kilo vermede spor
kız yazdıklarımı okudun mu çıkmadan
sen haftaya karşılaşacağın bileği düşün .. boş ver görme geç aynuranın %2.69 u
ece aus bunu sevmedi tabii ki de .
geçen hafta bu hafta .. bildiğin nadasa geçti kilo verme .
hadi bakalım ...
plan program .. ne varsa bulmak lazım önümüzdeki haftalar için
bu haftanın liste işi bir bitsin ..size güzeeeeel bir simit hedefi ile geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bekleyinnnnnnn
şeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla kızıyorum he .... at şu negatifi .
bir de cız coz yemişsin .
yahu yazdıklarımı okuyorsun değil mi sen ?
@_SARAYCA_ mortim hedefin ne haftaya :)
Kilom bildirimim ...
Geçen hafta : 66
Bu hafta : 65.2
Fark 800 gr ..
Benim mortim ne etti bakım nerde kilocugu ???
Okudum
Ama.. Ama ovulasyon?iyi o zaman ...silkelen ..haydeeeeeeeee sen yaparsınnnnnn... karnım aç zaten ...
Ama.. Ama ovulasyon?
Siskinlik? ? Yastik 'şeri?
Kaptan: ya seri yuru git acim zaten @()%)#(@%@(@
()
Elptik yok bende canım.
Spora da enerji kalmiyor bu kizin uyku sorunu beni mahvetti 8.9 aydir.
2. Yi istiyordum istemiyorum artik ya yaslandim ben bebe derdi cok zormus
Regl öncesi ve reg dönemi kilo verememem surpriz oldu ama.yavrucum ovulasyon tarihi süpriz değil ... eee o zaman iki haftadır neden sadece toplamda 400 gr demezler mi şeriye ?
hani ovulasyon öncesi bombalar patlatsam eyvallah ... bu haftada ovulasyon da 2 kilo nasıl verilir dersi işleyeceğiz demek ve ezberleri bozacağız
Normal kondisyon bisikleti var.
şeri bir şey istemek başarmaktır
gerçekten istersen yaparsın , bak ben 2010 yılında 98 iken başladım
15 aylık , ggece hiç uyumyan iki bebek ve ben sabah 5:45 te parkurdaydım
inan 2 saatlik uyku ile gittim , silkelen ve kendine gell lütfen
ama snein bi bisikletin var diye hatırlıyorum sanki ?
Ha ha ha mümkün değileksi 1.5 kilo en az mış
oldu 2-0 ....
Ha ha ha mümkün değilben düz 75 olurum diyorum
Ausencia
Eveeeeeeeet kimse takılmıyor mu kanatlarımakimmiş benim çiğ çiğ yiyeceğim mortim
Hedefimi de belirliyeyim veeee düz 60
Regl öncesi ve reg dönemi kilo verememem surpriz oldu ama.
Ovulasyon da hos bi surpriz olur mu .. İste ONU sanmam. Ovulasyon oncesi cok kisa zamanim var cumaya kadar 3.4 gün siserim ben
Kizarsin sen simdi dimi bana git bi kaave ic benden
bu arada bende artıları deffettim ...
hadi bakalım güzelimmmm ... bu isteğe benim bile kanatlarına takılasım geldi valla
sen şimdiden peşin peşin ben haftaya da veremem , artı çıkarım diyorsan ... çıkarayım izne şeri . yani sen bana bir ışık yak ki ..bende o ışığı parlatabileyim değil mi ?
Afiyet olsun canım güzel görünüyor menünEki Görüntüle 1994738
Öğlen menüm iyi mi ? Teflon da yağsız pisti tavuk. 3 kaşık yoğurt, chia tohumu, pul biber, limon var.
Ausencia ve diğer arkadaşlar :)
Sağol canım. Migrostan aldı eşimAfiyet olsun canım güzel görünüyor menünchia tohumunu nereden alıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?