Bende bugün bakayım Migrosta varmı diye canım :) neye yarıyor? Tok mu tutuyor?Sağol canım. Migrostan aldı eşim
Bende çok acıkmıştım, ara öğün yapmadım bugün. Gel beraber yiyelim :)ay ben ne yesem bilemedim sabah yulaf yemiştim @eftalim menün çok iyi gözüküyor olsa da bende yesem yaaa acıktımmm çok
Evet canım tok tutuyor ve çok faydalıymış. Günde bir çorba kaşığı tüketmek lazım.Bende bugün bakayım Migrosta varmı diye canım :) neye yarıyor? Tok mu tutuyor?
Sağol canım deneyeyim ♡♡Evet canım tok tutuyor ve çok faydalıymış. Günde bir çorba kaşığı tüketmek lazım.
Eki Görüntüle 1994738
Öğlen menüm iyi mi ? Teflon da yağsız pisti tavuk. 3 kaşık yoğurt, chia tohumu, pul biber, limon var.
Ausencia ve diğer arkadaşlar :)
Kızlar özür sabah beri hem misafir işyerimde hemde işlerim yogundu
Kilom 80,5
Öceki kg80 8
Yüzde 0,37
Giden 0,300
hafta sonu yogun olucam bende yarın yani
önce lazer randevum var , eger çocuklar annemd eolursa birde boya ve kaş için gideyim istiyorummm
hepsi ayrı ayrı yerlede
sonrada eve gelir şu silemedigim camlarımı bi silerim 1 yıl oldu
Işık yok bende aus.bu arada bende artıları deffettim ...
hadi bakalım güzelimmmm ... bu isteğe benim bile kanatlarına takılasım geldi valla
sen şimdiden peşin peşin ben haftaya da veremem , artı çıkarım diyorsan ... çıkarayım izne şeri . yani sen bana bir ışık yak ki ..bende o ışığı parlatabileyim değil mi ?
Kilo bildirim
Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9(cumartesi gormustum bu kiloyu zaten tartida)
Fark:600 gram
kuzularinannesi
geçmiş olsun canım.. demir benimde düşük doktor kızıma ilaç vermişti kızıma şurup demir çinko için ama öylesine verdi tahlil yapmadan... kızım içermiii hayatta içmedi şimdi ben içiyorum günde bir ölçek inşallah faydasını görürüm tabletten daha iyi geldi sanırım kabızlıkta yapmadı tablet kabızlık yapmıştı....D vitaminin açıklanmış yükselmiş çok şükür normal oran 20-70 arası olması gerek ben 38Demirim biraz sınırda onuda bugün yediğim gibi ciğerle tamamlıyorum
Ahum güzelim bak bu en kötüsü işte...şimdi sen beynini şu misafirler gitsin de kilomu veririm diye kodlarsan.bu hafta kesin artıdasın...dikkat et mutlaka...hatta hergün diyete uygun menülerle gel lütfen... bak biz yüzde için çabalarken sen sakın salma kendini...Ausencia kaptanım okudum mesajlarını.ama haftaya ile ilgili bişey diyemiyorum çünkü ne olacağını bilmiyorum ben tabiki dikkat edicem yine ama işte diyet odaklı olmazsam verim alamıyorum bu iki haftadır odaklanamadım giden ortada o yüzden son bi haftacık daha istiyorum sonra
vur bannnnaaaa
vur bannnnaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?