Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kabul edilmedi .
şov beklemiyorum ki .. ortalama bir kilo verimi . yani diyette olduğunu ..takımının aklında olduğunu bilmek istiyorum .
şimdiden artı sabir gram hesabı yapmayalım bence

Ne güzel yüzdeler var bu hafta maşallah. Darısı bize olsun inşallah listeye girme konusunda :))

Anaaaam nasıl ya 4 5

Bana folik asit verdi canım bende işe yaradı gibi genelde hamilelere de onu veriyorlar sana neden yaramadı ki kabızlık olayını hatırlamıyorum yapmış olabilir bana da çok zaman oldu

Anaaaam nasıl ya 4 5

evet canım ... bazen 0.700 ile 1.olursun .. bazende böyle % 1.000 ile 4..5... paylaşım alanında iyi yüzdeler var ...

ben kendi yüzde başarımıza odaklıyım hep ... ama bu kadar güzel yüzdeler varken de ...keşke herkesin eli taşın altında olaydı da 1.lik biizm olaydı demiyor değilim

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]5[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td]95[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]120[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]110[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]80[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td]35[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td]40[/td][/tr]
[tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]5[/td][td]35[/td][/tr]

eksik yoksa liste ilanını yapalım ?

hem çorba içitm hem dolma yedim
ama içim ısındı çorba ya , çorba demek bin şahit ister gerçi

çindeki malezme toplasan 2 ymk etmez suyundan bol torpil yaptılar bana
ama cidden ısındımmm , ikide mini dolma yedim

fermuar kapandı malumm , simit var Ausencia eeee kaç kg vercez demedin daha ?

diyecem bekle yahu ..şu haftanın işi bitsin . işte 63.7 falandır

İzmirli değilim ama izmirde yaşıyorum olur mu?
Tabisi olur İzmir'i az çok biliyorsundur kuzum sence İzmir'e gelindiğinde en çok nerelere gidilmeli muhakkak görmen gerek dediğin yerler var mı ? Ben İzmir diye sıraladığımda (Konak, Alsancak, Saat kulesi, Kordon boyu, Tarihi asansör), Karaburun(çok uzakmış değer mi bilmiyorum), Alaçatı, Çeşme, Urla, Seferihisar(buradan emin değilim), Selçuk(Efes antik kenti, Meryem ana evi), Şirince(burada değer mi gidilmeli mi bilemedim) ben bunları çıkardım sen ne söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…