Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

izmirli dğilim de uzunca bir süre orda yaşadım , bir ayağım orada nehirnil111

Ooo bayağı İzmirli varmış canım O zaman sana da aynısını kopyalıyorum

İzmir'i az çok biliyorsundur kuzum sence İzmir'e gelindiğinde en çok nerelere gidilmeli muhakkak görmen gerek dediğin yerler var mı ? Ben İzmir diye sıraladığımda (Konak, Alsancak, Saat kulesi, Kordon boyu, Tarihi asansör), Karaburun(çok uzakmış değer mi bilmiyorum), Alaçatı, Çeşme, Urla, Seferihisar(buradan emin değilim), Selçuk(Efes antik kenti, Meryem ana evi), Şirince(burada değer mi gidilmeli mi bilemedim) ben bunları çıkardım sen ne söylersin

D vitaminin açıklanmış yükselmiş çok şükür normal oran 20-70 arası olması gerek ben 38 Demirim biraz sınırda onuda bugün yediğim gibi ciğerle tamamlıyorum

oo maşallah nehir değerin ne güzel yükselmiş
benim değerime bakmadı dün doktor

izmir tatili hee

Ausencia abla yaa inan ki hep aklım burda benim en büyük sorunum evden sabah 7 de çıkıp akşam 7 de gelmek haliyle gündüz olamıyorum sayfalar alıp başını gidiyor okusam 50-60 syafa oluyor yetişemiyorum hepsine
Akşam gelince de projeydi, dosyalardı yemekti derken çok vaktim gidior geceye doğru geliyorum

Karaburuna seferihisara gitmedim ama diğerleri gezilip görülesi yerler. Meryem ana evi çok harika manzaraya sahip, şirince'ye bayılıyorum zaten. Onlara yakın 7 uyurlar var (çok güzel gözleme yapıyorlar orda ama benden duymuş olma, kaptan beni sonunda kesicek :))) diğer yerler turistik yerler zaten. Yanlış hatırlamıyorsam çeşmede güvercin adası diye bir yer vardı

oo maşallah nehir değerin ne güzel yükselmiş
benim değerime bakmadı dün doktor

izmir tatili hee
Doktoru mu hatırlattım sana Begüş Evet sanırım kapsüller falan işe yaramış bende sevindim

Kısa belki kaçamak diyebiliriz 3 günlük falan bunlar sığar mı bilemedim henüz düşünme planlama aşamasındayım nasip olursa eşimi ikna edersem bakalım

yani motivasyon için katılım diyorum ben ... yoksa buraya bildirim yapıyor olmak bile sana diyetini hatırlatıyorsa o da yeter kuzum ..

Canım İzmir
Konuyu görünce atlamak istedim
Bence liste güzel saat kulesi konakta zaten gelmişken kemeraltını gezmeyen olmaz aynı zamanda onu da aradan çıkartırsınız
Kordon boyu da Alsancakta gezdikten sonra şöyle bi çimlere denize karşı oturup çiğdem çitleyip dinlenirken güzel olabilir zaten baya kalabalık oluyor
Karaburun u bilmiyorum ama ilçeler çok güzel ki bence Şirince ye değer gidin gezinn. Urla merkeze yakın zaten.
Çok canım çekti İzmir deyim ama şu ara hiç bir yere gidemiyorum

yani motivasyon için katılım diyorum ben ... yoksa buraya bildirim yapıyor olmak bile sana diyetini hatırlatıyorsa o da yeter kuzum ..
Hatırlatmaz mıı kendimi sorumlu hissediyorum sizlere karşı listede olmasam bile takımda sizle olduğum için sorumluluk duygusu gelişiyor
Yaz tatiline az kaldı yazın bol bol burdayım ben hem de sporlarımla

Meryem ana ve yedi uyurlar zaten aklımda canım Meryem ana için değmez falan diye yazılar okudum ücret çokmuş gibisinden o yüzden emin olamadım bir de Selçuk İzmir merkeze uzak değmezse boşuna yol çekmeyelim diyorum Şirince değer diyorsan o zaman gidilmeli bana Safranbolu evlerini hatırlatıyor çok şirin bir yer gibi Güvercin adasını duymamıştım bakacağım hemen çok sağol bir de 3 güne buralar sığar mı eğer Seferihisarı elersem sence ? Seferihisarda sakin bir kasaba sanırım oraya uğratmam belki

inşallah olur nil,19 mayıstamı gideceksiniz?
evet doktoru hatırlattın boşu boşuna gittim dün

ben çıkıyorum güzeller ...
kuaföre ... ordan yusufu almaya ... ordan alışverişe ..

yarın okul pikniği var .. mamalar hazırlanacak :) piknikten eve gelip hazırlanıp düğüne çıkacağız yarın akşam ...

artık aralarda ceee dersem derim ... neyse daha bugün ve gece var ..buralardayım nasipse

Sağol kuzum bence oradayken gez gör çok güzel yerler keşfettim 3 güne sığdırabilir miyim diye düşünüyorum elimden geldiğince görürüm tabi diğer yerleri de ben sadece internette denk geldiklerimi yazdım yakınsa muhakkak görülür

3 günde rahat rahat gezersiniz bence

liste ile ilgili beklemede olduklarım cevap yazsın da ona göre gelince paylaşayım ... evet şu an 4 takımda bildirim yapan yüzde 1 üzeri ... şansımıza :) bizde tam yüzde 1 lerdeyiz ...
yani en en iyi ihtimal bu güzel ortalama ile bile 5.yiz

bence karşıyakayı da eklemelisin canım , zaten konak , alsancak ,... asansör kısmı 1 günde gezebileceğin yerler.
(sabah karşıyakadan başlar orayı gezip vapurla Alsancak tarafına geçersin)
(saat kulesi demişken , kemeraltı ve kızlar Ağası hanını da tavsiye ederim )
ne kadar kalacaksın bilmiyorum ama .
balçova tarafını da seviyorum ben . şimdi teleferikte açıldı . manzarası da güzel. orayı da aynı gün çıkarırsın..
karaburun'u tavsiye ederim . (el değmeden kalan yerlerden biri)
Urla da gezebileceğin bir yer yok pek. Alaçatı , Çeşme yeterli bence.
Seferihisarda güzel ama kesinlikle gitmelisin diyemem .
Meryem ana , selçuk , Şirince.. bence gitmen lazım. ben Şirince'yi çok severim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…