- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bende yarın konak a gideceğim. İlçeler dışında hepsi yakın olduğu için devamlı oralardayız ama ilçelere gitmek için plan lazım işte her zaman uymuyor :)Sağol kuzum bence oradayken gez gör çok güzel yerler keşfettim 3 güne sığdırabilir miyim diye düşünüyorum elimden geldiğince görürüm tabi diğer yerleri de ben sadece internette denk geldiklerimi yazdım yakınsa muhakkak görülür
Diyetteyiz falan ama gelmişken alsancak ta çelebi var orda bomba yeŞimdi de pek gelemeyiz gibi kuzum sanki bayramda falan diye düşündüm ben ama
Karşıyaka hep planımdaydı bir abi var burada gitti normal bir cadde güzel dedi o yüzden niyeyse eledim ama tekrardan ekliyorum o saydığım yerleri 1 günde düşünüyorum evet merkez Karşıyaka falan diğer gün Çeşme, Alaçatı, Urla, Karaburun tarafları diye düşündüm diğer günde Selçuk, Şirince falanbence karşıyakayı da eklemelisin canım , zaten konak , alsancak ,... asansör kısmı 1 günde gezebileceğin yerler.
(sabah karşıyakadan başlar orayı gezip vapurla Alsancak tarafına geçersin)
(saat kulesi demişken , kemeraltı ve kızlar Ağası hanını da tavsiye ederim )
ne kadar kalacaksın bilmiyorum ama .
balçova tarafını da seviyorum ben . şimdi teleferikte açıldı . manzarası da güzel. orayı da aynı gün çıkarırsın..
karaburun'u tavsiye ederim . (el değmeden kalan yerlerden biri)
Urla da gezebileceğin bir yer yok pek. Alaçatı , Çeşme yeterli bence.
Seferihisarda güzel ama kesinlikle gitmelisin diyemem .
Meryem ana , selçuk , Şirince.. bence gitmen lazım. ben Şirince'yi çok severim .
hedefim 2,4 kg kuzum 60 ve 59 u görmeden 58,9 kg olayım diyorum
Benim istanbuldan kuzenim geldi trafik yok dedi bizde her sabah çileden çıkıyoruz yine trafik var diyeOhh iyi bari bunu duyduğum iyi oldu mesafeler uzak gibi ama sanırım İstanbul gibi çileli değildirMerak ettiğimiz şehirlerin başında geliyor neredeyse ilk fırsatta aradan çıkarmak istiyoruz rahatsız ediyor
evet foça ters kalır diye eklemedim , orası da çok güzel .Karşıyaka hep planımdaydı bir abi var burada gitti normal bir cadde güzel dedi o yüzden niyeyse eledim ama tekrardan ekliyorum o saydığım yerleri 1 günde düşünüyorum evet merkez Karşıyaka falan diğer gün Çeşme, Alaçatı, Urla, Karaburun tarafları diye düşündüm diğer günde Selçuk, Şirince falanAçıkcası bende Seferihisarı eledim sanırım çünkü ona benzeyen bir sürü sahil kasabası göreceğim gibi bütün kıyılar birbirine benziyor Urla yol üzeri diye giderim dedim Kavak yelleri dizisinden aklımda kaldı Teleferiği yeni gördüm harika görünüyor ama eşim çok tırsıyor sanırım çıkamayız 3 gün gibi planladım eğer nasip olursa sığar herhalde aslında aklımda dönüş yolunda Foça'ya uğramak var ama çok ters kalacak gibi
7. olmuşum yaaa onca sporaaaa
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]5[/td][td]90[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td]95[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]90[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]120[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]70[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]10[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td]50[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]110[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]80[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]85[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]100[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]listeden düştü[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td]35[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td]40[/td][/tr] [tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td]5[/td][td]35[/td][/tr]
eksik yoksa liste ilanını yapalım ?
Bende yarın konak a gideceğim. İlçeler dışında hepsi yakın olduğu için devamlı oralardayız ama ilçelere gitmek için plan lazım işte her zaman uymuyor :)
Haklısın canım ister istemez zaman lazım herşeyeDiyetteyiz falan ama gelmişken alsancak ta çelebi var orda bomba ye
16 yıl önce toplandık akrabanın oğullarının sünneti vardı izmir'e geldik ağustos ayında. Nasıl sıcak nefes alamıyoruz sanki. Annem dedi ki 'kesinlikle izmir'i yazma, yaşanmaz bu memlekette. Ne seni gönderirim ne ben gelirim buraya'ertesi sene izmir'i kazandım geldim son senemde annemlerde 1 yıl izmir'de yaşadılar. Ertesi sene evlendim burda kaldım. Bir de üstüne kardeşim evlenip buraya geldi çok büyük konuşmuşum der annem hala
Ama çok güzel bir şehir değil mi ben aşığım bu şehre16 yıl önce toplandık akrabanın oğullarının sünneti vardı izmir'e geldik ağustos ayında. Nasıl sıcak nefes alamıyoruz sanki. Annem dedi ki 'kesinlikle izmir'i yazma, yaşanmaz bu memlekette. Ne seni gönderirim ne ben gelirim buraya'ertesi sene izmir'i kazandım geldim son senemde annemlerde 1 yıl izmir'de yaşadılar. Ertesi sene evlendim burda kaldım. Bir de üstüne kardeşim evlenip buraya geldi çok büyük konuşmuşum der annem hala
Orta karar yani en azından azmış bizden iyiBenim istanbuldan kuzenim geldi trafik yok dedi bizde her sabah çileden çıkıyoruz yine trafik var diye
İstanbuldan az ankaradana çok trafik yorumum İzmir e
evet foça ters kalır diye eklemedim , orası da çok güzel .
kavak yelleri Seferihisarda çekilmişti diye hatırladım ama emin de olamadım şu an
karşıyaka için haklısın böyle gezebileceğin bir cadde var ara sokakları falan ama zaten vakit almaz pek ondan demiştim.
içim kaldı şu andaha 2 hafta önce ordaydım ama çok özlüyorum
Kilom bildirimim ...
Geçen hafta : 66
Bu hafta : 65.2
Fark 800 gr ..
Benim mortim ne etti bakım nerde kilocugu ???
eksi 1.5 kilo en az mış
oldu 2-0 ....
Eki Görüntüle 1994738
Öğlen menüm iyi mi ? Teflon da yağsız pisti tavuk. 3 kaşık yoğurt, chia tohumu, pul biber, limon var.
Ausencia ve diğer arkadaşlar :)
16 yıl önce toplandık akrabanın oğullarının sünneti vardı izmir'e geldik ağustos ayında. Nasıl sıcak nefes alamıyoruz sanki. Annem dedi ki 'kesinlikle izmir'i yazma, yaşanmaz bu memlekette. Ne seni gönderirim ne ben gelirim buraya'ertesi sene izmir'i kazandım geldim son senemde annemlerde 1 yıl izmir'de yaşadılar. Ertesi sene evlendim burda kaldım. Bir de üstüne kardeşim evlenip buraya geldi çok büyük konuşmuşum der annem hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?