Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

böyle anlamsız bir halsizlik var hiç bişey yapasım yoook kışın deli gibi spor yapardım soğuk olmasına rağmen şimdi yerimden kalkasım yooook ....
Bahar yorgunluğu sanırım havaların bir ısınıp bir soğuması derken bünyeler adapte olamadı. Ben de sporu tam yapınca evin işini yapacak hal kalmıyor, evi halledersem spor azalıyor. Bi dermansızlık hali var.

Canım çok geçmiş olsun
hedefim 2,4 kg kuzum 60 ve 59 u görmeden 58,9 kg olayım diyorum

pazartesi günü 50 li rakamlara hoşgeldin partim olacak şimdiden davetlisiniz kızlar, en güzel cicilerinizi giyinin gelin

haftasonu zorlu bir detoks yapıcam da
Vayy çok iddialısın
böyle anlamsız bir halsizlik var hiç bişey yapasım yoook kışın deli gibi spor yapardım soğuk olmasına rağmen şimdi yerimden kalkasım yooook ....
Bahar yorgunluğudur canım

Olabilir fena carpti bu sene beni normalde deli gibi spor yapardim simdi kalkasim bile yook... bi an once bu halden kurtulmam lazim diyetimi sporla desteklemem lazimmm...

hava yağdı yağacak ve nem fena ... bence sizi mayıştıran o

ada81
mimu88
saydin78 kim vardı başka mayışan hadi hadi aaaa atın üzerinizden öküzleri

işleri hallettim ... alışverişi yaptım ... mutfağa geç saat girerim .. bana düşen börek ve ıslak kek ... şanslıyım ... 15 dk lık iş .

pazartesi günü 50 li rakamlara hoşgeldin partim olacak şimdiden davetlisiniz kızlar, en güzel cicilerinizi giyinin gelin

haftasonu zorlu bir detoks yapıcam da

valla bir yerlerde 58 ler mi okudum ben ben bu kadar yaklaşmışken 59.9 da olsa 50 lere geleceksin diye düşünüyorum saraycam ..

detoksunu Nego le de paylaşsana

canım kilolar arası geçiş en güzelidir .. 6o lar çok güzel ertelemeden hemen gel oralara

tebrikler canım ... aman bırakmayın da ..bir şekilde kurtulun da şu kilolardan

helal olsun ne demek ... siz uğraşın pes etmeyin ... daha cumadan bir sonra ki hafta için yelkenleri suya indirmeyin ..bu da benim motivem .

@Dersaadet_ ne ara ayrıldı listeden ben görmedim :/

canım özelden yazdı .
Aslında %80 e 2 kilosu kaldı ... bende kal nasıl olsa veriyorsun 2 haftada mezun ol dedim ama yok illa ki 55 olacakmış .
o yüzden bu ara diyet yapamayacağı için ayrılmak istedi.

D Dilekiyi dilekciğim sen neden takımdan ayrıldın, artı çıktın diye mi, bu çok normal ama.

yok canım ... dilekte özelden yazdı .. listede olmak stres yapmış . yani normalden az yemiş .. ki bunu ona soruyordum hep diyetisyen listesini kuşa çeviriyordu:) artı ya da sabit görünce listede diye panik olduğunu ve az yiyince veremediğini söyledi.
o yüzden liste dışı devam edecek inşallah .

Canım çok geçmiş olsun

Vayy çok iddialısın

Bahar yorgunluğudur canım

sağolasın canım . geçti şükür .. Rabbim daha büyüklerinde korusun

Kaptanım elbette diyet ve siz aklımda olacaksınız ne zaman olmadınız ki
ama işte ben çok yoğun olacağım _AYNURA_ da demiş biz yüzdeler için uğraşırken sen salma diye??? Ama işte zaman zaman herkes yüzdeler için uğraşırken birileri için işler diyet modundan çıkabiliyor onuda safları sıklaştırarak hallediyoruz.ama benim dönemsel şişkinliğim de olacak yani haftaya reglye iki gün kalıyo artı misafirler diyet spor muamma belki çok iyi olacak belki ne bulursam onu yiycem çünkü cidden yoğun olacam bu yüzden haftaya ile ilgili muallakta konuştum ama istersen beni de izne çıkarabilirsin vakti zamanında çıktığım gibi...

Olabilir fena carpti bu sene beni normalde deli gibi spor yapardim simdi kalkasim bile yook... bi an once bu halden kurtulmam lazim diyetimi sporla desteklemem lazimmm...

kesinlikleeeee ... spor sana çok yarıyor ...zaten 2 hafta sonra ramazan ..yapabilceğin en fazla yürüyüş .. bence bu iki hafta güzel bir spor programı yap ..tabiii gaitasını çıkarıp ayağını zorlamadan

seni hayatta izne çıkarmam

Ahu060812 seninle anlaşmamızı hatırla . sen söz verdin ben el verdim ...
öyle ya da böyle gidecek o kilolar ... şeriye de dedim ... bana daha bir hafta varken önümüzdeki haftanın felaket senaryolarını yazmayın yeter .
sonuçta benim verecek kilom yok :) sizin verdikleriniz ..sizin motiveniz ..sizin coşkunuz beni burda tutan ..
sen elinden geleni yap ... haftaya ne görürüz nasip kısmet

Waww hafiftennn tehdit sopasını salladi kaptannn )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…