böyle anlamsız bir halsizlik var hiç bişey yapasım yoook kışın deli gibi spor yapardım soğuk olmasına rağmen şimdi yerimden kalkasım yooook ....
havadandır umarım geçicidir fena bi durum duşa attım kendimi belki biraz toparlanırım diye ama yoook böyle yatasım varrrr ....bende öyleyim ada deliler gibi uyuyasım var
havadandır umarım geçicidir fena bi durum duşa attım kendimi belki biraz toparlanırım diye ama yoook böyle yatasım varrrr ....
Bahar yorgunluğu sanırım havaların bir ısınıp bir soğuması derken bünyeler adapte olamadı. Ben de sporu tam yapınca evin işini yapacak hal kalmıyor, evi halledersem spor azalıyor. Bi dermansızlık hali var.böyle anlamsız bir halsizlik var hiç bişey yapasım yoook kışın deli gibi spor yapardım soğuk olmasına rağmen şimdi yerimden kalkasım yooook ....
Nare83 seni gördüm hemen yemeğe baktım sebzeli kebap pirinç yoğurt var ptesi günü... bu ara ful pirinç yapmışlar ya
ben de ofiste öyleee ne zamann uyuyacağım diye bekliyorum
Canım çok geçmiş olsuncanım ben burda kaptanken epey talihsiz şeylerde yaşadım ..en büyüğü de trafik kazamdı daha 2 ay önce.
allahım aklımın bi tarafı buradaydı .. ve cuma günü yaptım kazayı .
illa ki okumak gerekiyor .. kim ne yedi ne yaptı :)
seviyorum da ben ... en kötü ortalık sakinleşip el ayak çekilince okurum .. bak saatlerdir evde yoktum .. şu an her şeyi yakaladım şükür
hedefim 2,4 kg kuzum 60 ve 59 u görmeden 58,9 kg olayım diyorum
Vayy çok iddialısınpazartesi günü 50 li rakamlara hoşgeldin partim olacak şimdiden davetlisiniz kızlar, en güzel cicilerinizi giyinin gelin
haftasonu zorlu bir detoks yapıcam da
Bahar yorgunluğudur canımböyle anlamsız bir halsizlik var hiç bişey yapasım yoook kışın deli gibi spor yapardım soğuk olmasına rağmen şimdi yerimden kalkasım yooook ....
Olabilir fena carpti bu sene beni normalde deli gibi spor yapardim simdi kalkasim bile yook... bi an once bu halden kurtulmam lazim diyetimi sporla desteklemem lazimmm...Bahar yorgunluğu sanırım havaların bir ısınıp bir soğuması derken bünyeler adapte olamadı. Ben de sporu tam yapınca evin işini yapacak hal kalmıyor, evi halledersem spor azalıyor. Bi dermansızlık hali var.
pazartesi günü 50 li rakamlara hoşgeldin partim olacak şimdiden davetlisiniz kızlar, en güzel cicilerinizi giyinin gelin
haftasonu zorlu bir detoks yapıcam da
selam canlar hayirli cumalar derse baslamadan cabucak kilo bildirimimi yapayim
hafta ici hic gelemiyorum menu veremiyorum diye biraktim sanmayin
gecen hafta; 71,5
bu hafta; 70,6
fark; 900gr
altili rakamlara yaklastikca heycan bastihaftaya 69,900 bile olsa artik goreyim su 6li rakamlari insallah
200 200 listede olmanin hakkı değil ama zor bi donemden geçiyorum kaptanım.
Ausencia
Ramazana kadar eğer bir çözüm bulamazsam ki inşallah mezun olacagim o 700 gr mi da veririm o zaman hedefim 65 i liste dışında kovalarim.
Aklimda bir kaç çözüm belirdi çünkü.
Hakkini helal et. Sabrin için teşekkürler
@Dersaadet_ ne ara ayrıldı listeden ben görmedim :/
Canım çok geçmiş olsun
Vayy çok iddialısın
Bahar yorgunluğudur canım
Olabilir fena carpti bu sene beni normalde deli gibi spor yapardim simdi kalkasim bile yook... bi an once bu halden kurtulmam lazim diyetimi sporla desteklemem lazimmm...
Kaptanım elbette diyet ve siz aklımda olacaksınız ne zaman olmadınız ki
ama işte ben çok yoğun olacağım_AYNURA_ da demiş biz yüzdeler için uğraşırken sen salma diye??? Ama işte zaman zaman herkes yüzdeler için uğraşırken birileri için işler diyet modundan çıkabiliyor onuda safları sıklaştırarak hallediyoruz.ama benim dönemsel şişkinliğim de olacak yani haftaya reglye iki gün kalıyo artı misafirler diyet spor muamma belki çok iyi olacak belki ne bulursam onu yiycem çünkü cidden yoğun olacam bu yüzden haftaya ile ilgili muallakta konuştum ama istersen beni de izne çıkarabilirsin vakti zamanında çıktığım gibi...
Waww hafiftennn tehdit sopasını salladi kaptannnAhu060812 seninle anlaşmamızı hatırla . sen söz verdin ben el verdim ...
öyle ya da böyle gidecek o kilolar ... şeriye de dedim ... bana daha bir hafta varken önümüzdeki haftanın felaket senaryolarını yazmayın yeter .
sonuçta benim verecek kilom yok :) sizin verdikleriniz ..sizin motiveniz ..sizin coşkunuz beni burda tutan ..
sen elinden geleni yap ... haftaya ne görürüz nasip kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?