al benden de o kadar.. çaya asla hayır diyemem, günde de 1 kere nescafe içiyorum + türk kahvesi
yasi benden kucum ama olsun canim ne olacak bu zamanda 3, yada 5 yasin lafimi olur
olsun caniiim.ne olacak.benim esim benden 1 yil 8 ay kücükbiliyrmusun:90:
slm kızlar
saol tatlimmmm..cok sekerrrr konusmaya utaniyor burada...bunu sesini duyurmak icin cekmislerdi, dizide ilk kendi sesini kullanmiyordu cunku...aahh cagatayimm ahh
Cagatydan baskasini gormuyor gozum...adamda fizik desen fizik. sekerlilik desen sekerlilik..cok sirinnn..yemede yaninda yat diyecegim ama..bunu insan yemedende duramazki :78:
Allah kaderimize kimi yazdiysa o.Allah hayirlisindan nasib etsin elbet..ama bekarken gozum cagataydan baskasini gormuyorr:84::84:
kırmızım hormonlar tavan yapmış sende
tavani mavani kalmadi, patlama durumunda.kırmızım hormonlar tavan yapmış sende
he vallahidemi kizzzz,citir citir:90:
allah sahibine bağışlasın.. çok temiz yüzlü bir çocuk bu.. kırmıızm sahibi sen olursun inşallah
frangicim selülitlerimden cok gicik kapiyorum yaa.esimin görmesini istemiyorum,utaniyorum yaaa.cok igrennncccccc.nasil gidicek bunlar.e ben bide cayi kahveyi cooook seven biriyim.icmeden gün gecirmem.nasil yapcaz yav
ben firina yemek atip geliyorum.cocuklar gelicekler.hazir olsun
Canım panik yapma,eğer istersen attırırım 2 hafta içinde ben sana 2-3 kilo.Ama sporuna ufak ufak geçilerle başla ki Azeri'cim,gidiş daha hızlansın.Panik yok,hallederiz
Ayyyy,inşallah canım ya.Ben de öyle tahmin ediyorum ama yine de tahlil yaptırıcam,içim rahat olsun.Sağol canım
Eveeeettt canım,spor 10 dakika da olsa bırakamamak lazım.Vücut gevşemeyi farkettiği anda,spora direnmeye başlıyor çünküVeeee lütfen panik yapmayın,50-60 kilo aralığında verilen gramlar bile çok değerlidir.Eğer günde yarım saat olsun spor yaparsanız 2 haftada 2-3 kilo attırma tüyosu vericem size sözzzzzzzz
Canlar ben de bilgisayar dersindeyim bebelerle.Onlar proje ödevimizi araştıralım diye izin istediler,öyle olunca ben de sizlere bi bakıyım dedim.Akşam spordan sonra gelirim.Çooookkkk öpüyorum
bu arada hepinize selam kizlar,pat diye daldimarada bi bakiyorum size :)
Lafı mı olur kardeş takımımın kaptanıbende tüyo istiyorum 2 haftadir takildim,spor desen haftada 3 gün salona gidiyorum gitmedigim günler evde plates yapiyorum ama tik yoookk 64.5 64.8 arasi gidip geliyom 2 haftadir(
Rakibeeeemmmm,kaç kilo vericez ki bu hafta acebaaahosgeldin canim..ben gecmisi okuyamamistim.gecmise dalip geliyorum
Lafı mı olur kardeş takımımın kaptanıÖzelden mi yazsam,ortaya mı
Rakibeeeemmmm,kaç kilo vericez ki bu hafta acebaaa
Tecrübeyle sabittirortaya ortaya herkes faydalansin :)
evet canim bu gunleride gorduk sukurler olsunki..gunluk duzenli yuruyusumude yapiyorum..sonra bir ay aksamci olacagim galiba..ozaman yurumem daha kolay olurkirmizim gözümden kacmis kizzzzz.
sen 8 lerimi gördünnnnnnnnnnnn
inanmiyorum yaaaaaaa,süpersiiiiinnnnnnn
harikasinnnnnn,valla ben görmüs kadar sevindim yaaaaa
yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugitti 9 lar geldi 8 lerrrrrrrrrr
canim anliyorum cok uzun surdugu icin sikiliyorsun..ama sende diet yapma yediklerine ve porsiyonlarina dikkat et ve elbette spor. bunlari yaparsan zaten gider kilocuklarcanlarımm bugun aksamustu ısten cıktımm annemlere gıttık yedım valla ne oldu bana kırmıszı gulum bılmıyorum ama gercekten cok yogun bır ıs programı verdıler nasıl yetısıcek ayın 30 una kadar dıye dertten tasadan ısımı yapamaıyorum kı ılerlesınde cabuk bıtsın bos bos oturuyorum..hooofff hoooffaslında bunlar bahane ısıme kendımı versem 2 gun bılemedın 3 gune bıtıcek ama veremıyorum ıste kendımı:84::84:
yaa bılemıyorum kızlar teee gecen temmuzdan berı dıyet yapıyorum artık oakdar cok yoruldumkıı bıde ben yaklasık bı 10 yıldır falan hıcccccc ama hııııcccc 62 kıloyu ve altını gormedım sımdı oralara geldımya burdan sonrası ımkansız gıbı gelıyor neden bılmıyorumm..ama gercekten cok umutsuzmm benımm yanııı koskacamann mınnosun 50 lı bır rakama ınebılıcegıne hııc ınanmıyorumkı oyuzden artık dıyet yapmak ıstemıyorum yaaa ne olucak benım halım kızlar yaa
tamam canim, buyuk ihtimal ceyceyde yok herhalde cuma gunu...kilo bildiriminizi bekleriz, bildiremezseniz ayni gecerizgülüm bide ben yarın aksam annemlere gidiyorum yaa canım kilomu ordan sana bildiririm ama takımdan olmaz face den yazarım sekercim menülerimide sana face den mesaj atarım olurmu canım...
pazartesi döncem canım o zamana kadar bu sekilde idare edebilirmiyiz...
juliacım ben yokken kupa senin olsun kızz ama döndüğümde bırakmam kimselere ona göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?