Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

al benden de o kadar.. çaya asla hayır diyemem, günde de 1 kere nescafe içiyorum + türk kahvesi

o zaman bizim bacaklarimizin arkasi nasil dümdüz olacak canim yaaa.geci yine senin imkanin var.TR de heryerde uygun fiyatlara masajlar,lazerler falan filan var.burada hem yapan bir yer bilmiyoruz,hemde ates pahasi

kırmızım hormonlar tavan yapmış sende

kırmızım hormonlar tavan yapmış sende
tavani mavani kalmadi, patlama durumunda.:78: cagataydan sonra kendimi kaybettim
demi kizzzz,citir citir:90:
he vallahi citir citirhem ye hem yaninda yat
allah sahibine bağışlasın.. çok temiz yüzlü bir çocuk bu.. kırmıızm sahibi sen olursun inşallah

Hayirlisi canim, bizimki hayranlik iste..sohret dunyasindan esmi olur insana...

frangicim selülitlerimden cok gicik kapiyorum yaa.esimin görmesini istemiyorum,utaniyorum yaaa.cok igrennncccccc.nasil gidicek bunlar.e ben bide cayi kahveyi cooook seven biriyim.icmeden gün gecirmem.nasil yapcaz yav

canim ebrunun selülit savar cdsi var dün yaptim hareketler cok güzel ve etkili 21 gün fire vermeden yaaprsaniz farki göreceksiniz diyor bi dene istersen ,ben netten basktim satan bi yer bulaamdim buralarda o yüzden netten indirdim.

bende tüyo istiyorum 2 haftadir takildim,spor desen haftada 3 gün salona gidiyorum gitmedigim günler evde plates yapiyorum ama tik yoookk 64.5 64.8 arasi gidip geliyom 2 haftadir (

bende tüyo istiyorum 2 haftadir takildim,spor desen haftada 3 gün salona gidiyorum gitmedigim günler evde plates yapiyorum ama tik yoookk 64.5 64.8 arasi gidip geliyom 2 haftadir (
Lafı mı olur kardeş takımımın kaptanı Özelden mi yazsam,ortaya mı
hosgeldin canim..ben gecmisi okuyamamistim.gecmise dalip geliyorum
Rakibeeeemmmm,kaç kilo vericez ki bu hafta acebaaa

ortaya ortaya herkes faydalansin :)
Tecrübeyle sabittir Duran kiloyu harekete geçirmek için,kilo gidişini hızlandırmak için ya daaaa hafta sonu yapılan kaçamakların cuma günü tartıda karşınıza çıkmaması için:
*Haftada 1 gün (tercihim çarşamba ya da perşembedir)daha önce de tarifini verdiğim yeşil elma+tarçın+karabiber+bal+limonlu karışım içilir.
*Çarşamba ve perşembe günleri eğer özel bir diyette değilseniz,ayran detoksu tüketilir;sabah,öğle ve akşam.
*Perşembe akşamı mutlaka ve mutlaka 2 fincan kaynamış kiraz sapı suyu içilir.
*Perşembenin diğer bir alternatifi 3 öğün haşlanmış tavuk göğsü yemektir.Ve çok etkilidir.
Bunları yapıp,en az yarım saat de spor yaparsanız,atmamanız mümkün değil 500-1000 gr.Ben hepsini denedim ve kefilim
Ve ayrıcaaaa,eğer kaçamaklar çok fazlaysa perşembe 3 öğün yeşil elma tüketmek de detoks etkisi yaparak ödem attırır.Ve bunu çok,çok,çok denedim;perşembe akşamı ödem atıcı çay içer ve kaçamak yapmazsanız en az 1 kilo aşağıyı tartıda görürsünüz inanın.Birebir yaşarak sabitledim.

Son düzenleme:
kirmizim gözümden kacmis kizzzzz.
sen 8 lerimi gördünnnnnnnnnnnn
inanmiyorum yaaaaaaa,süpersiiiiinnnnnnn
harikasinnnnnn,valla ben görmüs kadar sevindim yaaaaa

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugitti 9 lar geldi 8 lerrrrrrrrrr
evet canim bu gunleride gorduk sukurler olsunki..gunluk duzenli yuruyusumude yapiyorum..sonra bir ay aksamci olacagim galiba..ozaman yurumem daha kolay olur
canim anliyorum cok uzun surdugu icin sikiliyorsun..ama sende diet yapma yediklerine ve porsiyonlarina dikkat et ve elbette spor. bunlari yaparsan zaten gider kilocuklar
tamam canim, buyuk ihtimal ceyceyde yok herhalde cuma gunu...kilo bildiriminizi bekleriz, bildiremezseniz ayni geceriz....
Cemrecim bu hafta liste sen unutmadin demi buseferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…