Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoruldum ben yaa daha sulu köfte biber kabak karışık dolma yapacam.komple evin üstünden geçtim bugün ay bi bitse şu telaş yakında bi hortuma kapılıp çıktığımda 60 yaşında olmaktan korkuyorum
Ahuuu sen beni bilmiyorsun ama ben seni biliyorum.
Bu aralar yoğun olduğunu da biliyorum.
Allah kolaylik versin canım.
Oyyy oyy kolay mı o kadar işlem yapıldı.
Sıvı beslen daha çok.
Zorlama kendini.
Hemm kilo vermene faydası olcak gör bak..

Tövbe Estağfurullah.
Bi gulesim geldii sonra yokk dedim tuttum kendimi.
Ama ablam mutlu hayatından :)))

Menün güzell.
1 lira kadar ekmek nasıl oluyor yahuu

Merhabalar
Ausencia Ablam çok çok sağol ilgilenip geçen haftayla ilgili bir sürü etiket yapmışsın ama ben anca girebildim ..
26 Mayıs'a kadar aralıklı olarak sınavlarım var çünkü pazartesi başlıyor benim için çook önemli dualarınızı esirgemeyin

26 Mayıs'ta bomba gibi dönücem inşallah
Ahu060812 Ablam o zaman bol bol spor da yapıcam beni de alırsın listeye

Herkese sevgiler

Sağol canım bugün ikimizde hastalıkla uğraşıyoruz bugün. Sen de inşallah hızlıca toparlarsın rahat beslenmeye başlarsın. Ama menün güzel inşallah devamı gelsin bu haftanın.
Sonu hayır olur inşalla kuzum
Gececek canım iğne mi olyosun yoksa bekliyomusun geçmesini

Son düzenleme:
Bu gün evde olmadığım için ben dışımda gelişti ama yarından sonra ancak öyle olur

30 dk tempolu yürüyüş yaptim.
Ayaklarim simdiden sisti.
Spor Sonrasi eksi cikanlara cok imreniyorum yaa
İlk zamanlar oluyor o ağrılar ben sabahları yürüyüşten topallaya topallaya geliyorum. Gelince bi süre ayağa kalkamıyorum falan ama yine de yavaş yavaş süreler uzuyor ağrılar daha hızlı geçiyor. İlk hafta ben ağrıdan uyuyamıyordum şimdi de çok güzel bir uyku çekiyorum ve bacaklarım incelmeye başladı. O yüzden biraz üstüne git, bırakma. Yavaş yavaş alışacak vücut.:)

2 ölçek iç ada

Sonu hayır olur inşalla kuzum
Gececek canım iğne mi olyosun yoka bekliyomusun geçmesini
Ben geçmesini bekliyorum, ilaç kullanmayı pek sevmiyorum. Bir de her ay olduğu için alıştım artık, karanlıkta bir iki saat dinlenip sonra da sakince zaman geçiriyorum genelde bir iki gün içinde geçiyor. :)

Maalesef tirnak batmasi var sag bas parmakta ve surekli acıdı yürürken
Ayagimi buzdum anca öyle yürüdüm.
Evdeki kondisyon bisikleti ile devam edeyim diyorum6ama yürüyüş sanki daha etkili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…