Sağol canım bugün ikimizde hastalıkla uğraşıyoruz bugün. Sen de inşallah hızlıca toparlarsın rahat beslenmeye başlarsın. Ama menün güzel inşallah devamı gelsin bu haftanın.Canım çok geçmiş olsun....
Ahuuu sen beni bilmiyorsun ama ben seni biliyorum.Yoruldum ben yaa daha sulu köfte biber kabak karışık dolma yapacam.komple evin üstünden geçtim bugün ay bi bitse şu telaş yakında bi hortuma kapılıp çıktığımda 60 yaşında olmaktan korkuyorum
Oyyy oyy kolay mı o kadar işlem yapıldı.Kızlar yemek yemede rahatsızlık cekiyorum dünkü diş operasyonumdan sonra ağzımın içi iki taraflı dikiş olduğu için cok sert şeyler yiyemiyorum ağrı yok ama yemek yerken oldukca hasas malesef menüm biraz dağınık
Limonlu suyu içmedim agız hasasiyetimden dolayı
Sabah kahvaltım
2 yumurta beyazı
1 kaşık çökelik ve bir dilim peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Dere otu çay
Ara yok
Öğlen
3-4 dilim köy peyniri
1 dilim tahıllı ekmek
Biraz yufka biraz yeşlik 1 domates çay
Ara bir küçük kutu az yağlı süt
Akşam (kayınvaldemdeydim )
Bir kepce erişteli mercimekli çorbası
3 tane etsiz ciğ köfte
1 kaşık nohut yemeği
2 bardak ayran
Ancak bukadar oldu kızlar
Tövbe Estağfurullah.
Ausencia
Menü
Sabah
1.5 dl tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık yeşillik
Kıymalı yumurta
Çay
Peynir
Zeytin
Vişne reçelinin vişnesinden 1 çay kasigiyla
Arada
Kızım uzun süredir alışverişe çıkmak istiyordu alışverişte tatlı yemek istedi o triliçe ve portakal suyu yedi bende çay içtim yanına biraz pekmezli sucuk
Akşam
Çorba yoğurtlu kabak yemeği 1 lira kadar ekmek
Sonu hayır olur inşalla kuzumSağol canım bugün ikimizde hastalıkla uğraşıyoruz bugün. Sen de inşallah hızlıca toparlarsın rahat beslenmeye başlarsın. Ama menün güzel inşallah devamı gelsin bu haftanın.
Bu gün evde olmadığım için ben dışımda gelişti ama yarından sonra ancak öyle olurAhuuu sen beni bilmiyorsun ama ben seni biliyorum.
Bu aralar yoğun olduğunu da biliyorum.
Allah kolaylik versin canım.
Oyyy oyy kolay mı o kadar işlem yapıldı.
Sıvı beslen daha çok.
Zorlama kendini.
Hemm kilo vermene faydası olcak gör bak..
Tövbe Estağfurullah.
Bi gulesim geldii sonra yokk dedim tuttum kendimi.
Ama ablam mutlu hayatından :)))
Menün güzell.
1 lira kadar ekmek nasıl oluyor yahuu
İlk zamanlar oluyor o ağrılar ben sabahları yürüyüşten topallaya topallaya geliyorum. Gelince bi süre ayağa kalkamıyorum falan ama yine de yavaş yavaş süreler uzuyor ağrılar daha hızlı geçiyor. İlk hafta ben ağrıdan uyuyamıyordum şimdi de çok güzel bir uyku çekiyorum ve bacaklarım incelmeye başladı. O yüzden biraz üstüne git, bırakma. Yavaş yavaş alışacak vücut.:)30 dk tempolu yürüyüş yaptim.
Ayaklarim simdiden sisti.
Spor Sonrasi eksi cikanlara cok imreniyorum yaa
2 ölçek iç adageçmiş olsun canım.. demir benimde düşük doktor kızıma ilaç vermişti kızıma şurup demir çinko için ama öylesine verdi tahlil yapmadan... kızım içermiii hayatta içmedi şimdi ben içiyorum günde bir ölçek inşallah faydasını görürüm tabletten daha iyi geldi sanırım kabızlıkta yapmadı tablet kabızlık yapmıştı....
Hadi yaaa 1 olcek iciyordumm yarin 2 ye cikariririm insallah...sagol kelebeğim.2 ölçek iç ada
Ben geçmesini bekliyorum, ilaç kullanmayı pek sevmiyorum. Bir de her ay olduğu için alıştım artık, karanlıkta bir iki saat dinlenip sonra da sakince zaman geçiriyorum genelde bir iki gün içinde geçiyor. :)Sonu hayır olur inşalla kuzum
Gececek canım iğne mi olyosun yoka bekliyomusun geçmesini
Bende bir kere ayakkabi bir kerede yüzük almistim pek iyilige yaradikv ile gezdim, anneler günü için ayakkabı aldım, çok kıskandız dimi: D
Maalesef tirnak batmasi var sag bas parmakta ve surekli acıdı yürürkenİlk zamanlar oluyor o ağrılar ben sabahları yürüyüşten topallaya topallaya geliyorum. Gelince bi süre ayağa kalkamıyorum falan ama yine de yavaş yavaş süreler uzuyor ağrılar daha hızlı geçiyor. İlk hafta ben ağrıdan uyuyamıyordum şimdi de çok güzel bir uyku çekiyorum ve bacaklarım incelmeye başladı. O yüzden biraz üstüne git, bırakma. Yavaş yavaş alışacak vücut.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?