Lafı mı olur kardeş takımımın kaptanıÖzelden mi yazsam,ortaya mı
Rakibeeeemmmm,kaç kilo vericez ki bu hafta acebaaa
Ben deeee,bu sabah baktığımda 89.6 idim.ortaya yazmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...malum ziyaertcilerimiz doluuuben simdilik 89.6 oldum nevcim sen tartildinmi hic???
canim tesekür ederim.su tarifi bi daha yazarmisin,bide kiraz sapi suyu nasil oluyor,bide ben detoksu 2 gün yaapmiyom anca bigün dayaniyom,bide sabah ögle aksam demissin ama normalde detoksda sabah kahvalti yapiyon ve 2 saatte bir corbadan iciyon,sen baskami yaptin.Tecrübeyle sabittirDuran kiloyu harekete geçirmek için,kilo gidişini hızlandırmak için ya daaaa hafta sonu yapılan kaçamakların cuma günü tartıda karşınıza çıkmaması için:
*Haftada 1 gün (tercihim çarşamba ya da perşembedir)daha önce de tarifini verdiğim yeşil elma+tarçın+karabiber+bal+limonlu karışım içilir.
*Çarşamba ve perşembe günleri eğer özel bir diyette değilseniz,ayran detoksu tüketilir;sabah,öğle ve akşam.
*Perşembe akşamı mutlaka ve mutlaka 2 fincan kaynamış kiraz sapı suyu içilir.
*Perşembenin diğer bir alternatifi 3 öğün haşlanmış tavuk göğsü yemektir.Ve çok etkilidir.
Bunları yapıp,en az yarım saat de spor yaparsanız,atmamanız mümkün değil 500-1000 gr.Ben hepsini denedim ve kefilim
Ve ayrıcaaaa,eğer kaçamaklar çok fazlaysa perşembe 3 öğün yeşil elma tüketmek de detoks etkisi yaparak ödem attırır.Ve bunu çok,çok,çok denedim;perşembe akşamı ödem atıcı çay içer ve kaçamak yapmazsanız en az 1 kilo aşağıyı tartıda görürsünüz inanın.Birebir yaşarak sabitledim.
Canım 3 yeşil elma,1 çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı bal ve 2 lt suyu düdüklüde 7 dakika kaynatıp süzüp içiyorsun 2 günde.Kiraz sapını da aktardan temin edip bir fincan su ile cezvede kaynatıp tüketebilirsin canım.Detoksa gelince,ben mercimeği nohutu bulguru haşlayıp,2 lt su ve yoğurtla karıştırıp içine de lezzetli olsun diye nane ve sarımsak salatalık rendeleyip içiyorum,çok da seviyorum ama çok duru yapmıyorum canım ben,özlü yapınca severek içiliyor.canim tesekür ederim.su tarifi bi daha yazarmisin,bide kiraz sapi suyu nasil oluyor,bide ben detoksu 2 gün yaapmiyom anca bigün dayaniyom,bide sabah ögle aksam demissin ama normalde detoksda sabah kahvalti yapiyon ve 2 saatte bir corbadan iciyon,sen baskami yaptin.
Canım 3 yeşil elma,1 çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı bal ve 2 lt suyu düdüklüde 7 dakika kaynatıp süzüp içiyorsun 2 günde.Kiraz sapını da aktardan temin edip bir fincan su ile cezvede kaynatıp tüketebilirsin canım.Detoksa gelince,ben mercimeği nohutu bulguru haşlayıp,2 lt su ve yoğurtla karıştırıp içine de lezzetli olsun diye nane ve sarımsak salatalık rendeleyip içiyorum,çok da seviyorum ama çok duru yapmıyorum canım ben,özlü yapınca severek içiliyor.
Tarçın toz,karabiber tane olması daha çok tavsiye ediliyor canım.Rica ederim.tesekür edeirm canim tarcin ve karabiber tozmu olcak tanemi
Ben deeee,bu sabah baktığımda 89.6 idim.Rakibeeemmmm,aynı anda 60'ları da görücez inşallahhhhh Ama cumaya kadar daha gider diye düşünüyorum,sence :26:
Tarçın toz,karabiber tane olması daha çok tavsiye ediliyor canım.Rica ederim.
İnşallah canım inşallah.Maşallah,azmin çok güzel.Şimdi kulağa 89 çok geliyor dışardan ama,bizim gibi 100'leri görmüş insanlar için öyle muhteşem bir mucize ki.70'lere çok sabırsızlanıyorum,inşallah sağlıkla veririz canım...bende oyle dusunuyorum tatlim, bugun birde yogurdu evde unutmusum tek salataya kaldik..eve gider gitmezde yatiyorumki acliktan birseyler alip yemim diye...iyide oluyor uykumuda aliyorum guzelce..sabahta kalkar kalmaz anniskolara kahvalti hazirliyorum sonra kosu bandi..insallah bu gidisle daha cok veririz
Farketmez canım her türlüsü olur.Muhteşem bir ödem attırıcıdır,tuvaletten çıkamayacaksın.1 fincana 5-6 sap gelecek şekilde koysan yeterli.canim son bi soru daha,ben burda aktarda kiraz sapi bulabilecegimi sanmiyofrum,normal kiraz alip saplarini kaynatsam olurmu,olursa nasil olur :) yani ne kadar sap ne kadar su püff cok sordum
canim ebrunun selülit savar cdsi var dün yaptim hareketler cok güzel ve etkili 21 gün fire vermeden yaaprsaniz farki göreceksiniz diyor bi dene istersen ,ben netten basktim satan bi yer bulaamdim buralarda o yüzden netten indirdim.
Nevcim ben yarin ve öbür gün senin icecegi yapip iicem.innnnnnnsallah cuma günü coook fazla cikmam tartida.
Canım hiç merak etme,işe yarayacak.Bir de yiyebilirsen perşembe öğle ve akşam öğünlerinde haşlanmış tavuk göğsü ye,bana teşekkür edeceksin
evde tavuk gögsü yok,yarin alayim bari.Allah izin vrirse yapicam.bugün lapa yapiyorum.yarin dogumgünü var yaaa.hemde ben cikolatali kek yapip götürücemoffff kendimi tutamiycam biliyorum.ama bende ne yapicam biliyormusun.kahvaltimi cok hafif yapicam.birde orada yiycem.bitti, dahada yemiycem.o zaman persembede tavuk gögsü yerim.cuma günü gecen haftanin aynisi ciksam sükür edicem yani.
canim benim kilo verimim yavasladi.bu üzden belki sen benden önce gidersin,ama olsun sana yardimci oluruz,korkma beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?