Ayakta yapilanlara yerim yok ama bunun bile faydası olur gibi geldi.Canim bundan da var benim ... eliptik ayri ayakta yapilan biraz pahali..benim ondanda var eliptik daha faydali ama bu mini bisiklette baldirlari iyi topluyor..:))
Canım selam, geldim inşallah. Çocuklar ben hastayız, gece kalkıp oturuyoruz. Ben de kilomu bildirmeye gelmiştim. Alıntını gördüm
Senin de anneler günün kutlu olsun canım, hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin RabbimGünaydın mutlu pazarlar kizlar
Eki Görüntüle 1995501
Sağol kuzum ne şişlik nede morluk oldu.Geçmiş olsun canım, şişliğin falan olmasın da yakın zamanda toparlarsın inşallah. Yoğurt ye bol bol sende iyi hissettiriyorsa, hem göbek eritir. :)
Bende senin gibiydim gündüz uyuyanlara nasıl uyuryorsunuz diyordum taaaa ki psikolojik ilaclar kullanana kadar vucüt şimdi otamatik olarak bir sıkıntı halinde uyuma isteği oluyor bende aslında güzel bir şey gevşiyosun kalkdığında yenileniyosun format atmış gibi :))))Selamlar hanımlar...
@Lunya geçmiş olsun.
Oooo benimle beraber 5 olduk :))))
Saydinnn maşallah çok iddalisin
Hiç uyuyamam ben gündüzleri. Ancak cokk hasta olmam lazım.
Bulamadin mı bişeyler sıkıntını giderecek.
Begüm valla çok zor. Allah yardımcın olsunn.
Selamm. Erkenden gününü kutlamaya mı gittiniz?
Ellerine sağlık. İnşallah geç kirlenir. Ayyy keşke hiç kirlenmese
Selamm canım. Senin de eline koluna sağlık. İnşallah geç kirlenir.
Maşallah menunde iyi sporunda.
Küçükken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdik.
Valla ben bulamadığım şeyler olunca söylüyorum hala
Dene istersen inşallah bulursun.
Demiii müzik olunca daha rahat yapılıyor işler
GünaydınGünaydın mutlu pazarlar kizlar
Eki Görüntüle 1995501
Bence artıyla dönmemişsin buda güzel :)))Ay hiç iç açıcı değil kilom ama yazmam lazım. 98.3 çıktım bu sabah. En son ne zaman kilo bildirmişim diye baktım. Ankaraya gittiğimde 21 nisanda 98.6 ymışım. Zaten ordan sonra olay koptu. Bir daha 10 kilo verdim ödül yapıcam falan yok. Zaten gün içinde az az yiyorum herşeyden. Neyse sonuç 3 haftada 300 gram
Tesekkurler canim...seninde tüm anne adaylarininda anneler gunu kutlu olsun...Günaydın mutlu pazarlar kizlar
Eki Görüntüle 1995501
Selammm canım...oy hastalık kötüdür Allah yardımcın olsun...kilo vermen çok iyi kuzum.almamışsın ya o bile kar...Canım selam, geldim inşallah. Çocuklar ben hastayız, gece kalkıp oturuyoruz. Ben de kilomu bildirmeye gelmiştim. Alıntını gördüm
1 gün için iyi rakam 400 grGünaydın hanımlar.
60.9 kg ile başladığım detoks a 60.5 kg ile veda ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?