Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim bundan da var benim ... eliptik ayri ayakta yapilan biraz pahali..benim ondanda var eliptik daha faydali ama bu mini bisiklette baldirlari iyi topluyor..:))
Ayakta yapilanlara yerim yok ama bunun bile faydası olur gibi geldi.
Şöyle biraz hayali yaptım da baselerde hareket ediyor.
Aklıma yattı bakalım iyice arastirayim.

Ay hiç iç açıcı değil kilom ama yazmam lazım. 98.3 çıktım bu sabah. En son ne zaman kilo bildirmişim diye baktım. Ankaraya gittiğimde 21 nisanda 98.6 ymışım. Zaten ordan sonra olay koptu. Bir daha 10 kilo verdim ödül yapıcam falan yok. Zaten gün içinde az az yiyorum herşeyden. Neyse sonuç 3 haftada 300 gram

Geçmiş olsun canım, şişliğin falan olmasın da yakın zamanda toparlarsın inşallah. Yoğurt ye bol bol sende iyi hissettiriyorsa, hem göbek eritir. :)
Sağol kuzum ne şişlik nede morluk oldu.
Biraz dikişler rahatsız işte, o da olacak o kadar....
Fırsatları degerlendir diyosun :)))))

Bende senin gibiydim gündüz uyuyanlara nasıl uyuryorsunuz diyordum taaaa ki psikolojik ilaclar kullanana kadar vucüt şimdi otamatik olarak bir sıkıntı halinde uyuma isteği oluyor bende aslında güzel bir şey gevşiyosun kalkdığında yenileniyosun format atmış gibi :))))

Bence artıyla dönmemişsin buda güzel :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…