ben neler duyuyorum acaba kız beni zorla azcık ben bugün çok güzel yaş pasta yaptım ama sadece tadına baktım daha fazlasını yememdim canım
bu mesajını yeni görüyorum ya bende çok zor veriyorum benim kilom boyuma göre normal ya çok zor gidiyor yani ben bu kilolara geliyordum ama daha fazlası gitmiyordu ama inşallah gider
azerim sayım mı yapıosun kuzum
sayim yaptimda,dizinin reklam vermesini bekliyorum
şimdi yazdıklarımız saılmıo demi daha
herkes 5 msjın üstündeazeri..........36
cemre.........11
ceyce..........22
doga...........16
frangi.........20
ganfed........11
julia...........19
kirmizi........38......
meyve........18
minaver.......11
minnos........11
nev.............8
ben de bi bakıyım ona...canim ebrunun selülit savar cdsi var dün yaptim hareketler cok güzel ve etkili 21 gün fire vermeden yaaprsaniz farki göreceksiniz diyor bi dene istersen ,ben netten basktim satan bi yer bulaamdim buralarda o yüzden netten indirdim.
bunu bilmiyordum tamam kaptan ama bana bi özet geçer misin?evet canim bu gunleride gorduk sukurler olsunki..gunluk duzenli yuruyusumude yapiyorum..sonra bir ay aksamci olacagim galiba..ozaman yurumem daha kolay olur
canim anliyorum cok uzun surdugu icin sikiliyorsun..ama sende diet yapma yediklerine ve porsiyonlarina dikkat et ve elbette spor. bunlari yaparsan zaten gider kilocuklar
tamam canim, buyuk ihtimal ceyceyde yok herhalde cuma gunu...kilo bildiriminizi bekleriz, bildiremezseniz ayni geceriz....
Cemrecim bu hafta liste sen unutmadin demi buseferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?