GünaydınGünaydınlar
Kahvemi alıp geliyorum müsaitseniz
GünaydınGünaydın hanımlar, hepinizin anneler günü kutlu olsun.
Benim implant detoksum bu kadar verdirmez diyeyim
Teşekkür ederim moralin için, hoşgeldin sen de. Kilolarımız yakın mı? Sanki öyle gördüm bir ara bakarkenBence artıyla dönmemişsin buda güzel :)))
Saraycam 59a ne kalmış maşallah sana. Süpersin tatlı anne, anneler günün de kutlu olsun bu arada. Ve tüm annelerimizin deGünaydın hanımlar.
60.9 kg ile başladığım detoks a 60.5 kg ile veda ediyorum.
Canım bu sadece pedal çevirmeye yarar gibi, totoda işe yarar mı bilemedim :)Canım bakk ne buldum.
Bu bizim totolara yarar
Hem küçük.
Teşekkür ederim bitanem relerdesin sen kızıyorum çokTeşekkür ederim moralin için, hoşgeldin sen de. Kilolarımız yakın mı? Sanki öyle gördüm bir ara bakarken
Saraycam 59a ne kalmış maşallah sana. Süpersin tatlı anne, anneler günün de kutlu olsun bu arada. Ve tüm annelerimizin de
Banada iyi geldi kelebek, keşke cuma tartilsaydim, cidden 2 kilo olmuş olacakmış.
Yoğun bakıma aldılar gece ablam bizide eve gönderdiler, pek iç açıcı konuşmuyorlar. Beyni tam çalışmıyor. Perşembe diyalize aldıklarında bile nöbet geçirdi3 kişi zor zaptettik cuma günü, kızı gelmemişti zaten bi ablası vardı kadının , ablamda benden rica etti ama felaketti sanki iki günde küçücük kaldı
Bugün sadece abim girebildi 2 dk yanına görsün diye başka kimseyi almıyorlar
Menumu vereyim.
08.30
1kabak. 4 ince dilim hellim tost makinesinde kizartildi.
Ahuya oykundum kiiiz aahuuuu meşgul hatun kulaklarin cinlasin seni andim yerken @Ahu060812
13.00
1kase arpa corbasi.
Semizotu yemegi.
Yogurt
16.4t
Semizotu yemegi.
Sz yoğurt
1 haşlanmış baget
Su. 2500 ml
Spor. Yapınca yazacağım.
Menum 13.05.2017 Cumartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
2 domates
2 bardak cay
Öğle
1 karisik izgara
1 kase yogurt
2 dlm ekmek
Akşam
4 yk patlican oturtma
Salata
4 lt su 1 türk kahvesi sade 50 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Benim bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Bir yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 şeker domates
Bol maydanoz
Bitki çayı
Öğlen:
6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
Ara:
Sade türk kahvesi
3 hurma
Akşam:
2 yemek kaşığı pırasa
1 kase yoğurt
2,5 litre su. Bütün gün migren eşliğinde temizlik ve evin şeklini düzeltme ile ilgilenince bugün spor yok.Ausencia
Bugün menü
Sabah 10.00
Menemen
5 yesil zeytin
1 kizarmis form ekmek
Ara
Bir avuc kabak çekirdeği
Aksam 15.45
Kabak yemegi 1 tabak
1 kase yogurt
1 adet kızarmış form ekmek
2,5 lt su icildiAusencia 1 saat yürüyüş yapildi ve 1 saat bisiklet cevirildi..
saydin78 ve @Sherrysherrylady
Agzımin hasasiyeti tabikide devam ediyor bu hafta böyle biraz düzensiz menüler olacak artık ....
Sabah
1 tam yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek onuda su ile ıslatım yedim
1 k.k yağsız peynir
Ara yapamadım malesef
Öğlen
Yarım tabak iyi pişmiş türlü 2 parcada kuşbaşı et zor yedim
1 kase yoğurt
Ara yok
Aķşam bir şey yiyemedim biraz da vakit geçmişti
1dilim ekmek 1 kase yoğurt
Sanırım en güzel bunu yiyebiliyorum diş etlerime yoğurt deydimi sanki rahatlatıyor gibi
Bu arada yiyebilirmiyim diye bir lokma lahmacun aldımtabiki yiyemedim
Bir çatalda kek aldım sadece
Merhaba şekerler menüm
Sabah 9:00
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir 3 zeytin
2 dilim sucuklu yumurta
Domates salatalık 2 ceviz 1 hurma
Ara
2 ince grissini 1 ceviz 1 hurma
Akşam üzeri 17:30-18:00 gibi dışarıda k.v.lerle birlikte yedik
1 porsiyon köfte (4 adet yedim), 2 küçük yudum lavaş, 1 küçük parça kıymalı pide, bol salata, 2 çatal kadayıf
Ayran
Gece
Yoğurt kürünü yapmayı planlıyorum
2 yeşil çay içtim
Su: 1,5 lt. anca
Spor: 30 dk yürüyüş
Sevmedim bugünü ama telafi edicem kalan günlerdeAusencia
boşuna heves etmeyin sevgili mortilerim dediğim gibi bugün kesinlikle telafi edilecekada81 @Sherrysherrylady
Menüm
Sabah 11:30
İki yumurtalı bol acili Menemen (yarısını yedim)
Beyaz peynir
2dl etimek
Çay (şekersiz)
Akşam 17:00
Kalan yarım Menemen
Bollll salata içine beyaz peynir acı cin biber koydum
2 dl etimek
Ausencia takımda olmak bile insanda ciddi sorumluluk sagliyormus.
Pekkk bii itinayla besleniyorum.
Su 3 e yakın
Yeşil çayda içiyorum.
Zafiyet gecirecen acik daha yiyeydin bunlar seni tutmazzz bacim kalk simdi yarim ekmek arasi biseyler yap peynir yag domates salatalik biber doldur bide yanins gazli icecekkk hemen ye yat şişlik falan kalmaz ada bacini dinlee sennn puhahaaa
İyi akşamlar kızlar...guuya evde olacaktım sonra pilan deyişti.önce misafirlik sonra annemlere geldim...menüm çok iyiydi.ama akşam leptine uyamadım akşam bi de minik cıs...menümü yazayım...
11.00 2yumurtadan omlet
Yeşillik salatalık
2dilim ekmek
Yeşil çay.pro bar
17.00 3köfte yağsız yaparım hep
1patlıcan incecik y doğranıp yağsız pişti
1domates yağsız közleme
2kepçe yoğurt çorbası
Bi ısırık tatlı.komşum yolladı.avuç içi kadar bi şey.63ü gördüyümde yiycem tamamını.buzdolabına koydum...
20.00 1küçük parça pizza
Çilek
Yeşil erik
3.5litre su
3yeşil çay
@masumm Masumum mortim bugün de benim İF kaynadı
Günaydın hanımlar.
60.9 kg ile başladığım detoks a 60.5 kg ile veda ediyorum.
Dünkü menümü verebilir miyim kaptanım,Ausencia biraz saçma oldu ama hastaydım. Salata vs yapamadım. Çocuklar olduğundan beri, heralde ilk defa yattım gün boyu
Öğle 1 dl ekmek 1 kase çorba
Acıktım 1 dolma ve yoğurt yedim
Ara 5 kayısı
Akşam 2 dl ekmek, peynir, karpuz
Su hiç bilmiyorum. Spor yok
2 hafta önce başladımTeşekkür ederim moralin için, hoşgeldin sen de. Kilolarımız yakın mı? Sanki öyle gördüm bir ara bakarken
Saraycam 59a ne kalmış maşallah sana. Süpersin tatlı anne, anneler günün de kutlu olsun bu arada. Ve tüm annelerimizin de
Issıra bilme gücümü ölçtümLunyam ablana destek ol canım .. belli ki çok seviyormuş ne güzel.
hayat bu hastalık ..ölüm hepsi var .
Arkada kalanlar birbirine destek olacak ki abuk atlatılsın .
sen zaten harika bir kardeşsin kuzum
çok güzel olmuş şerim ... aynen devam ... ececiyi taşımaya point yok tabii :)) sen ucundan kıyısından bir 30 dk lık spor ekle her güne artık . ovulasyonu sporla yenelim.
sabah ekmek yazmadın mı unuttum mu ?
akşamı az öz atlatmışsın bu iyi ...ama tabii patlıcan oturtma ne yağlıdır kimbilir ?
biraz fresh şeyler tercih et bu hafta . yağlı yemekklerden 4 kaşık yiyip kalkmak yerine .. koca leğen salatanı yoğurdu ye.
Pırasa detoksu gibi gün olmuş .çok severim 5 öğün olsa yerim ben :)
bence tartın sevmiştir bu menünü .
hmmmmmmmmmm iddialı ...
rakipler ne diyor bu menüye
lahmacunu keki niye deniyorsun bacımrahat bırak diş etlerini :))
güzel ya .. iyi geçirmişsin o denemelerin devamı da gelmemiş ... ama birden çok lezzetli gelip yuvarlayabilirdin de ... o yüzden hiç deneme boş ver .
ada81 akşamı gördün mü saydın tatlım su az , akşam bol . sporaaa devaaaaaaam ....
ya gerçekten öyle oluyor tatlım .
şuraya yazılacak olması bile frenliyor insanı .
hatta ben bu yüzden bu haftadan sonra kilo bildirmeyeyim dedim bu yüzden :) 59 a çıksam dert değil ama buraya yazacağım diye dert valla
menün güzel canım benim ...
bgnden sonra toparlarsın diyeceğiim de ... birde doğum günü varmış .
ya sonuçta if i bozmanız değil de cız yemeniz beni ilgilendiren kısmı .
hem tatlı hem pizza .. hem bir gün sonraki doğumgününün planı ..
cız coz fazla .
pazartesi den cumaya çok sıkı tutman lazım . artı çıkacağını bile bile de çok kapılma . bu hafta en az 900 gr gidecek unutma .
1 gün için çok iyi bence .
daha fazla bekliyormuşsun da yavrucum dün başlamadın ki diyete ..vücudun ne zamandır takır takır kilo veriyor .
bence çok iyi 400 gr .
anaaaaaam kaldı 600 gr cık 59.9
çok düzensiz olmuş üzüm .
zaten istikrar için düzenli gelmen lazım .
şu 90 ları kaybetmeden en azından her akşam 20 dk ayır ve buraya gelip , menü yaz fikir al .
Anladım canım. İlaç kullaninca kontrol zor olur. Ohhhh iyi geliyormus yatt uyu o zaman :))))Bende senin gibiydim gündüz uyuyanlara nasıl uyuryorsunuz diyordum taaaa ki psikolojik ilaclar kullanana kadar vucüt şimdi otamatik olarak bir sıkıntı halinde uyuma isteği oluyor bende aslında güzel bir şey gevşiyosun kalkdığında yenileniyosun format atmış gibi :))))
Canım şöyle bir hayali yapınca basenler bacaklar çalışıyor gibi bilemedim neyse arastiracagim....Canım bu sadece pedal çevirmeye yarar gibi, totoda işe yarar mı bilemedim :)
Issıra bilme gücümü ölçtümimplant aģzıma aģ kurmuş olmadı
Rabbim rahmet etsin. Sana da sabır versin bol bol .Anneler gününde benim içim buruktur biraz .
mayıs ayında aldığım parfüm .. eylülde bitmeden vefat etmişti annem .
hatta başkalarını sıktığında anne ne oldu beğenmedin mi derdim de .. yok derdi çok güzel ..çabuk bitmesin diye onu özel günlerde kullanıyorum ...ömür bitti ... parfüm bitmedi..
Rabbim rahmet etsin. Sana da sabır versin bol bol .
Sevmiyorum ben anneler babalar gününü.
Zaten varolan acıları yaraları kanatan günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?