Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar

Kv gittik ben yemiyorum diye bana yumurta haslamis, ben şok hayırdır bukadar iyilik bakalım , ne gelecek gerisinde

Şimdide eşimin arkadaşı mangala çağırdı , onlara gidiyoruz sanırım gelmemem , ev dandini ben gezmelerde

anam banu Allah bozmasın tatlım .
Haşlanmış yumurtalar özel ilgiler .. ne güzel .

mangal varsa pro var ..sabahta yumurta ..sevdim bugünü ben .

Yok canım şehir dışından ablam geldi onun için, ben sevgililer günü anneler günü vs kutlamayı sevmiyorum :)

Ne detoksu mortim bana da söyle, ben yapamıyorum detoks sonra daha çok yiyorum :)))

Geçmiş olsun canım, bu sayede kilo verirsin :)
Bende var hiç sevmiyorum, beş dakika yapmak bile beni sıkıyor, flim müzik eşliğinde denedim yok ruhum sıkılıyor. Bunun başında duracağıma şu işi yaparım diyorum

Cuma günkü menü ile 400 gr verdim sonra cumartesi annemlerde cozuttum hemen yoğurt diyetine baktım ve uygulamaya geçtim, ekmek yok bir kaç gün kendime ceza. Gün kurusu, kuru erik, yulaf ezmesi, buğday ruşeymi aldım. Birde diyet ton balık diyet bisküviler ara öğün için bir şey bulamazsam yerim.
Yulaf ezmesi ve buğday ruşeymi ile ne yapabilirim?

Allah rahmet eylesin canım

Sağol kuzum ne şişlik nede morluk oldu.
Biraz dikişler rahatsız işte, o da olacak o kadar....
Fırsatları degerlendir diyosun :)))))

Annemde implant yaptırıyor 3 adet 3 ay önce başladı bugün vidaları açıp dikiş atmışlar inş sende annemde sonuçtan memnun olursunuz

Daha güzel bir yerde daha güzel kokularda buluşursunuz inş

ısırma gücünü elma ile ölçseydin
Uyyyyyyy onu hiç ısıramam lahmacun ona göre yumuşak
Annemde implant yaptırıyor 3 adet 3 ay önce başladı bugün vidaları açıp dikiş atmışlar inş sende annemde sonuçtan memnun olursunuz

Daha güzel bir yerde daha güzel kokularda buluşursunuz inş
Annede geçmiş olsun
İnşallah canım tek taraftaysa hiç korkmasım beniki sağlı sollu ondan zorlanıyorum

Son düzenleme:
Yok canım kullanmıyorum bıraktım kilo alımını hızlandırınca pisikoloğla devam ettim
Galiba alıştı vücut arada bir uyukum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…