Günaydın kızlar
Kv gittik ben yemiyorum diye bana yumurta haslamis, ben şok hayırdır bukadar iyilik bakalım , ne gelecek gerisinde
Şimdide eşimin arkadaşı mangala çağırdı , onlara gidiyoruz sanırım gelmemem , ev dandini ben gezmelerde
Yok canım şehir dışından ablam geldi onun için, ben sevgililer günü anneler günü vs kutlamayı sevmiyorum :)Selamlar hanımlar...
@Lunya geçmiş olsun.
Oooo benimle beraber 5 olduk :))))
Saydinnn maşallah çok iddalisin
Hiç uyuyamam ben gündüzleri. Ancak cokk hasta olmam lazım.
Bulamadin mı bişeyler sıkıntını giderecek.
Begüm valla çok zor. Allah yardımcın olsunn.
Selamm. Erkenden gününü kutlamaya mı gittiniz?
Ellerine sağlık. İnşallah geç kirlenir. Ayyy keşke hiç kirlenmese
Selamm canım. Senin de eline koluna sağlık. İnşallah geç kirlenir.
Maşallah menunde iyi sporunda.
Küçükken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derdik.
Valla ben bulamadığım şeyler olunca söylüyorum hala
Dene istersen inşallah bulursun.
Demiii müzik olunca daha rahat yapılıyor işler
Geçmiş olsun canım, bu sayede kilo verirsin :)Agzımin hasasiyeti tabikide devam ediyor bu hafta böyle biraz düzensiz menüler olacak artık ....
Sabah
1 tam yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek onuda su ile ıslatım yedim
1 k.k yağsız peynir
Ara yapamadım malesef
Öğlen
Yarım tabak iyi pişmiş türlü 2 parcada kuşbaşı et zor yedim
1 kase yoğurt
Ara yok
Aķşam bir şey yiyemedim biraz da vakit geçmişti
1dilim ekmek 1 kase yoğurt
Sanırım en güzel bunu yiyebiliyorum diş etlerime yoğurt deydimi sanki rahatlatıyor gibi
Bu arada yiyebilirmiyim diye bir lokma lahmacun aldımtabiki yiyemedim
Bir çatalda kek aldım sadece
Bende var hiç sevmiyorum, beş dakika yapmak bile beni sıkıyor, flim müzik eşliğinde denedim yok ruhum sıkılıyor. Bunun başında duracağıma şu işi yaparım diyorumAdaaa bacım iyiki yazdınYazını okuyup direk araştırdım.
Yaaa çok güzelmiş.
Mini olanlara bayıldım tam benlik fiyati da çok uygunmus.
Şu anda varya neden daha önce hiç görmemişim dedim.
Evden çıkmadan oturduğun yerden çevir dur en kısa zamanda alacağım
Tebrikler mortim, sakın devam etme şimdi acıkmıştırsın bol bol ye senGünaydın hanımlar.
60.9 kg ile başladığım detoks a 60.5 kg ile veda ediyorum.
Anneler gününde benim içim buruktur biraz .
mayıs ayında aldığım parfüm .. eylülde bitmeden vefat etmişti annem .
hatta başkalarını sıktığında anne ne oldu beğenmedin mi derdim de .. yok derdi çok güzel ..çabuk bitmesin diye onu özel günlerde kullanıyorum ...ömür bitti ... parfüm bitmedi..
Sağol kuzum ne şişlik nede morluk oldu.
Biraz dikişler rahatsız işte, o da olacak o kadar....
Fırsatları degerlendir diyosun :)))))
Anneler gününde benim içim buruktur biraz .
mayıs ayında aldığım parfüm .. eylülde bitmeden vefat etmişti annem .
hatta başkalarını sıktığında anne ne oldu beğenmedin mi derdim de .. yok derdi çok güzel ..çabuk bitmesin diye onu özel günlerde kullanıyorum ...ömür bitti ... parfüm bitmedi..
Uyyyyyyy onu hiç ısıramam lahmacun ona göre yumuşakısırma gücünü elma ile ölçseydin
Annede geçmiş olsunAnnemde implant yaptırıyor 3 adet 3 ay önce başladı bugün vidaları açıp dikiş atmışlar inş sende annemde sonuçtan memnun olursunuz
Daha güzel bir yerde daha güzel kokularda buluşursunuz inş
Valla sadece yutuyorum artık gerisi ne olur bilemiyorumGeçmiş olsun canım, bu sayede kilo verirsin :)
Bende var hiç sevmiyorum, beş dakika yapmak bile beni sıkıyor, flim müzik eşliğinde denedim yok ruhum sıkılıyor. Bunun başında duracağıma şu işi yaparım diyorum
Yok canım kullanmıyorum bıraktım kilo alımını hızlandırınca pisikoloğla devam ettimGunanaydinlar........
Anladım canım. İlaç kullaninca kontrol zor olur. Ohhhh iyi geliyormus yatt uyu o zaman :))))
Canım şöyle bir hayali yapınca basenler bacaklar çalışıyor gibi bilemedim neyse arastiracagim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?