Mekani cennet olsun nur icinde olsun annecegin ....Anneler gününde benim içim buruktur biraz .
mayıs ayında aldığım parfüm .. eylülde bitmeden vefat etmişti annem .
hatta başkalarını sıktığında anne ne oldu beğenmedin mi derdim de .. yok derdi çok güzel ..çabuk bitmesin diye onu özel günlerde kullanıyorum ...ömür bitti ... parfüm bitmedi..
Ben de baygın baygın oturuyorum evde kuzumNerdeee herkessss ben bugun camasir yika as ev dip köşe temizligi yaptimm pertim cikti....yuruyus yapacam daha bisuklette cevirecemm))
Beni ev işi cook yorduu canim ... ayyy sil supur toz al bayildim valla birde artik burasi felaket sicaklar basladi ..ben cook zor terleyen biri olarak ben bile terlemeye basladiysam yazin burada buharlasip yok olurum herhal..Ben de baygın baygın oturuyorum evde kuzum
Ellerine sağlık canım oh mis :) hiç sevmem sıcakları bende. Hava hep 20-21 derece olsa keşke :)Beni ev işi cook yorduu canim ... ayyy sil supur toz al bayildim valla birde artik burasi felaket sicaklar basladi ..ben cook zor terleyen biri olarak ben bile terlemeye basladiysam yazin burada buharlasip yok olurum herhal..
Bende öyle düşündüm canim perde alamadim ama denemek icin siyah çarşaf gerdim.Sheryy bak ne diyecem benim kizim küçüklükten bu yana hep yaz aylarinda ev birden aydinlandigi icin sabahin köründe kalkardi saatte bakardik saat 6)) malum o zamanlar igdirda yadiyorduk ilk gunes orada doğuyordu sabahin 6 si bildigin saat 9 gibi sanki heryerrr )
Çözüm odasına kahverengi bi perde guneslik yaptirdim iceriyi karanlik tutacak... her yaz geldiginde takarim o güneşligi odasi karanlik olur mışıl misil uyur.. bu gectigimiz hafta hergun istinadiz 7 de ayakta oyun oynuyot odasında dedim perdr zamani gelmiş takdim bugun...
Ecede belki aydinliktan uyaniyordur...????
Canimmm fistik ezmesi tereyag ve bal üçlüsü rakibim olarak cuk olmus hatta bide sarelle olaydi ufff tadindan yenmez@Auscencia maalesef menüler guzel olsada bu sismeme mani değil.
Sanırım plato dönem inin tillahini yasiyorum.
Neyse menu vereyim.
10.00
Sucuklu yumurta
3 dilim ekmek
Tereyağ.
Fıstık esmesi
Bal
17.00
Yoğurtlu semizotu salatası
2 haşlanmış tavuk baget
2 dilim ekmek
Su 1500 ml.
Disarda oldugum için az oldu su bugun.
Iyi akşamlar kızlar
Evet pazar kahvaltısı olarak seyettim.Canimmm fistik ezmesi tereyag ve bal üçlüsü rakibim olarak cuk olmus hatta bide sarelle olaydi ufff tadindan yenmez) amma takim arkadaşım olarak bakarsam olmamis ucu bi arada ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?