Spor yapamaz ki yapamazki
Allahim sabrini artirsin güzelim bende özel günleri sevmem dogum günü anneler gunu kalbim sıkışır nefesim kesilir.Anneme kardesimle hediye almaya gittik hafta ici herkes kosturmacada annem begendi aldik kardesim sende begen abla dedi sanada alacagim kuzum gerek yok anne bile degilim ki dedim.Yasasaydi kuzum 3 yaşında olacaktıAnneler gününde benim içim buruktur biraz .
mayıs ayında aldığım parfüm .. eylülde bitmeden vefat etmişti annem .
hatta başkalarını sıktığında anne ne oldu beğenmedin mi derdim de .. yok derdi çok güzel ..çabuk bitmesin diye onu özel günlerde kullanıyorum ...ömür bitti ... parfüm bitmedi..
Aminnn canim aminn.... kelimlerin tükendiği yer rabbim sabir versin canim.. tez zamanda rabbim guzel bi bebek versin insallah...Allahim sabrini artirsin güzelim bende özel günleri sevmem dogum günü anneler gunu kalbim sıkışır nefesim kesilir.Anneme kardesimle hediye almaya gittik hafta ici herkes kosturmacada annem begendi aldik kardesim sende begen abla dedi sanada alacagim kuzum gerek yok anne bile degilim ki dedim.Yasasaydi kuzum 3 yaşında olacaktıOlmaz ablamm Ata nin annesisin onun yerine alacagim dedii magazanin orta yerinde dudakalrimi ısırdım gözlerim doldu.Kurban oldugum Allahim ne bir anayı evlatsiz ne bir evladida anasiz bırakmasın.
Muz makarna ayni gun pek olmamis... ayyy canim sen nerelisin ?? Kiraz yapragindan kofteyi herkes bilmez bizdr cokk yapariz ama irmikle unla degil un gibi olan yarma deriz yarma ile sarariz.... yogurt uzerine sogan sosuuu harika olur ...Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak su
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Yemeye çalıstığım domates sogumuş cay
Ara yok
Öğlen
Yine yemeye calıştığım yarım tabak salata
5 kaşık yoğurt
3 kaşık sade haşlanmış makarna
Ara çeyrek muz
Akşam
Geri kalan tabak salata
Küçük tabak kiraz yaprağı sarması (irmikli unla sarılmış yoğut soslu çobaya yakın kıvamda etli değil )açılımı
1 çatal çiğ köfte
Sagolasinn canimm teşekkür ederimAminnn canim aminn.... kelimlerin tükendiği yer rabbim sabir versin canim.. tez zamanda rabbim guzel bi bebek versin insallah...
Oooo süper güzelim iyii güzel bol köpüklü kahveyle kitap okuma keyfi diliyorum.Masallahh hayran oldum kaptanicem bir kez daha kitap okuyan insani cok severimgeldim ve yorgunummmmmm
sanırım tam 5 saat dolaştık kitap fuarını ..
kendimizden geçiyoruz resmen karı koca hatta artık Yusufta eklendi , en çok kitap ona alındı yine :)
Eki Görüntüle 1995770
Geçmişe döneyim hele biraaz
Canım unulu irmikli dediğim bizim kulandığımız unlu köftelik diğer adıylada yarma( haşlanmamış bugdayın değirmende iri öğütülmüş halı )ben arkadaşlar anlayalar diye öyle yazdım yoksa bizde o malzemeden yaparız ben geçen yazmıştım buralarda sanki nereli olduğum hakkındaMuz makarna ayni gun pek olmamis... ayyy canim sen nerelisin ?? Kiraz yapragindan kofteyi herkes bilmez bizdr cokk yapariz ama irmikle unla degil un gibi olan yarma deriz yarma ile sarariz.... yogurt uzerine sogan sosuuu harika olur ...
Tebrikler mortim, sakın devam etme şimdi acıkmıştırsın bol bol ye sen
Canım kayinpederiminde kirazı var haftaya toplasam olur mu acaba.Canım unulu irmikli dediğim bizim kulandığımız unlu köftelik diğer adıylada yarma( haşlanmamış bugdayın değirmende iri öğütülmüş halı )ben arkadaşlar anlayalar diye öyle yazdım yoksa bizde o malzemeden yaparız ben geçen yazmıştım buralarda sanki nereli olduğum hakkında
Kiraz yaprağının hem toplama hem kışlık yapma zamanı lezzetli olur şimdi bu mevsimde beklerim buralara
Hiimm ben kacirmisim o zaman ...Canım unulu irmikli dediğim bizim kulandığımız unlu köftelik diğer adıylada yarma( haşlanmamış bugdayın değirmende iri öğütülmüş halı )ben arkadaşlar anlayalar diye öyle yazdım yoksa bizde o malzemeden yaparız ben geçen yazmıştım buralarda sanki nereli olduğum hakkında
Kiraz yaprağının hem toplama hem kışlık yapma zamanı lezzetli olur şimdi bu mevsimde beklerim buralara
Canım buralarda tazeliğı bitmek üzere sizin oralarda serinse tazeliği devam eder ama sıçaksa biraz zor bizimde sezonu geçmek üzere bitti toplanmasıCanım kayinpederiminde kirazı var haftaya toplasam olur mu acaba.
Kiz deme bitti mi ablama diyemde banada toplayip kurutsa bari kış için...Canım buralarda tazeliğı bitmek üzere sizin oralarda serinse tazeliği devam eder ama sıçaksa biraz zor bizimde sezonu geçmek üzere bitti toplanması
yapmıyorum. Bana bi haller oldu. @eflalim nazar mı ettin ne ettinSpor yapamaz ki yapamazki
Allahim sabrini artirsin güzelim bende özel günleri sevmem dogum günü anneler gunu kalbim sıkışır nefesim kesilir.Anneme kardesimle hediye almaya gittik hafta ici herkes kosturmacada annem begendi aldik kardesim sende begen abla dedi sanada alacagim kuzum gerek yok anne bile degilim ki dedim.Yasasaydi kuzum 3 yaşında olacaktıOlmaz ablamm Ata nin annesisin onun yerine alacagim dedii magazanin orta yerinde dudakalrimi ısırdım gözlerim doldu.Kurban oldugum Allahim ne bir anayı evlatsiz ne bir evladida anasiz bırakmasın.
Teşekkür ederim canım zaten sarması çok zor oluyor hiç denemeyeyim o zamanCanım buralarda tazeliğı bitmek üzere sizin oralarda serinse tazeliği devam eder ama sıçaksa biraz zor bizimde sezonu geçmek üzere bitti toplanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?