Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
1 kizarmis form ekmek

Ara
7 findik ve 10 kuru üzüm

Aksam 15.30
Menemen
1 kase cacık
1 adet kizarmis form ekmek

2.5lt su icildi.. Ausencia 1 saat yuruyus yapildi ve 1 saat bisiklet cevirildi.. vee ayrica dip kose temizlik yapildiiii ...

saydin78 ve @Sherrysherrylady

Spor yapamaz ki yapamazki

Allahim sabrini artirsin güzelim bende özel günleri sevmem dogum günü anneler gunu kalbim sıkışır nefesim kesilir.Anneme kardesimle hediye almaya gittik hafta ici herkes kosturmacada annem begendi aldik kardesim sende begen abla dedi sanada alacagim kuzum gerek yok anne bile degilim ki dedim.Yasasaydi kuzum 3 yaşında olacaktı Olmaz ablamm Ata nin annesisin onun yerine alacagim dedii magazanin orta yerinde dudakalrimi ısırdım gözlerim doldu.Kurban oldugum Allahim ne bir anayı evlatsiz ne bir evladida anasiz bırakmasın.

Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak su
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Yemeye çalıstığım domates sogumuş cay
Ara yok
Öğlen
Yine yemeye calıştığım yarım tabak salata
5 kaşık yoğurt
3 kaşık sade haşlanmış makarna
Ara çeyrek muz
Akşam
Geri kalan tabak salata
Küçük tabak kiraz yaprağı sarması (irmikli unla sarılmış yoğut soslu çobaya yakın kıvamda etli değil )açılımı
1 çatal çiğ köfte

Aminnn canim aminn.... kelimlerin tükendiği yer rabbim sabir versin canim.. tez zamanda rabbim guzel bi bebek versin insallah...

Muz makarna ayni gun pek olmamis... ayyy canim sen nerelisin ?? Kiraz yapragindan kofteyi herkes bilmez bizdr cokk yapariz ama irmikle unla degil un gibi olan yarma deriz yarma ile sarariz.... yogurt uzerine sogan sosuuu harika olur ...

Oooo süper güzelim iyii güzel bol köpüklü kahveyle kitap okuma keyfi diliyorum.Masallahh hayran oldum kaptanicem bir kez daha kitap okuyan insani cok severim

Muz makarna ayni gun pek olmamis... ayyy canim sen nerelisin ?? Kiraz yapragindan kofteyi herkes bilmez bizdr cokk yapariz ama irmikle unla degil un gibi olan yarma deriz yarma ile sarariz.... yogurt uzerine sogan sosuuu harika olur ...
Canım unulu irmikli dediğim bizim kulandığımız unlu köftelik diğer adıylada yarma( haşlanmamış bugdayın değirmende iri öğütülmüş halı )ben arkadaşlar anlayalar diye öyle yazdım yoksa bizde o malzemeden yaparız ben geçen yazmıştım buralarda sanki nereli olduğum hakkında
Kiraz yaprağının hem toplama hem kışlık yapma zamanı lezzetli olur şimdi bu mevsimde beklerim buralara

Canım kayinpederiminde kirazı var haftaya toplasam olur mu acaba.

Hiimm ben kacirmisim o zaman ...

Spor yapamaz ki yapamazki
yapmıyorum. Bana bi haller oldu. @eflalim nazar mı ettin ne ettin

Allah sabır versin kardeşim. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…