Bugün görümcem toplamış getirmisti kartlaşmıs dedi biz gecen hafta içinde toplatık daha tazeydi ama yerinden yerine değişir yeri serinse toplanır daha merak etmeKiz deme bitti mi ablama diyemde banada toplayip kurutsa bari kış için...
Bugün görümcem toplamış getirmisti kartlaşmıs dedi biz gecen hafta içinde toplatık daha tazeydi ama yerinden yerine değişir yeri serinse toplanır daha merak etmeKiz deme bitti mi ablama diyemde banada toplayip kurutsa bari kış için...
Anneler gününüz kutlu olsun :))
Anneler gününüz kutlu olsun canlar
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Ausencia 4 günlük diyet nedir?
Allah rahmet eylesin canım
Annemde implant yaptırıyor 3 adet 3 ay önce başladı bugün vidaları açıp dikiş atmışlar inş sende annemde sonuçtan memnun olursunuz
Daha güzel bir yerde daha güzel kokularda buluşursunuz inş
Mekani cennet olsun nur icinde olsun annecegin ....
valla iyi tutmuşsun ece.Ama kaptan bide liste faktörü olunca geri çekiliyorum
Menüm
Sabah
Yumurtalı klasik kahvaltı
Arada
Chialı yulaflı yoğurt Türk kahvesi 1 adet gün kurusu
1 tatlı kaşığı sütlü tatlı
Akşam
Az Zeytinyağlı yeşil fasulye az ıspanak
Yoğurt salata
Arada 3 hurma kahve
@Auscencia maalesef menüler guzel olsada bu sismeme mani değil.
Sanırım plato dönem inin tillahini yasiyorum.
Neyse menu vereyim.
10.00
Sucuklu yumurta
3 dilim ekmek
Tereyağ.
Fıstık esmesi
Bal
17.00
Yoğurtlu semizotu salatası
2 haşlanmış tavuk baget
2 dilim ekmek
Su 1500 ml.
Disarda oldugum için az oldu su bugun.
Iyi akşamlar kızlar
piknik sevmiyorum demismiydim
Bugün menüm:
Kahvaltı: yaban mersinli yulaf lapası
Öğlen: zeytinyağlı semiz otu yemeği
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir kasr yoğurt
Ara: 3 hurma +5 badem
Akşam: bir porsiyon köfte
bir dilim ekmek
Bir kase salata
Son iki üç gündür suyumu çok zor içiyorum. Bugün anca 2 lt yapabildim belki akşama 2,5 olur diyorum.
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
1 kizarmis form ekmek
Ara
7 findik ve 10 kuru üzüm
Aksam 15.30
Menemen
1 kase cacık
1 adet kizarmis form ekmek
2.5lt su icildi..Ausencia 1 saat yuruyus yapildi ve 1 saat bisiklet cevirildi.. vee ayrica dip kose temizlik yapildiiii ...
@saydin78 ve @Sherrysherrylady
kelebekolacam canimmm sen nerelerdesin diyete mi küstünnn ??? Nerde kelebegin enerjisiiiii ???
Iyi geceler kizlar sabah 2 kk peynir 1 domates 2 dlm ekmek öğlen yok aksam kofte salata 1 dlm ekmek tüm gun temizlik dip kose ve ütü yaptım.
Allahim sabrini artirsin güzelim bende özel günleri sevmem dogum günü anneler gunu kalbim sıkışır nefesim kesilir.Anneme kardesimle hediye almaya gittik hafta ici herkes kosturmacada annem begendi aldik kardesim sende begen abla dedi sanada alacagim kuzum gerek yok anne bile degilim ki dedim.Yasasaydi kuzum 3 yaşında olacaktıOlmaz ablamm Ata nin annesisin onun yerine alacagim dedii magazanin orta yerinde dudakalrimi ısırdım gözlerim doldu.Kurban oldugum Allahim ne bir anayı evlatsiz ne bir evladida anasiz bırakmasın.
muz ve makarna aynı öğünde pek olmamış .Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak su
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Yemeye çalıstığım domates sogumuş cay
Ara yok
Öğlen
Yine yemeye calıştığım yarım tabak salata
5 kaşık yoğurt
3 kaşık sade haşlanmış makarna
Ara çeyrek muz
Akşam
Geri kalan tabak salata
Küçük tabak kiraz yaprağı sarması (irmikli unla sarılmış yoğut soslu çobaya yakın kıvamda etli değil )açılımı
1 çatal çiğ köfte
Oooo süper güzelim iyii güzel bol köpüklü kahveyle kitap okuma keyfi diliyorum.Masallahh hayran oldum kaptanicem bir kez daha kitap okuyan insani cok severim
Beni çağır hızlı sararım sana :)))))))Teşekkür ederim canım zaten sarması çok zor oluyor hiç denemeyeyim o zaman
Beni çağır hızlı sararım sana :)))))))
Sırf meyve yemek için yedim hem yumuşak diye kaptanımTeşekkürler sizlere de ..anne anne adayı kim varsa
canım hafta sonları genelde herkes bir yerlerde .. özellikle de pazarları ..giren cee der çıkar :)
curcuna hafta içi burda:)
listeye bulup göndereyim sana canım ilk fırsatta ..
buğday ruşeymi çok tüketirim ben ... meyve rendesi ile karıştırırım tarçınla .. ruşeym ile çorba tarifimde vardı .
sakin bir kafa da bakmam lazım onlarada . hatırlat bana canım unuturum yoksa
amin canım benim .
Ne güzel bir dua bu böyle ya ... yüreğine sağlık seninaminnnn.
Aminnn canım benim .
valla iyi tutmuşsun ece.
artık 200 gr gazabını durdurmak lazım ... 500 e çıksak iyidir .
yok bugün olmamış zaten . artı görünce daha çok yemek yemek gibi bir durum
çok yani 5 dlm ekmek .. tereyağ fıstık ezmesi bal sucuklu yumurta ... diyetsiz insan günü .
seni bilmem de ben daha dün demiştim
menün çok güzel ... su da 2 lt kötü değil .. kilo başına gerekli miktar 33.3 olarak hesap ediliyor .
spor bugünde yok mu canım ?
akşam çok fena olmuş .. gitti detoksun 400 gr ı
not alıyorum ... spora devam şeri . bu hafta spor önemli .
güzel olmuş fıstığım ... ne zaman kötü ki diyesim geldi şimdi
hafta sonarı çocuklar ve mr eyes tan sıyrılamıyor bencekelebekolacam
yoksa biliyordur ne kadar özlendiğiniiii
ohhh eline koluna sağlık ... sana hep temizlik mi yaptırsak :)) güzel olmuş menü .
Aminnnnnn güzelim benim aminnnnn .
yüreği güzelim
muz ve makarna aynı öğünde pek olmamış .
bu hafta pzt siden itibaren daha dikkat tatlım .
sonra sabit görüp üzülme diye şimdiden uyarıyorum ... gidişat onu gösteriyor çünkü .
Biraz önce kvalidemle konuştum daha taze olur dedi. Bizim orası biraz soğuk. Bi toplayıp yapacaz inşallah. Uzun zamandır yemedim çünkü.Beni çağır hızlı sararım sana :)))))))
Yarın sıkı bir gün olacak kaptanım. Cuma 59 lar benden kurtulamaz.
Sıkıysa sarma,dökme, içĺi köfteyi hızlı açmaBiraz önce kvalidemle konuştum daha taze olur dedi. Bizim orası biraz soğuk. Bi toplayıp yapacaz inşallah. Uzun zamandır yemedim çünkü.
Sen alisiksin ondan hızlı yaparsın. Annecim de köfteleri öyle hızlı döker. Geldiğinde 2-3 poşet yaptirir buzluğa atarız ablamla
Yok canım dünü telafi için bugün 1,5 saat yürüdüm. Ama yürüyüş dışında bir egzersiz yapamadım. Böyle özel zamanlat benim için biraz buruk geçiyoro yüzden kafa dağıtmak için temizliğe gömüldüm haftasonu temizliği bahar temizliğine döndü. Şimdi banyo duvarı silmekten geliyorum iki soluklanayım mutfağın dolaplarının dışı kaldı sadece onlara dalıcam.Teşekkürler sizlere de ..anne anne adayı kim varsa
canım hafta sonları genelde herkes bir yerlerde .. özellikle de pazarları ..giren cee der çıkar :)
curcuna hafta içi burda:)
listeye bulup göndereyim sana canım ilk fırsatta ..
buğday ruşeymi çok tüketirim ben ... meyve rendesi ile karıştırırım tarçınla .. ruşeym ile çorba tarifimde vardı .
sakin bir kafa da bakmam lazım onlarada . hatırlat bana canım unuturum yoksa
amin canım benim .
Ne güzel bir dua bu böyle ya ... yüreğine sağlık seninaminnnn.
Aminnn canım benim .
valla iyi tutmuşsun ece.
artık 200 gr gazabını durdurmak lazım ... 500 e çıksak iyidir .
yok bugün olmamış zaten . artı görünce daha çok yemek yemek gibi bir durum
çok yani 5 dlm ekmek .. tereyağ fıstık ezmesi bal sucuklu yumurta ... diyetsiz insan günü .
seni bilmem de ben daha dün demiştim
menün çok güzel ... su da 2 lt kötü değil .. kilo başına gerekli miktar 33.3 olarak hesap ediliyor .
spor bugünde yok mu canım ?
akşam çok fena olmuş .. gitti detoksun 400 gr ı
not alıyorum ... spora devam şeri . bu hafta spor önemli .
güzel olmuş fıstığım ... ne zaman kötü ki diyesim geldi şimdi
hafta sonarı çocuklar ve mr eyes tan sıyrılamıyor bencekelebekolacam
yoksa biliyordur ne kadar özlendiğiniiii
ohhh eline koluna sağlık ... sana hep temizlik mi yaptırsak :)) güzel olmuş menü .
Aminnnnnn güzelim benim aminnnnn .
yüreği güzelim
muz ve makarna aynı öğünde pek olmamış .
bu hafta pzt siden itibaren daha dikkat tatlım .
sonra sabit görüp üzülme diye şimdiden uyarıyorum ... gidişat onu gösteriyor çünkü .
Sırf meyve yemek için yedim hem yumuşak diye kaptanımhiç düşünmedim tamam yarın sıkıya alıyorum
Ausencia kaptanım sorma ya keşke detoks a bu günde devam etseydim. Kendimi tanıyorum. Eğer listeye sadık kalırsam zerre yemezdim. Umarım sadece 400 artı olur
hadi bakalımmmm .. güveniyorum sana ben .
dur bakalım bana o 400 geri gelmiş gibi geldi bana ..fazlası da olursa ...illa ki koskoca 4 günde buluruz bir yol .
Yok canım dünü telafi için bugün 1,5 saat yürüdüm. Ama yürüyüş dışında bir egzersiz yapamadım. Böyle özel zamanlat benim için biraz buruk geçiyoro yüzden kafa dağıtmak için temizliğe gömüldüm haftasonu temizliği bahar temizliğine döndü. Şimdi banyo duvarı silmekten geliyorum iki soluklanayım mutfağın dolaplarının dışı kaldı sadece onlara dalıcam.Öyle kafa gidince yoga, kol, karın çalışmalarına zaman kalmadı inşallah yarın başlayacağım. Geçen hafta 3- 3,5 litrenin altına düşmüyordum üstüne bir de 2 fincan yeşil çay, 1 fincan beyaz çay, bir fincan da kahve içiyordum. İki gündür doğru düzgün yok bunlar suyu da zor içiyorum çözemedim henüz. Temizliği bitirince yeniden alarm kurmalı düzenime döneyim vücut az suya alışmadan.
Ay gün gayet iyi gitmişken
piknikte aç kalan ben mahvettim günü
of çok canım sıkıldı, if imi ve leptini mi iyi calistirmam lazım yarın kuş menüsü yapıp en az 3 lt su icmeliyim
Hayırlı akşamlar canım ...Selam hatunlar,
Menümü vereyim. Biraz gelmiş okuyayım. Çok seviyorumdur bu takımı, özledim hepinizi
Sabah 1 tam buğdaylı poğaça, büyük değil, kahve
Öğle 1 dl ekmek, 2 kaşık patates, domates salatalık, peynir zeytin
Akşam bol tavuklu mantar patates ve az pirinçten oluşan bir yemek, bol salata
Biraz yer fıstığı
Su 2.5 litre, spor yok
Bugün sabahtan beri ayaktayız. Dün yattım ya acısını çıkardım sanki
Kızımın okulunda konvoy düzenlediler. Her aile arabasının süsleyip geldi. Çok güzeldi. Ben de uğraştım ettim. Muhteşem oldu. Gelin arabası sanıyorlar yolda para istemeye çalışıyorlar. Sonra bakıyorlar 50 araba var. Şaşırıyorlar. Çok komikti :)
Sonra düğüne gittik, geldik. Yoruldum baya hayırlı akşamlar sizlere
Evet canım yemekleri gerçekten zor. Ben arada ıspanaklı köfte yaparım. Sulu köfteyi de çok severim. Annemlere gittiğimizde mutlaka Kombe olur. Geçen hafta 3 günde 3 kg boşuna almadımSıkıysa sarma,dökme, içĺi köfteyi hızlı açmaburaların gelinlerini bilirsin
Valla temizledikcede temizleyesi geliyorrr insaninAyy dur önce temizliğinizi pek kıskandım yazayım valla .. sen ...ecemavi ... ada81 ..kırklandınız maşallah .
yarın bende başlayayım ... adagillerdenim benim ..şimdi başlayayım ... haftaya da sürekli gelen ablayı çağırayım :)
sen yaparsın eminim ben . 2 günlük düzen bozma dediğinde de ben çok bozulmuş bir şey göremedim zaten .. ekmek saati ..su vs dışında .
o yüzden bu hafta içi çok daha güzel olacak her şey bak
Bir iki derken ipin ucu kaçmasın banu ... süper bir ivme yakaladın .
Lütfen bozma .
geçen seferkinden tarıtda üzülmeden çıktın ama her seferinde böyle olmaz .
hadi göreyim seni bu hafta içi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?