Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anneler gününüz kutlu olsun :))

Anneler gününüz kutlu olsun canlar

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

Teşekkürler sizlere de ..anne anne adayı kim varsa

Ausencia kaptanım ben haftasonları çok giremiyorum onu belirteyim :)

Sarayca mortim nasıl gidiyor?

canım hafta sonları genelde herkes bir yerlerde .. özellikle de pazarları ..giren cee der çıkar :)

curcuna hafta içi burda:)

Ausencia 4 günlük diyet nedir?

listeye bulup göndereyim sana canım ilk fırsatta ..

buğday ruşeymi çok tüketirim ben ... meyve rendesi ile karıştırırım tarçınla .. ruşeym ile çorba tarifimde vardı .
sakin bir kafa da bakmam lazım onlarada . hatırlat bana canım unuturum yoksa

Allah rahmet eylesin canım

amin canım benim .

Annemde implant yaptırıyor 3 adet 3 ay önce başladı bugün vidaları açıp dikiş atmışlar inş sende annemde sonuçtan memnun olursunuz

Daha güzel bir yerde daha güzel kokularda buluşursunuz inş

Ne güzel bir dua bu böyle ya ... yüreğine sağlık senin aminnnn.

Mekani cennet olsun nur icinde olsun annecegin ....

Aminnn canım benim .

valla iyi tutmuşsun ece.
artık 200 gr gazabını durdurmak lazım ... 500 e çıksak iyidir .

yok bugün olmamış zaten . artı görünce daha çok yemek yemek gibi bir durum
çok yani 5 dlm ekmek .. tereyağ fıstık ezmesi bal sucuklu yumurta ... diyetsiz insan günü .

piknik sevmiyorum demismiydim

seni bilmem de ben daha dün demiştim

menün çok güzel ... su da 2 lt kötü değil .. kilo başına gerekli miktar 33.3 olarak hesap ediliyor .
spor bugünde yok mu canım ?

akşam çok fena olmuş .. gitti detoksun 400 gr ı

60 dk kondisyon bisikleti yapıldı.
Su 2 lt yi geçti
ada81 @saydin78

not alıyorum ... spora devam şeri . bu hafta spor önemli .

güzel olmuş fıstığım ... ne zaman kötü ki diyesim geldi şimdi

kelebekolacam canimmm sen nerelerdesin diyete mi küstünnn ??? Nerde kelebegin enerjisiiiii ???

hafta sonarı çocuklar ve mr eyes tan sıyrılamıyor bence kelebekolacam

yoksa biliyordur ne kadar özlendiğiniiii

Iyi geceler kizlar sabah 2 kk peynir 1 domates 2 dlm ekmek öğlen yok aksam kofte salata 1 dlm ekmek tüm gun temizlik dip kose ve ütü yaptım.

ohhh eline koluna sağlık ... sana hep temizlik mi yaptırsak :)) güzel olmuş menü .

Aminnnnnn güzelim benim aminnnnn .
yüreği güzelim

muz ve makarna aynı öğünde pek olmamış .
bu hafta pzt siden itibaren daha dikkat tatlım .
sonra sabit görüp üzülme diye şimdiden uyarıyorum ... gidişat onu gösteriyor çünkü .

Oooo süper güzelim iyii güzel bol köpüklü kahveyle kitap okuma keyfi diliyorum.Masallahh hayran oldum kaptanicem bir kez daha kitap okuyan insani cok severim

Beni çağır hızlı sararım sana :)))))))
Sırf meyve yemek için yedim hem yumuşak diye kaptanım hiç düşünmedim tamam yarın sıkıya alıyorum

Beni çağır hızlı sararım sana :)))))))
Biraz önce kvalidemle konuştum daha taze olur dedi. Bizim orası biraz soğuk. Bi toplayıp yapacaz inşallah. Uzun zamandır yemedim çünkü.

Sen alisiksin ondan hızlı yaparsın. Annecim de köfteleri öyle hızlı döker. Geldiğinde 2-3 poşet yaptirir buzluğa atarız ablamla

Sıkıysa sarma,dökme, içĺi köfteyi hızlı açma buraların gelinlerini bilirsin

Yok canım dünü telafi için bugün 1,5 saat yürüdüm. Ama yürüyüş dışında bir egzersiz yapamadım. Böyle özel zamanlat benim için biraz buruk geçiyoro yüzden kafa dağıtmak için temizliğe gömüldüm haftasonu temizliği bahar temizliğine döndü. Şimdi banyo duvarı silmekten geliyorum iki soluklanayım mutfağın dolaplarının dışı kaldı sadece onlara dalıcam. Öyle kafa gidince yoga, kol, karın çalışmalarına zaman kalmadı inşallah yarın başlayacağım. Geçen hafta 3- 3,5 litrenin altına düşmüyordum üstüne bir de 2 fincan yeşil çay, 1 fincan beyaz çay, bir fincan da kahve içiyordum. İki gündür doğru düzgün yok bunlar suyu da zor içiyorum çözemedim henüz. Temizliği bitirince yeniden alarm kurmalı düzenime döneyim vücut az suya alışmadan.

Sırf meyve yemek için yedim hem yumuşak diye kaptanım hiç düşünmedim tamam yarın sıkıya alıyorum

hadi bakalımmmm .. güveniyorum sana ben .

Ausencia kaptanım sorma ya keşke detoks a bu günde devam etseydim. Kendimi tanıyorum. Eğer listeye sadık kalırsam zerre yemezdim. Umarım sadece 400 artı olur

dur bakalım bana o 400 geri gelmiş gibi geldi bana ..fazlası da olursa ...illa ki koskoca 4 günde buluruz bir yol .

Selam hatunlar,
Menümü vereyim. Biraz gelmiş okuyayım. Çok seviyorumdur bu takımı, özledim hepinizi

Sabah 1 tam buğdaylı poğaça, büyük değil, kahve

Öğle 1 dl ekmek, 2 kaşık patates, domates salatalık, peynir zeytin

Akşam bol tavuklu mantar patates ve az pirinçten oluşan bir yemek, bol salata

Biraz yer fıstığı

Su 2.5 litre, spor yok

Bugün sabahtan beri ayaktayız. Dün yattım ya acısını çıkardım sanki

Kızımın okulunda konvoy düzenlediler. Her aile arabasının süsleyip geldi. Çok güzeldi. Ben de uğraştım ettim. Muhteşem oldu. Gelin arabası sanıyorlar yolda para istemeye çalışıyorlar. Sonra bakıyorlar 50 araba var. Şaşırıyorlar. Çok komikti :)
Sonra düğüne gittik, geldik. Yoruldum baya hayırlı akşamlar sizlere

Ayy dur önce temizliğinizi pek kıskandım yazayım valla .. sen ... ecemavi ... ada81 ..kırklandınız maşallah .

yarın bende başlayayım ... adagillerdenim benim ..şimdi başlayayım ... haftaya da sürekli gelen ablayı çağırayım :)

sen yaparsın eminim ben . 2 günlük düzen bozma dediğinde de ben çok bozulmuş bir şey göremedim zaten .. ekmek saati ..su vs dışında .
o yüzden bu hafta içi çok daha güzel olacak her şey bak

Ay gün gayet iyi gitmişken
piknikte aç kalan ben mahvettim günü

of çok canım sıkıldı, if imi ve leptini mi iyi calistirmam lazım yarın kuş menüsü yapıp en az 3 lt su icmeliyim

Bir iki derken ipin ucu kaçmasın banu ... süper bir ivme yakaladın .
Lütfen bozma .
geçen seferkinden tarıtda üzülmeden çıktın ama her seferinde böyle olmaz .
hadi göreyim seni bu hafta içi.

Hayırlı akşamlar canım ...
bol patatesli bir gün olmuş .. onun yerine kepek ekmek tercih ederdim .
devamı güzel ama .

Sıkıysa sarma,dökme, içĺi köfteyi hızlı açma buraların gelinlerini bilirsin
Evet canım yemekleri gerçekten zor. Ben arada ıspanaklı köfte yaparım. Sulu köfteyi de çok severim. Annemlere gittiğimizde mutlaka Kombe olur. Geçen hafta 3 günde 3 kg boşuna almadım

Valla temizledikcede temizleyesi geliyorrr insanin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…