Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi bakalımmmm .. güveniyorum sana ben .

dur bakalım bana o 400 geri gelmiş gibi geldi bana ..fazlası da olursa ...illa ki koskoca 4 günde buluruz bir yol .
Hafta içi bol proteinli az karbon lu geçirirsem ölü biter. Kızım uyusa spor yapicam ama illa benimle uyuyacak

İnşallah canım, zaten artıya geçmeyen her cuma artısı güzel benim için, bir de eksi gelirse ohoo ballı lokma resmen. Ama burada çok güzel motive oluyorum, haftasonu biraz uzak kalınca su saatlerim bile oynadı. O yüzden iyi ki gelmişim aranıza, iyi ki varsınız canım.

Bitse de kurtulsam diyorum. Bende öğlen e kadar temizlik yaptım. Ama pek ayrıntıya girmedim. Sil süpür işi.
Aynen valla dolap kapaklarını yarın silerim arrık diyordum, şimdi "aman uykun yok zaten onları da sileyim de çıksın aradan" modundayım ben de.:)
Bitmiyor kizlar yap yap basa dönüyorsun ben ramazanda yan gelip yatacam o yuzden şimdiden temiz tutmaya calisiyorum...

Evet canım yemekleri gerçekten zor. Ben arada ıspanaklı köfte yaparım. Sulu köfteyi de çok severim. Annemlere gittiğimizde mutlaka Kombe olur. Geçen hafta 3 günde 3 kg boşuna almadım
Aynen kuzum bugün esim yemeģi yiyor kv dediki daha yapragın tazesinden olmaz diyor eşim niye diye kendini ortaya attı dedim korkma kışlık yaparız sanki hiç yapmıyaçakmişız gibi evet buraların yemegi akla zarar ama lezetli bol yağlı karbohitralı malesef kilo alınmadan oturulması mümkün değil

Benim ortim yol arkadaşım yorulmuş mu

Ahhh tatile gelmiyorum iste gelsemmm herkes bi yöresel yemek yapiyor yemesek olmuyor insan ozluyor yiyincede hoop kiloo olarak dönüyor ...

Bitmiyor kizlar yap yap basa dönüyorsun ben ramazanda yan gelip yatacam o yuzden şimdiden temiz tutmaya calisiyorum...
Ben de ramazana girmeden sadece arada süpürme işleri kalsın diye daldıkça dalıyorum, bir de sürpriz olarak bu haftaiçi iki defa yatılı misafirim gelecek. Onlara da hazırlık derken haftasonunu temizlikle yedim ben de.
Benim ortim yol arkadaşım yorulmuş mu

Valla yoruldum ortim, buralara bile uğrayamadım ev temizleyeceğim diye. Ama bakınca da şöyle temiz temiz ev ohh değmil diyorum. Senin dişin nasıl canım daha iyi toplarladın mı?

Kolay gelsin canimmmm .. misafirlerinde gelecekmiş temiz evde keyifli sohbetler )

Direk kilo inan bizimkilerde hic durmuyolar en en mahsum yemeğmiz yoğurtlu köfte ondada fazla yüklenirsen oda yakar bizi
Oyyyyy efserrr can evimden vurdun yogurtlu koftenin icine biz kabakta koyariz oyyyy oyyyy neysee susayim kaptanın sopasını yemeyeyim )

benimde ev istiyor öyle bir temizlik düzelir düzemez girişmem lazım . geç kirlensin inşallah kuzum
Dişim aynı kuzum sert şeyler yiyemiyorum bugünkü salataya içim gitti aksine birde güzel olmuş oflaya puflaya zor yedim..
Bu hafta gecerse sanırım bir şeycik kalmıyaçak

Kolay gelsin canimmmm .. misafirlerinde gelecekmiş temiz evde keyifli sohbetler )
Sağol canım, hepimize güzel günlerle kirletmeyi nasip etsin allah.

İnşallah düzelir canım, bu iyileşme arası da sana tartıda eksi olarak dönsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…