Hafta içi bol proteinli az karbon lu geçirirsem ölü biter. Kızım uyusa spor yapicam ama illa benimle uyuyacakhadi bakalımmmm .. güveniyorum sana ben .
dur bakalım bana o 400 geri gelmiş gibi geldi bana ..fazlası da olursa ...illa ki koskoca 4 günde buluruz bir yol .
İnşallah canım, zaten artıya geçmeyen her cuma artısı güzel benim için, bir de eksi gelirse ohoo ballı lokma resmen. Ama burada çok güzel motive oluyorum, haftasonu biraz uzak kalınca su saatlerim bile oynadı. O yüzden iyi ki gelmişim aranıza, iyi ki varsınız canım.Ayy dur önce temizliğinizi pek kıskandım yazayım valla .. sen ... @ecemavi ...ada81 ..kırklandınız maşallah .
yarın bende başlayayım ... adagillerdenim benim ..şimdi başlayayım ... haftaya da sürekli gelen ablayı çağırayım :)
sen yaparsın eminim ben . 2 günlük düzen bozma dediğinde de ben çok bozulmuş bir şey göremedim zaten .. ekmek saati ..su vs dışında .
o yüzden bu hafta içi çok daha güzel olacak her şey bak
Bir iki derken ipin ucu kaçmasın banu ... süper bir ivme yakaladın .
Lütfen bozma .
geçen seferkinden tarıtda üzülmeden çıktın ama her seferinde böyle olmaz .
hadi göreyim seni bu hafta içi.
Aynen valla dolap kapaklarını yarın silerim arrık diyordum, şimdi "aman uykun yok zaten onları da sileyim de çıksın aradan" modundayım ben de.:)Valla temizledikcede temizleyesi geliyorrr insanin))
Bitse de kurtulsam diyorum. Bende öğlen e kadar temizlik yaptım. Ama pek ayrıntıya girmedim. Sil süpür işi.Valla temizledikcede temizleyesi geliyorrr insanin))
İnşallah canım, zaten artıya geçmeyen her cuma artısı güzel benim için, bir de eksi gelirse ohoo ballı lokma resmen. Ama burada çok güzel motive oluyorum, haftasonu biraz uzak kalınca su saatlerim bile oynadı. O yüzden iyi ki gelmişim aranıza, iyi ki varsınız canım.
Bitse de kurtulsam diyorum. Bende öğlen e kadar temizlik yaptım. Ama pek ayrıntıya girmedim. Sil süpür işi.
Bitmiyor kizlar yap yap basa dönüyorsun ben ramazanda yan gelip yatacam o yuzden şimdiden temiz tutmaya calisiyorum...Aynen valla dolap kapaklarını yarın silerim arrık diyordum, şimdi "aman uykun yok zaten onları da sileyim de çıksın aradan" modundayım ben de.:)
Aynen kuzum bugün esim yemeģi yiyor kv dediki daha yapragın tazesinden olmaz diyor eşim niyeEvet canım yemekleri gerçekten zor. Ben arada ıspanaklı köfte yaparım. Sulu köfteyi de çok severim. Annemlere gittiğimizde mutlaka Kombe olur. Geçen hafta 3 günde 3 kg boşuna almadım
Benim ortim yol arkadaşım yorulmuş muYok canım dünü telafi için bugün 1,5 saat yürüdüm. Ama yürüyüş dışında bir egzersiz yapamadım. Böyle özel zamanlat benim için biraz buruk geçiyoro yüzden kafa dağıtmak için temizliğe gömüldüm haftasonu temizliği bahar temizliğine döndü. Şimdi banyo duvarı silmekten geliyorum iki soluklanayım mutfağın dolaplarının dışı kaldı sadece onlara dalıcam.Öyle kafa gidince yoga, kol, karın çalışmalarına zaman kalmadı inşallah yarın başlayacağım. Geçen hafta 3- 3,5 litrenin altına düşmüyordum üstüne bir de 2 fincan yeşil çay, 1 fincan beyaz çay, bir fincan da kahve içiyordum. İki gündür doğru düzgün yok bunlar suyu da zor içiyorum çözemedim henüz. Temizliği bitirince yeniden alarm kurmalı düzenime döneyim vücut az suya alışmadan.
Ahhh tatile gelmiyorum iste gelsemmm herkes bi yöresel yemek yapiyor yemesek olmuyor insan ozluyor yiyincede hoop kiloo olarak dönüyor ...Aynen kuzum bugün esim yemeģi yiyor kv dediki daha yapragın tazesinden olmaz diyor eşim niyediye kendini ortaya attı dedim korkma kışlık yaparız sanki hiç yapmıyaçakmişız gibi evet buraların yemegi akla zarar ama lezetli bol yağlı karbohitralı malesef kilo alınmadan oturulması mümkün değil
Ben de ramazana girmeden sadece arada süpürme işleri kalsın diye daldıkça dalıyorum, bir de sürpriz olarak bu haftaiçi iki defa yatılı misafirim gelecek. Onlara da hazırlık derken haftasonunu temizlikle yedim ben de.Bitmiyor kizlar yap yap basa dönüyorsun ben ramazanda yan gelip yatacam o yuzden şimdiden temiz tutmaya calisiyorum...
Benim ortim yol arkadaşım yorulmuş mu
Direk kilo inan bizimkilerde hic durmuyolar en en mahsum yemeğmiz yoğurtlu köfte ondada fazla yüklenirsen oda yakar biziAhhh tatile gelmiyorum iste gelsemmm herkes bi yöresel yemek yapiyor yemesek olmuyor insan ozluyor yiyincede hoop kiloo olarak dönüyor ...
Kolay gelsin canimmmm .. misafirlerinde gelecekmiş temiz evde keyifli sohbetlerBen de ramazana girmeden sadece arada süpürme işleri kalsın diye daldıkça dalıyorum, bir de sürpriz olarak bu haftaiçi iki defa yatılı misafirim gelecek. Onlara da hazırlık derken haftasonunu temizlikle yedim ben de.
Valla yoruldum ortim, buralara bile uğrayamadım ev temizleyeceğim diye. Ama bakınca da şöyle temiz temiz ev ohh değmil diyorum. Senin dişin nasıl canım daha iyi toplarladın mı?
Oyyyyy efserrr can evimden vurdun yogurtlu koftenin icine biz kabakta koyariz oyyyy oyyyy neysee susayim kaptanın sopasını yemeyeyimDirek kilo inan bizimkilerde hic durmuyolar en en mahsum yemeğmiz yoğurtlu köfte ondada fazla yüklenirsen oda yakar bizi
benimde ev istiyor öyle bir temizlik düzelir düzemez girişmem lazım . geç kirlensin inşallah kuzumBen de ramazana girmeden sadece arada süpürme işleri kalsın diye daldıkça dalıyorum, bir de sürpriz olarak bu haftaiçi iki defa yatılı misafirim gelecek. Onlara da hazırlık derken haftasonunu temizlikle yedim ben de.
Valla yoruldum ortim, buralara bile uğrayamadım ev temizleyeceğim diye. Ama bakınca da şöyle temiz temiz ev ohh değmil diyorum. Senin dişin nasıl canım daha iyi toplarladın mı?
Sağol canım, hepimize güzel günlerle kirletmeyi nasip etsin allah.Kolay gelsin canimmmm .. misafirlerinde gelecekmiş temiz evde keyifli sohbetler)
benimde ev istiyor öyle bir temizlik düzelir düzemez girişmem lazım . geç kirlensin inşallah kuzum
Dişim aynı kuzum sert şeyler yiyemiyorum bugünkü salataya içim gitti aksine birde güzel olmuş oflaya puflaya zor yedim..
Bu hafta gecerse sanırım bir şeycik kalmıyaçak
Biz hemsolar toplantık artık kaptan sopayla gezecek bilmezmiyim kabak ıspanak pazı pirpirim bol yoğurtlu yöresel diyet yemeği:))Oyyyyy efserrr can evimden vurdun yogurtlu koftenin icine biz kabakta koyariz oyyyy oyyyy neysee susayim kaptanın sopasını yemeyeyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?