Pirpirim oyyyy oyyy efserrr buralarda semizotu diyorlar ona.. ama pirpirim daha dogali..... ablamlar geldiginde pirpirim istedim ama daha tam cikmamis yaza getirecekBiz hemsolar toplantık artık kaptan sopayla gezecek bilmezmiyim kabak ıspanak pazı pirpirim bol yoğurtlu yöresel diyet yemeği:))
İnşallah kuzum ya bir düzen kuramadım daha ne yumuşaksa onu yiyorum o da biri birini karşılamıyor sanki.....Sağol canım, hepimize güzel günlerle kirletmeyi nasip etsin allah.
İnşallah düzelir canım, bu iyileşme arası da sana tartıda eksi olarak dönsün inşallah.
Bizim kiracımiz aksaraylıydı burda pazara gitmiş arkamdan adam satıçı bağırıyor pirpirim pirpirim diye ay döndüm baktım dedi bizim semiz otu bende biz pirpirim deriz onaPirpirim oyyyy oyyy efserrr buralarda semizotu diyorlar ona.. ama pirpirim daha dogali..... ablamlar geldiginde pirpirim istedim ama daha tam cikmamis yaza getirecek)))
Ayyy hemsolar oluncaaa yoresel yemek muhabbeti coook olurBizim kiracımiz aksaraylıydı burda pazara gitmiş arkamdan adam satıçı bağırıyor pirpirim pirpirim diye ay döndüm baktım dedi bizim semiz otu bende biz pirpirim deriz ona
yok
daha küçük kuzum bende yer pirpirimini severim ekmeden pek haz etmiyorum
Hayirdir canim niye keyfin yook ... menun guzel spor olaydi taclanirdi...Merhaba şekerler menümü yazıp kaçıcam pek keyfim yok gibi
Sabah 10:30 civarı
1 etimek
5 serçe parmağı kadar patates kızartması
Biraz peynir 4 zeytin
Domates salatalık nane 1 ceviz
Ara
Yeşil çay
Akşam üzeri 17:30 civarı
1 ymk. Menemen kıymalı
1 tabak z.yağlı bulgurlu kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara 21:30
1 minik tuzlu kurabiye
Gece 23:30
Karışık bitki çayı
Su: 2,200 ml. Spor: yok
Ausencia ada81 @Sherrysherrylady
Buruk bir gün benim için bitanem ondan, başka sebebi yok aslında. 5 saattir de sol gözümde bir ağrı var hayrolsun ...Hayirdir canim niye keyfin yook ... menun guzel spor olaydi taclanirdi...
Anladim canimmm.. dinlendir canim gözünü .. iyi gecelerBuruk bir gün benim için bitanem ondan, başka sebebi aslında. 5 saattir de sol gözümde bir ağrı var hayrolsun ...
Teşekkür ederim bitanem. Sana da iyi geceler canım benimAnladim canimmm.. dinlendir canim gözünü .. iyi geceler
Amin tatlımGünaydın kızlar haftanız size güzellikler getirsin bol sağlık bol enerji bol giden kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?