Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz hemsolar toplantık artık kaptan sopayla gezecek bilmezmiyim kabak ıspanak pazı pirpirim bol yoğurtlu yöresel diyet yemeği:))
Pirpirim oyyyy oyyy efserrr buralarda semizotu diyorlar ona.. ama pirpirim daha dogali..... ablamlar geldiginde pirpirim istedim ama daha tam cikmamis yaza getirecek )))

Sağol canım, hepimize güzel günlerle kirletmeyi nasip etsin allah.

İnşallah düzelir canım, bu iyileşme arası da sana tartıda eksi olarak dönsün inşallah.
İnşallah kuzum ya bir düzen kuramadım daha ne yumuşaksa onu yiyorum o da biri birini karşılamıyor sanki.....
kaçamak olasılığım sıfır bir tek ordan yırtıyorum bakalım

İyi geceler kızlar.
Geçmişe bakamadım yarın inşallah bakarım.
Menü
Sabah 11:30
1 haşlanmış yumurta.
10 tane patates kızartması
Yarım simit
Domates salatalık
Beyaz peynir

Akşam 17:00
3 tane kabak dolma
Boll salata
Ekmek yok (sevinmistim)
Ama çayın yanında 2 tane Beypazarı kurusu
5-6 çiğ fındık

Su 3 e yakın.

Herkese iyi geceler

Pirpirim oyyyy oyyy efserrr buralarda semizotu diyorlar ona.. ama pirpirim daha dogali..... ablamlar geldiginde pirpirim istedim ama daha tam cikmamis yaza getirecek )))
Bizim kiracımiz aksaraylıydı burda pazara gitmiş arkamdan adam satıçı bağırıyor pirpirim pirpirim diye ay döndüm baktım dedi bizim semiz otu bende biz pirpirim deriz ona
yok daha küçük kuzum bende yer pirpirimini severim ekmeden pek haz etmiyorum

Merhaba şekerler menümü yazıp kaçıcam pek keyfim yok gibi
Sabah 10:30 civarı
1 etimek
5 serçe parmağı kadar patates kızartması
Biraz peynir 4 zeytin
Domates salatalık nane 1 ceviz
Ara
Yeşil çay
Akşam üzeri 17:30 civarı
1 ymk. Menemen kıymalı
1 tabak z.yağlı bulgurlu kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara 21:30
1 minik tuzlu kurabiye
Gece 23:30
Karışık bitki çayı
Su: 2,200 ml. Spor: yok
Ausencia ada81 @Sherrysherrylady

Ayyy hemsolar oluncaaa yoresel yemek muhabbeti coook olur )))

Hayirdir canim niye keyfin yook ... menun guzel spor olaydi taclanirdi...

İyi akşamlar canlar...bugün dayımlara gittik...kızımı koydum idare edilen bisiklete yürüyüşlü gittik yürüyüşle geldik...annemlere döndük ...yarına hazırlık yapmaya yardım ettim...babamı aldım çıktık yürüyüşe...ohhh umarım dünü ve kahvaltıdakı hamur işini eritmişi mdir...menümü vereyim...

10.00 avuç kadar hamur işi(kızımnan kalan)
2sahanda yumurta
1dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay 3kaysı

14.30 fırında tavuk.2kaşık cevizli içlik
1 yemek kaşığı kestaneli pilav
Domates salatalık peynir

4yeşil çay
3litreden fazla su

30+50+45=125dakika yürüyüş...

Hasas birgün olduğu için özel bir mesaj yazmak istemedim ama herkesin hissetiği tüm duyguları en derinden hiseterek paylaşıyorum yarın yeni yaşanmamış taze birgüne merhaba derken bugün aldığımız tüm hisleri herzamki gibi yerine koyup yolumuza devam edecegiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…