Evet wc duzgun beslenmedigimiz zaman zorluyor... yesil cay , ketentohumu yagi biraz ise yariyor..Günaydın
benim wc işi düzgün beslenemedigim için sorun olmaya başladı
İyi geceler kızlar.
Geçmişe bakamadım yarın inşallah bakarım.
Menü
Sabah 11:30
1 haşlanmış yumurta.
10 tane patates kızartması
Yarım simit
Domates salatalık
Beyaz peynir
Akşam 17:00
3 tane kabak dolma
Boll salata
Ekmek yok (sevinmistim)
Ama çayın yanında 2 tane Beypazarı kurusu
5-6 çiğ fındık
Su 3 e yakın.
Herkese iyi geceler
Merhaba şekerler menümü yazıp kaçıcam pek keyfim yok gibi
Sabah 10:30 civarı
1 etimek
5 serçe parmağı kadar patates kızartması
Biraz peynir 4 zeytin
Domates salatalık nane 1 ceviz
Ara
Yeşil çay
Akşam üzeri 17:30 civarı
1 ymk. Menemen kıymalı
1 tabak z.yağlı bulgurlu kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara 21:30
1 minik tuzlu kurabiye
Gece 23:30
Karışık bitki çayı
Su: 2,200 ml. Spor: yok
Ausencia ada81 @Sherrysherrylady
İyi akşamlar canlar...bugün dayımlara gittik...kızımı koydum idare edilen bisiklete yürüyüşlü gittik yürüyüşle geldik...annemlere döndük ...yarına hazırlık yapmaya yardım ettim...babamı aldım çıktık yürüyüşe...ohhh umarım dünü ve kahvaltıdakı hamur işini eritmişi mdir...menümü vereyim...
10.00 avuç kadar hamur işi(kızımnan kalan)
2sahanda yumurta
1dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay 3kaysı
14.30 fırında tavuk.2kaşık cevizli içlik
1 yemek kaşığı kestaneli pilav
Domates salatalık peynir
4yeşil çay
3litreden fazla su
30+50+45=125dakika yürüyüş...
günaydın tatlım ... kaçak @kelebekolacam dan haber var mı ?Günaydın kızlar haftanız size güzellikler getirsin bol sağlık bol enerji bol giden kilo
Günaydın
benim wc işi düzgün beslenemedigim için sorun olmaya başladı
Günaydınnnn,
migdem çok feci gidip 1 saat yürüdum
taş gibi migdem, öğlen yemeği ile duran bana fazla geldi yediklerim tabi
bugün tek öğün beslenicem, cnm yemek istemiyor hala tokum , öğlene kadar açlık sürem 15 saat olucak hemde if olacak şekersiz sütlü bir kahve içeceğim sadece
mutlu haftalar :)
Gunaydin herkeseee cook acimm) insallah tartiya yansir.
bi selam verdimm ..alıntıları aldım ..geçmişi temizledim ..kahvemi içtim ...
kısa gün karı
hadi bakalım ben yavaş yavaş hazırlanayım . 1 saate çıkarız .. çok durmayız sanırım.tanımıyorum da zaten kvdemin teyze kızının oğlu evleniyor
yedim canım galiba
Sağol canım inşallah geç kirlenir ya. Evde alt tarafı iki kişiyiz ama şu yeni halı olayı zulüm resmen bitmedi tüyünü tozunu dökmesi kaç aydır e halı tozu da olsu sil süpür toz al, yapmışken de hakkıyla olsun diye bütün koltukları falan çekiyorum o gün pertim sonra.
Günaaaaydın canlar
Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun hepinizin
Bende haftasonu temposundan gelemedim bi türlü dün akşam normalde düğün vardı ama annemin kuzenini kaybettik öyle koşturmayla geçti
Herkes iyidir umarım
kv min teyzesinin kızının oğlunu tanımıyorumda ne demekbiz ona yakın akraba diyoruz ,kv yıllarca bu akrabaları yüzünden zulüm etti bize resmen,her bayram kv min teyzesi,teyze çocuklarının elini öpmeye gideriz
saydin günaydın nasılsın? şu yürek etkisi hala devam ediyomu merak ettim bi sorayım dedim
ev temizliğinden sonra perte çıkan bi benim sanıyordumyanlız değilmişim demekki
deliii ... teyze kızını tanıyormuşum düğünde görünce anımsadım da ... oğlunu eşim bile tanımıyor ..çocukluğunu bilirim ben bunu dedi
ayy yalnız başka bi uzak akraba (size göre yakın akraba) masaya geldi eşime .... hanım gelmedi mi dedi ben yanındaydım .. tanımam mümkün değil dedi kadın ne kadar değişmiş kilo vermişsin sonra tabii ..kayınvalideme dönüp ; yahu ne yapıyorsunuz bu gelinlere erimişler esprisini patlattı
nefs canım 10 patates kızartmasına çıkarsak , simit yerine ekmek koysak .... ne güzel olurdu kahvaltı değil mi:)
seninde tatlım o patates kızartmalarını ve tuzlu kurabiyeni çıkarsak çok daha güzel olacaktı .
60 gelecekse güzel gelsin yağsız yağsız :)
seninde kalorili cızların olmuş .. yürüyüş umarım eritmiştir .
ama hep dediğim gibi yaptığımız spor yeni cızları eriteceğine bırakalım da eski yağları sökmeye başlasın :)
günaydın tatlım ... kaçakkelebekolacam dan haber var mı ?
hafta sonu yoktu hiç
canım bu sorun illa ki yaşanıyor .. rutin olarak her gün çıkılan wc zamanla gün aşırı olabiliyor .. bu da vücudun normali oluyor ama senin için henüz erken .
o yüzden sağlıklı bol çeşitli sebzeli , yoğurtlu salatalı menülerle ... ekmek yemeğe henüz (tb ya da kepek) devam edeceksin .
günaydınn .. vücut bir sisteme alıştı 3 haftadır , onun dışına çıkılınca şaşırdı .
bugünü mümkün mertebe güzel atlatırsan ..yarına toparlacaktır midenin şişliği banum .
öğlen umarım sana uygun güzel yemekler vardır.
günaydınnnn canımm .. ay ben meraktan kırk çıkardım tepesine
Pizza yediğimizi nereden biliyorsun belki eşim yedi sadecebende mortime meydan okuyayım bari
şştttt mortimnehirnil111 sen bugün pizzaları gömerken ben bol bol kalori yaktım, cumaya seni ezer geçerus yapıcam
3 kaşık bulgurda kınada erimiş gitmiştir zannımca
günaydınnnnnnn.
haftasonu artık gercekten zor oluyor günde iki kere cocukları dışarı çıkarıyorum.küçük oluncada sürekli gözetimden tel elime pek alamıyorum.
bi kere onlar parktayken tele bakıyordum ozaman annem ve babam vardı yanımda onlarda yukardan bize bakıyormus sen tut benim küçük salıncagın önünen koş dudak patla.adım cıkmıştı.
delüyüm tabii,dün kv yanına gitmeyince kadın anneler gününü kutlatmaya yanımıza gelince kalan son sağlam tahtayıda çatlattım
vayyykaptanım harikasın,ne güzel iltifatlar almışsın ,sana yaşattığı duygu, his paha biçilemez değil mi bu akrabayı çok sevdim en yakın akraba kategorisine alalım
cnm malesef uygun birşey yokk ,
bugün kurufaulye ve pilav , cacık var
ben kendime ton balıgı salata getiridm
cacıkta yerim bugün tek ögün yiyecegimm zaten
şu an çok feciyimmmm
Pizza yediğimizi nereden biliyorsun belki eşim yedi sadeceMorti bugünden itibaren aç yaşayacağım görersin Cumartesi yine saatlerdir ayaktaydım dün de 7 de eve geldim yeminle şişim he yerimde duramamaktan
Öyle oldu sanırım kaptanım bakalım son 4 günSen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?