Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnn,

migdem çok feci gidip 1 saat yürüdum
taş gibi migdem, öğlen yemeği ile duran bana fazla geldi yediklerim tabi

bugün tek öğün beslenicem, cnm yemek istemiyor hala tokum , öğlene kadar açlık sürem 15 saat olucak hemde if olacak şekersiz sütlü bir kahve içeceğim sadece

mutlu haftalar :)

nefs canım 10 patates kızartmasına çıkarsak , simit yerine ekmek koysak .... ne güzel olurdu kahvaltı değil mi:)

seninde tatlım o patates kızartmalarını ve tuzlu kurabiyeni çıkarsak çok daha güzel olacaktı .
60 gelecekse güzel gelsin yağsız yağsız :)

seninde kalorili cızların olmuş .. yürüyüş umarım eritmiştir .
ama hep dediğim gibi yaptığımız spor yeni cızları eriteceğine bırakalım da eski yağları sökmeye başlasın :)

Günaydın kızlar haftanız size güzellikler getirsin bol sağlık bol enerji bol giden kilo
günaydın tatlım ... kaçak @kelebekolacam dan haber var mı ?
hafta sonu yoktu hiç

Günaydın
benim wc işi düzgün beslenemedigim için sorun olmaya başladı

canım bu sorun illa ki yaşanıyor .. rutin olarak her gün çıkılan wc zamanla gün aşırı olabiliyor .. bu da vücudun normali oluyor ama senin için henüz erken .
o yüzden sağlıklı bol çeşitli sebzeli , yoğurtlu salatalı menülerle ... ekmek yemeğe henüz (tb ya da kepek) devam edeceksin .

günaydınn .. vücut bir sisteme alıştı 3 haftadır , onun dışına çıkılınca şaşırdı .
bugünü mümkün mertebe güzel atlatırsan ..yarına toparlacaktır midenin şişliği banum .
öğlen umarım sana uygun güzel yemekler vardır.

Gunaydin herkeseee cook acimm ) insallah tartiya yansir.

günaydınnnn canımm .. ay ben meraktan kırk çıkardım tepesine

Günaaaaydın canlar

Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun hepinizin

Bende haftasonu temposundan gelemedim bi türlü dün akşam normalde düğün vardı ama annemin kuzenini kaybettik öyle koşturmayla geçti

Herkes iyidir umarım

kv min teyzesinin kızının oğlunu tanımıyorumda ne demek biz ona yakın akraba diyoruz,kv yıllarca bu akrabaları yüzünden zulüm etti bize resmen,her bayram kv min teyzesi,teyze çocuklarının elini öpmeye gideriz

yedim canım galiba

saydin günaydın nasılsın? şu yürek etkisi hala devam ediyomu merak ettim bi sorayım dedim

ev temizliğinden sonra perte çıkan bi benim sanıyordumyanlız değilmişim demekki

günaydın balım ...
Allah rahmet eylesin mirayım .

hafta sonu malum hepimiz birer ce diyip çıktık :)

deliii ... teyze kızını tanıyormuşum düğünde görünce anımsadım da ... oğlunu eşim bile tanımıyor ..çocukluğunu bilirim ben bunu dedi

ayy yalnız başka bi uzak akraba (size göre yakın akraba ) masaya geldi eşime .... hanım gelmedi mi dedi ben yanındaydım .. tanımam mümkün değil dedi kadın ne kadar değişmiş kilo vermişsin sonra tabii ..kayınvalideme dönüp ; yahu ne yapıyorsunuz bu gelinlere erimişler esprisini patlattı

delüyüm tabii,dün kv yanına gitmeyince kadın anneler gününü kutlatmaya yanımıza gelince kalan son sağlam tahtayıda çatlattım

vayyy kaptanım harikasın,ne güzel iltifatlar almışsın,sana yaşattığı duygu, his paha biçilemez değil mibu akrabayı çok sevdim en yakın akraba kategorisine alalım

cnm malesef uygun birşey yokk ,
bugün kurufaulye ve pilav , cacık var
ben kendime ton balıgı salata getiridm
cacıkta yerim bugün tek ögün yiyecegimm zaten
şu an çok feciyimmmm

bende mortime meydan okuyayım bari
şştttt mortim nehirnil111 sen bugün pizzaları gömerken ben bol bol kalori yaktım, cumaya seni ezer geçerus yapıcam
Pizza yediğimizi nereden biliyorsun belki eşim yedi sadece Morti bugünden itibaren aç yaşayacağım görersin Cumartesi yine saatlerdir ayaktaydım dün de 7 de eve geldim yeminle şişim he yerimde duramamaktan
3 kaşık bulgurda kınada erimiş gitmiştir zannımca

Öyle oldu sanırım kaptanım bakalım son 4 gün Sen nasılsın

DelyDoly (80.5///%)
Ahu060812 (74.8///%)
mimu88 (67.3///%)
@Sherrysherrylady (71.9///%)
Nare83 (64.7///%)
@Lunya (58.7///%)
kelebekolacam (70.1///%)
saydin78 (61.3///%)
_AYNURA_ (65.1///%)
ecemavi (70.9///%)
aeben (66///%)

evet listedeki güzeller ve bu hafta girmesi mümkün olabilen (kesinlikle duruma ve kiloya bağlı ) ada81 @_SARAYCA_ Efser ....

hadi bakalım ... cuma sabahına kadar var olan 4 günü güzel değerlendirin . sonuçta bazı menüler istikrarla cızlı geliyor . buna bir önlem almak zorundasınız .
cız coz ..sonra aaaa veremedim .

koyun bu işi kafanızıa ..bitirelim gitsin

günaydınnnnnnn.
haftasonu artık gercekten zor oluyor günde iki kere cocukları dışarı çıkarıyorum.küçük oluncada sürekli gözetimden tel elime pek alamıyorum.
bi kere onlar parktayken tele bakıyordum ozaman annem ve babam vardı yanımda onlarda yukardan bize bakıyormus sen tut benim küçük salıncagın önünen koş dudak patla.adım cıkmıştı.

aaa geçmiş olsunnnn kelebekk

aldım aldım ... soyağacı tablosuna bile ekleyeceğim

aaaa aaaaa ne ince düşünceli kayınvalide ... ayağınıza kadar gelmiş

cnm malesef uygun birşey yokk ,
bugün kurufaulye ve pilav , cacık var
ben kendime ton balıgı salata getiridm
cacıkta yerim bugün tek ögün yiyecegimm zaten
şu an çok feciyimmmm

ya hangi yemek olsa ye derdim de .. bu kuru işi yaşmış zaten .. iyice davul olursun .
piknikte ne yedin banu ?
yani ıf mi bozuldu sadece , diyette mi bozuldu ???

iyiyim balım , düğün dernek , piknik , fuar , gezme .. totonun yer görmediği bir hafta sonu oldu .

hadi mortiler iyi gözleyin birbirinizi .. sizin mortilik begüme çok yaradı ... alalım onuda artık koruma güzellerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…