Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offf offf kıyamammm canımm geçmiş olsun

herkes afiyettedir inşallah.
ben cumartesi regl oldum.onun verdiği acayip bi sıkıntıda vardı üzerimde,eşim cumartesi dışarda msj yazıyor nasılsın eve gelmesemmi.

benimki de genelde ... gel oğlum gel .. bugün buralardan biraz uzak duralım der

ayy feci bi hafta sonu geçiridm hiç evde oturamadım
ev allah bullakkk feci
bugün gidip 30 dk koşma planım var sonrada motor takıp ev temizlemece

hafataya 3 gün evde olmak istiyorum inşş
hiç dışarıya çıkmayacagımm

dün instagramdan 2 özel mesaj aldıma rkadaşlarımdan çok gzüel olmuşsun diyee

annler günü kutlması içn aradıgım bir kişidee ay çok güzel olmuşsun vs diyip daldı mevzuyaaa
böyle şeyler insanı çok motive ediyor

Bende onun için uğraşıyorum yoksa veririm yani kiloyu ahaahaBende dinlenemedim hep şişim totomun üstüne oturamadım son 4 gündür

dur daha seni bir de 58 ken görsünler

Benim ki yazik acaba senin b12 mi eksildi der cunku b12 eksikliginde ben pek huysuz oluyorum...hic aksatma askim hep igneni yaptir der )))

İlaçlarını aldın mı ada ...aman aksatma

dur daha seni bir de 58 ken görsünler

İlaçlarını aldın mı ada ...aman aksatma

Ilaclarimi aliyorum daaa kelebekolacam bisey soracam ..bu demir ilaci sislik yaparmi diyetimde tek bir cısım yok evet eksideyim ama daha fazla olabilirdi odem mi oldu anlamadim ....

ayyyy aynı ben ...

yeşillerde yakışmış daktırım ... dedim sana bu renk daha güzel diye

herkes afiyettedir inşallah.
ben cumartesi regl oldum.onun verdiği acayip bi sıkıntıda vardı üzerimde,eşim cumartesi dışarda msj yazıyor nasılsın eve gelmesemmi.

benimki de genelde ... gel oğlum gel .. bugün buralardan biraz uzak duralım der

Benim ki yazik acaba senin b12 mi eksildi der cunku b12 eksikliginde ben pek huysuz oluyorum...hic aksatma askim hep igneni yaptir der )))

benimkide oğlum anandan uzak dur yaklaşma tehlikeli madde der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…