- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oooooo o coktan geçmiş oldu belki 1 yıl olmuştur.aaa geçmiş olsunnnn kelebekk
Offf offf kıyamammm canımm geçmiş olsungünaydınnnnnnn.
haftasonu artık gercekten zor oluyor günde iki kere cocukları dışarı çıkarıyorum.küçük oluncada sürekli gözetimden tel elime pek alamıyorum.
bi kere onlar parktayken tele bakıyordum ozaman annem ve babam vardı yanımda onlarda yukardan bize bakıyormus sen tut benim küçük salıncagın önünen koş dudak patla.adım cıkmıştı.
herkes afiyettedir inşallah.
ben cumartesi regl oldum.onun verdiği acayip bi sıkıntıda vardı üzerimde,eşim cumartesi dışarda msj yazıyor nasılsın eve gelmesemmi.
Günaydınnn kızlarr ben yeni haftaya genee erik dalı gevrektirle başladımm
Benim ki yazik acaba senin b12 mi eksildi der cunku b12 eksikliginde ben pek huysuz oluyorum...hic aksatma askim hep igneni yaptir der
benimki de genelde ... gel oğlum gel .. bugün buralardan biraz uzak duralım der
Bende onun için uğraşıyorum yoksa veririm yani kiloyu ahaahaaldım aldım ... soyağacı tablosuna bile ekleyeceğim
aaaa aaaaane ince düşünceli kayınvalide ... ayağınıza kadar gelmiş
ya hangi yemek olsa ye derdim de .. bu kuru işi yaşmış zaten .. iyice davul olursun .
piknikte ne yedin banu ?
yani ıf mi bozuldu sadece , diyette mi bozuldu ???
iyiyim balım , düğün dernek , piknik , fuar , gezme .. totonun yer görmediği bir hafta sonu oldu .
hadi mortiler iyi gözleyin birbirinizi .. sizin mortilik begüme çok yaradı ... alalım onuda artık koruma güzellerine
ayy feci bi hafta sonu geçiridm hiç evde oturamadım
ev allah bullakkk feci
bugün gidip 30 dk koşma planım var sonrada motor takıp ev temizlemece
hafataya 3 gün evde olmak istiyorum inşş
hiç dışarıya çıkmayacagımm
dün instagramdan 2 özel mesaj aldıma rkadaşlarımdan çok gzüel olmuşsun diyee
annler günü kutlması içn aradıgım bir kişidee ay çok güzel olmuşsun vs diyip daldı mevzuyaaa
böyle şeyler insanı çok motive ediyor
Benim ki yazik acaba senin b12 mi eksildi der cunku b12 eksikliginde ben pek huysuz oluyorum...hic aksatma askim hep igneni yaptir der)))
Bende onun için uğraşıyorum yoksa veririm yani kiloyu ahaahaBende dinlenemedim hep şişim totomun üstüne oturamadım son 4 gündür
Ilaclarimi aliyorum daaa
dur daha seni bir de 58 ken görsünler
İlaçlarını aldın mı ada ...aman aksatma
kelebekolacam Ausencia
Benim adet dönemimin özeti bu karikatür eşimle aramızda. Bir şeyr kızdığımda galan bunu gönderiyor üşenmeden. Ama ben cidden içimden başka bir şeu çıkarıyorum adeta, her daim asabiyim bir hafta.
herkes afiyettedir inşallah.
ben cumartesi regl oldum.onun verdiği acayip bi sıkıntıda vardı üzerimde,eşim cumartesi dışarda msj yazıyor nasılsın eve gelmesemmi.
benimki de genelde ... gel oğlum gel .. bugün buralardan biraz uzak duralım der
Benim ki yazik acaba senin b12 mi eksildi der cunku b12 eksikliginde ben pek huysuz oluyorum...hic aksatma askim hep igneni yaptir der)))
ayy feci bi hafta sonu geçiridm hiç evde oturamadım
ev allah bullakkk feci
bugün gidip 30 dk koşma planım var sonrada motor takıp ev temizlemece
hafataya 3 gün evde olmak istiyorum inşş
hiç dışarıya çıkmayacagımm
dün instagramdan 2 özel mesaj aldıma rkadaşlarımdan çok gzüel olmuşsun diyee
annler günü kutlması içn aradıgım bir kişidee ay çok güzel olmuşsun vs diyip daldı mevzuyaaa
böyle şeyler insanı çok motive ediyor
klibin saçmalığına bak
Herşey Begüş içinahh bilmez miyim canım benim ...fedakar morti seni
nehirnil111 ben dün cumartesi pizzaları yiyiosun dediğimde sen o videoyu atmamıştın daha ama ben yiyeceğini hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?