Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar canlarımmm...dünki spor ve çok erken yemem bugün eksiyle geldi şükür...çok mutluyummmm...önceki pizzalı günden bile accık eksi...ama cumaya göre artıyım...e saf pro yapınca bide sinemaki çayıyla içimi boşaltırsam olacağı budurneyseki sırf düzenime yürüyüşlerime döneyim diye akşam eve gidicem...3gün sıkı yönetimbugün doğum günü...geç yiycem ama yasak yeme yooook...salata,tavuk ve yaprak sarma yiycemmm...kahvaltıda dün akşamdan kalan yumurtalı yeşil fasulyeden yiycem canım çok çekmişti...
Nare83 canım şişmişsin.geç yediyindendir.inşallah açlık süren uzayınca hafiflersin üzülme...
Ausencia kaptanım o cıslar için akşam akşam yürüdüm zaten...yoksa o kadar iş yapmıştım sabahkı yürüyüşler yüzündende yorgundum kimse kanepeden kaldıramazdı.neyseki işe yaramışşşş...
kelebekolacam geçmiş olsun yavruna canım...

ya pikmiktee köfte alacaktık bulamadılar , çoban kavurma yapalım diye et almışlar
eee millet ekmek arasına koydu koydu yedi ben zaten et sevmiyorum bird ekuzu etiydi aç kaldım yiyemeidm
sonra tavuk yaptılar oda yanmıştı KK12:
hiç güzel bi piknik degilsi , bildigin arazi sinir oldm

en azındna piknik alanı olunca iyi oluyor
masa oluyor wc oluyor filan

eve glince etime sarelle sürüdm yedim , birazda çekirde
if te gitti diyettee

ama inanki mutlu degilim şuan kçamak yapmış olmaktan ziyada migde şişligi beni sinir etti
daha kahvltı yapmadım , sade bir nes cafe içtim tek ögün yiycem yine if olacak bugün yani

ha birde şu var , if yapanların çogu
kısıtlamadan yemişler hep herşeyi , zaten diyetin amacıda o herşeyden yiyip, uzun süre açlıkta eritmek
ha bir kısmıdaa hafta birgün kaçamkala if uygulamış , ben en hafif kaçamakla yapmaya çalıyorum

cnm ben snei etiket yapamıyorum telden zor oluyor nikin yanındaki tireden dolayı
yazamadım dün de s ana , aynen cnm hala bişiy yemeidm ilk ögünümü 1 de yiyeceigm ve düzenime döndüm çok şükür

Günaydın kızlar haftanız size güzellikler getirsin bol sağlık bol enerji bol giden kilo

Günaydın
benim wc işi düzgün beslenemedigim için sorun olmaya başladı

Günaydınlar
Günaydın Masumum bende sabah kahvaltı yapmadım canım istemiyor hafta sonu yediklerimden herhalde
Gunaydin herkeseee cook acimm ) insallah tartiya yansir.

Günaydınnn kızlarr ben yeni haftaya genee erik dalı gevrektirle başladımm

Günaydın hanımlar.
Günaydınlar fıstıklar güzel bir hafta olur inşallah

Bende herşeye ifrit olurum

Günaydınlarr ♥♥♥♥
Cokk isim var bugün planlayip başlamak lazım.

Kaptanım sadece pazar kahvaltı böyle oluyor. Sonra telafi etmeye çalışıyorum.
İnşallah patates kızartmasıni çıkarırım.

Günaydınlar

Günaydın Masumum bende sabah kahvaltı yapmadım canım istemiyor hafta sonu yediklerimden herhalde

Günaydınlar fıstıklar güzel bir hafta olur inşallah

Bende herşeye ifrit olurum

aynen cnmm ya , çok yiyince doluyor migdee
aman n büyümesin böyle iyi

canım benim bende seni özledim

teşekkür ederim,geleceğin annesi seninde anneler günün kutlu olsun
begümmmmmmmm

Kızlar aslında o kadar Üzgünüm kii gece bir ogrencimin babasının vefat ettiğini öğrendim. Veee yavrumun anneside yokmuş.

Rabbimin Yazdigindan sual olunmaz ama içim yandı kavruldu.
Ahhh sabır versin güç versin diyorum..
Kafam yerinde değil

Oyy kıyamam ya Rabbim sabır güç kuvvet versin başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…