düşünceli mortimmHerşey Begüş için
Ciddi misin seni şaşırtmadığıma sevindim mortim
Sen iste yeterdüşünceli mortimm
sen aynı geçen hafta gibi düşünceli davran yine emi
Benim aksi gibi saç rengim bile böyle valla bi de. Her daim de tepkim aynı "adetle ne alakası var be" modundayım. Adamın sabrı büyük allahtan.
ayyyy aynı ben ...
yeşillerde yakışmış daktırım ... dedim sana bu renk daha güzel diye
aldım aldım ... soyağacı tablosuna bile ekleyeceğim
aaaa aaaaane ince düşünceli kayınvalide ... ayağınıza kadar gelmiş
ya hangi yemek olsa ye derdim de .. bu kuru işi yaşmış zaten .. iyice davul olursun .
piknikte ne yedin banu ?
yani ıf mi bozuldu sadece , diyette mi bozuldu ???
iyiyim balım , düğün dernek , piknik , fuar , gezme .. totonun yer görmediği bir hafta sonu oldu .
hadi mortiler iyi gözleyin birbirinizi .. sizin mortilik begüme çok yaradı ... alalım onuda artık koruma güzellerine
Çok pis hemdeiçten içten bi mortilik seziyorum
Günaydınlar canlarımmm...dünki spor ve çok erken yemem bugün eksiyle geldi şükür...çok mutluyummmm...önceki pizzalı günden bile accık eksi...ama cumaya göre artıyım...e saf pro yapınca bide sinemaki çayıyla içimi boşaltırsam olacağı budurneyseki sırf düzenime yürüyüşlerime döneyim diye akşam eve gidicem...3gün sıkı yönetim bugün doğum günü...geç yiycem ama yasak yeme yooook...salata,tavuk ve yaprak sarma yiycemmm...kahvaltıda dün akşamdan kalan yumurtalı yeşil fasulyeden yiycem canım çok çekmişti...
Nare83 canım şişmişsin.geç yediyindendir.inşallah açlık süren uzayınca hafiflersin üzülme...
Ausencia kaptanım o cıslar için akşam akşam yürüdüm zaten...yoksa o kadar iş yapmıştım sabahkı yürüyüşler yüzündende yorgundum kimse kanepeden kaldıramazdı.neyseki işe yaramışşşş...
kelebekolacam geçmiş olsun yavruna canım...
Günaydın kızlar haftanız size güzellikler getirsin bol sağlık bol enerji bol giden kilo
Günaydın
benim wc işi düzgün beslenemedigim için sorun olmaya başladı
Günaydınlar
Günaydın Masumum bende sabah kahvaltı yapmadım canım istemiyor hafta sonu yediklerimden herhaldeGünaydınnnn,
migdem çok feci gidip 1 saat yürüdum
taş gibi migdem, öğlen yemeği ile duran bana fazla geldi yediklerim tabi
bugün tek öğün beslenicem, cnm yemek istemiyor hala tokum , öğlene kadar açlık sürem 15 saat olucak hemde if olacak şekersiz sütlü bir kahve içeceğim sadece
mutlu haftalar :)
Gunaydin herkeseee cook acimm) insallah tartiya yansir.
Günaaaaydın canlar
Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun hepinizin
Bende haftasonu temposundan gelemedim bi türlü dün akşam normalde düğün vardı ama annemin kuzenini kaybettik öyle koşturmayla geçti
Herkes iyidir umarım
günaydınnnnnnn.
haftasonu artık gercekten zor oluyor günde iki kere cocukları dışarı çıkarıyorum.küçük oluncada sürekli gözetimden tel elime pek alamıyorum.
bi kere onlar parktayken tele bakıyordum ozaman annem ve babam vardı yanımda onlarda yukardan bize bakıyormus sen tut benim küçük salıncagın önünen koş dudak patla.adım cıkmıştı.
Günaydınnn kızlarr ben yeni haftaya genee erik dalı gevrektirle başladımm
Günaydınlar fıstıklar güzel bir hafta olur inşallahGünaydın hanımlar.
kelebekolacam Ausencia
Benim adet dönemimin özeti bu karikatür eşimle aramızda. Bir şeyr kızdığımda galan bunu gönderiyor üşenmeden. Ama ben cidden içimden başka bir şeu çıkarıyorum adeta, her daim asabiyim bir hafta.
nefs canım 10 patates kızartmasına çıkarsak , simit yerine ekmek koysak .... ne güzel olurdu kahvaltı değil mi:)
seninde tatlım o patates kızartmalarını ve tuzlu kurabiyeni çıkarsak çok daha güzel olacaktı .
60 gelecekse güzel gelsin yağsız yağsız :)
seninde kalorili cızların olmuş .. yürüyüş umarım eritmiştir .
ama hep dediğim gibi yaptığımız spor yeni cızları eriteceğine bırakalım da eski yağları sökmeye başlasın :)
günaydın tatlım ... kaçakkelebekolacam dan haber var mı ?
hafta sonu yoktu hiç
canım bu sorun illa ki yaşanıyor .. rutin olarak her gün çıkılan wc zamanla gün aşırı olabiliyor .. bu da vücudun normali oluyor ama senin için henüz erken .
o yüzden sağlıklı bol çeşitli sebzeli , yoğurtlu salatalı menülerle ... ekmek yemeğe henüz (tb ya da kepek) devam edeceksin .
günaydınn .. vücut bir sisteme alıştı 3 haftadır , onun dışına çıkılınca şaşırdı .
bugünü mümkün mertebe güzel atlatırsan ..yarına toparlacaktır midenin şişliği banum .
öğlen umarım sana uygun güzel yemekler vardır.
günaydınnnn canımm .. ay ben meraktan kırk çıkardım tepesine
Çok pis hemdeÖzlemişim seni güzel anne dün yoğunluktan yazamadım annelerin günlerini kutladık seninde anneler günün kutlu olsun
Günaydınlar
Günaydın Masumum bende sabah kahvaltı yapmadım canım istemiyor hafta sonu yediklerimden herhalde
Günaydınlar fıstıklar güzel bir hafta olur inşallah
Bende herşeye ifrit olurum
begümmmmmmmmcanım benim bende seni özledim
teşekkür ederim,geleceğin annesi seninde anneler günün kutlu olsun
canım benim bende seni özledim
teşekkür ederim,geleceğin annesi seninde anneler günün kutlu olsun
4 gün kendimi terbiye etmeye karar verdim az midem şımardıaynen cnmm ya , çok yiyince doluyor migdee
aman n büyümesin böyle iyi
begümmmmmmmm
Oyy kıyamam ya Rabbim sabır güç kuvvet versin başınız sağolsun canımKızlar aslında o kadar Üzgünüm kii gece bir ogrencimin babasının vefat ettiğini öğrendim. Veee yavrumun anneside yokmuş.
Rabbimin Yazdigindan sual olunmaz ama içim yandı kavruldu.
Ahhh sabır versin güç versin diyorum..
Kafam yerinde değil
aynen cnmm ya , çok yiyince doluyor migdee
aman n büyümesin böyle iyi
begümmmmmmmm
4 gün kendimi terbiye etmeye karar verdim az midem şımardı
senin mide çok terbiyeli,eziyet etme,küçük süprüzlerle4 gün kendimi terbiye etmeye karar verdim az midem şımardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?