Gunaydın kızlarr 30 kusur sayfa gecmıs var okuyamıycam dun arazıdeydım aksam mısafırım vardı . Bugun bırazdan toplantımız var ondan sonra mudur bızı kalakylıycagı ıcın ıslere gomulucegızz yarın sabah kaynanamlar gelıyorr ayy ben bırdaha aksam gelebılırım herhalde yanınıza haberınız olsun canlarım neolur mazur gorun benı bu hafta boyle
Günaydınnnnnnnnn Doğa'cım.Günün ve bahtın aydınlık olsungünaydınnnnnnn.......
günaydın şekerlerimmm...
bu gün daha imm dudağım hala şiş ama ağrı yok en azından...
günaydınnnnnnn.......
günaydın şekerlerimmm...
bu gün daha imm dudağım hala şiş ama ağrı yok en azından...
nys tüm gece çörek kek yaptım tabi tatlarına bakmak için hepsinden az az yedim
babam istemişti biliyorsunuz ben bu aksam annemlere gidiyorum 4 gün yokum yaniii...
nys bu gündü menümü yazayım geceyi boşverin
sabah tost cay
öğlen tonlu salata 2 dilim ekmek ayran
aksam yollarda olacağımdan simit ayran
otobüsteki servisleri almıca kahve içerim sadece 2 kahve 3 ü bi arada
gece 12:30 da evde olurum artık yatar uyurum o saattede
sana da günaydın canım.. kolay gelsin, yoğunmuşsun..Gunaydın kızlarr 30 kusur sayfa gecmıs var okuyamıycam dun arazıdeydım aksam mısafırım vardı . Bugun bırazdan toplantımız var ondan sonra mudur bızı kalakylıycagı ıcın ıslere gomulucegızz yarın sabah kaynanamlar gelıyorr ayy ben bırdaha aksam gelebılırım herhalde yanınıza haberınız olsun canlarım neolur mazur gorun benı bu hafta boyle
Günaydınnnnnnnnn Doğa'cım.Günün ve bahtın aydınlık olsun
Günaydın canım
Günayddddıııınnnnn 7. takımın değerli üyeleriŞu an okuldayım,dersim boş,sizleri bi görüyüm dedim.Yarın sabah Ankara yolcusuyum.Sosyete pazarının bi altını üstüne getiriyim Kızılay,karanfil kendimi bi ödüllendiriyim diyorum.Yarın akşama dönücem ama,20 mayısta diyetisyen randevum var,bi de şu tahliller.Geciktirmek istemiyorum Canlarım bugün itibariyle 21 günlük müsli programımı bugün akşam itibariyle tamamlıyorum..Veee sonuçları açıklıyorum,azzzz sonra
Başlama tarihi:29.04.2011 BEL:107 KALÇA:122 BACAK: 70
Bitiş tarihi: 19.09.2011 BEL:101 KALÇA: 115 BACAK:64
Denemiş biri olarak,elimdeki sonuçların da desteği ile mutlaka tavsiye ediyorum canlarım.21 günde belde 6 cm,,bacakta 6 cm,kalçada 7 cm incelme oldu.Ayrıca en en en önemli faydası müslinin;benim açlık güdümü yok etmesi oldu.Sizlerle paylaşmak istedim sonuçları merak edenler için
meyvemm canım bende senı cok ozledım ama az once toplantıdan cıktım mudurr hepımızı sıraya dızdı ne oldu bu ısler nezaman bıtıcek. dedı ayy ıyıcene gerıldım oyuzden meyvemm durumlarım sıkısık bu araminnosum ben seni cok özledim ama yaaa
pazartesiye kadar görüşemicezz
bırsuru kacamak var kaptan benı atıcak takımdankaçamak durumları nasılll
Günaydınnnnnnnnn Doğa'cım.Günün ve bahtın aydınlık olsun
Günaydın canım
Günayddddıııınnnnn 7. takımın değerli üyeleriŞu an okuldayım,dersim boş,sizleri bi görüyüm dedim.Yarın sabah Ankara yolcusuyum.Sosyete pazarının bi altını üstüne getiriyim Kızılay,karanfil kendimi bi ödüllendiriyim diyorum.Yarın akşama dönücem ama,20 mayısta diyetisyen randevum var,bi de şu tahliller.Geciktirmek istemiyorum Canlarım bugün itibariyle 21 günlük müsli programımı bugün akşam itibariyle tamamlıyorum..Veee sonuçları açıklıyorum,azzzz sonra
Başlama tarihi:29.04.2011 BEL:107 KALÇA:122 BACAK: 70
Bitiş tarihi: 19.09.2011 BEL:101 KALÇA: 115 BACAK:64
Denemiş biri olarak,elimdeki sonuçların da desteği ile mutlaka tavsiye ediyorum canlarım.21 günde belde 6 cm,,bacakta 6 cm,kalçada 7 cm incelme oldu.Ayrıca en en en önemli faydası müslinin;benim açlık güdümü yok etmesi oldu.Sizlerle paylaşmak istedim sonuçları merak edenler için
gider insallah.yeterki azmini elden birakma.devam et.basaricaksin.
aaaa yok yok biz rakiptik demiiii.hayir hayir ben basaricam iste ben basaricam
Slm kızlar nevar neyok çook yoğun birgün geçiriyorum gelemedim bir türlü aranıza
Lapa diyetimi akşam son verdirmiş bulunmaktayım mecburiyetten bende düşük tansiyon problemi olduğundan akşam iş çıkışı eve gittiğimde dünyam kararmış bir durumdaydı kociş hemen tansiyonumu ölçtü tansiyonum 6-5 çıkınca bir güzel fırçasıyla beraber tuzlu ayranları içirtti bana ve bana şok diyetleri yasakladı kendimi bildiğimi niye böyle şeylere kalkıştığım için bütün gece fırça üstüne fırçaları yedim ve benle iddiasına son verdirdi sen bu kiloları az az ve istikrarlı ver yeter hayatım dedi 3 ayda değilde 1yılda ver aşkım dedi ve akşam yemekleri o yaptı
neler yokki canım azeriyle yarışa girdik hangimi önce mezun olup topiği açacak diye hakemde ganfed
eşe bak beeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?