speacel k ile 3 haftaya başladım bugün kızlarveee inanamıorum ama hala tokum :92::92:
julia hadi canım hayırlı olsun nasıl besleniyorsun canım bu diyetle şok diyet değil dimi
amanın niye sıfır tuz yaptın ben yapmıyorum valla az tuzu atıyorum ona da salatama da senin gibi olmıym diyeLapa diyetimi akşam son verdirmiş bulunmaktayım mecburiyetten bende düşük tansiyon problemi olduğundan akşam iş çıkışı eve gittiğimde dünyam kararmış bir durumdaydı kociş hemen tansiyonumu ölçtü tansiyonum 6-5 çıkınca bir güzel fırçasıyla beraber tuzlu ayranları içirtti bana ve bana şok diyetleri yasakladı kendimi bildiğimi niye böyle şeylere kalkıştığım için bütün gece fırça üstüne fırçaları yedim ve benle iddiasına son verdirdi sen bu kiloları az az ve istikrarlı ver yeter hayatım dedi 3 ayda değilde 1yılda ver aşkım dedi ve akşam yemekleri o yaptı
Böylelikle kızlar şok diyetlerin bana yaramadığını uygulayarak öğrenmiş oldum. Bende az az sık sık ve sağlıklı beslenerek vede yürüyüşlerimi yaparak kilo vremeye karar verdim. Bu arada 800 gr vermişim 1günlük lapayla
amanın niye sıfır tuz yaptın ben yapmıyorum valla az tuzu atıyorum ona da salatama da senin gibi olmıym diye
neyse deymiş
FRANGİ cim dudağımda tümden ucuk cıktı dişlerime vuruyordu ağrısı.. benin bebiş nasıl oldu daha iimi canım..[/COLOR][/B]
ayy doğacım ne bileyim normalde ben zaten tuz kullanan birisi değilimdir yemeklerimi bile az tuzlu yaparım ama anladımki tuz şartmış
12-14 filan sene önce 3 komşu çok iyi anlaşıyorduk bi tanesi emekli öğretmen biri ev hanımı bu öğretmen ablam ve eşi resmen tuzsuz yerler tansiyonları var sağlık şu bu konuşuyoruz devamlı öğüt verirler tuzlu yemeyin falan filan yemek alış verişleri benim yemekleri çok tuzlu bulurlar bende heralde öyle deyip tuzu ve şekeri bayaa kıstım fenayım bi süre sonra o zaman işyerinde dr vardı iniyorum tansiyon ölçülüyor hooop düşmüş sen napptın dedi bende böyle böyle dedim olmazzz senin ihtiyacın var tuzada şekerede dedi aşırıya kaçmamak şartıyla tabii
sana yaramiyor demekki.bende hic problem olmadi simdiye kadar.Böylelikle kızlar şok diyetlerin bana yaramadığını uygulayarak öğrenmiş oldum. Bende az az sık sık ve sağlıklı beslenerek vede yürüyüşlerimi yaparak kilo vremeye karar verdim. Bu arada 800 gr vermişim 1günlük lapayla
hadi bakalim insallahhadi canım yaaa bence ikiniz birden açabilirsiniz topiği
sana yaramiyor demekki.bende hic problem olmadi simdiye kadar.
hadi bakalim insallah
nerelerdesiniz yaaaa bu gün baya ıssız oldu buralar
sana yaramiyor demekki.bende hic problem olmadi simdiye kadar.
hadi bakalim insallah
gecmis olsun,yapma o zaman böyle diyetler.dedigin gibi yavas ver ama verazericim hiç ama hiç acıkmadım ama işyoğunluğundan tansiyon problemi zaten yaşardım bana fena çarptı canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?