Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevcim senin bu çayı yapacağım inş. Yarın evdeyimde 2gün yapacağım ve diyetimin arasında içeceğim dimi canım bu çayı bütün günümü bu çayla geçirmeyeceğim dimi Eğer öğünler arasında içilecek bir çaysa malzemelerim hazır bekliyor yapacağım ödemlerimden kurtulayım

speacel k ile 3 haftaya başladım bugün kızlar veee inanamıorum ama hala tokum :92::92:

julia hadi canım hayırlı olsun nasıl besleniyorsun canım bu diyetle şok diyet değil dimi

cnm 2 öğün speacel k bir öğün normal yemek ara öğünleri de atlamayacağım olmazsa olmaz bitki çayım ve bol su tabikisi de

amanın niye sıfır tuz yaptın ben yapmıyorum valla az tuzu atıyorum ona da salatama da senin gibi olmıym diye

neyse deymiş

amanın niye sıfır tuz yaptın ben yapmıyorum valla az tuzu atıyorum ona da salatama da senin gibi olmıym diye

neyse deymiş

ayy doğacım ne bileyim normalde ben zaten tuz kullanan birisi değilimdir yemeklerimi bile az tuzlu yaparım ama anladımki tuz şartmış

sekerler bir kosturdum bir kosturdum ki sormayın eve gittim valizimi toparladımm hıı giderken bide bizimkilere çöek aldım buranın özel bi çöreği var onu cok seviyorlar .. inanamazsınız cantamda 9 çörek 1 büyük ekmek 1 kalıp kek ve ayrıca 6 dilim ekmek var
resmen yürüyen bombayımmm :90::90::90:
ondan sonra iştee dus aldım evi toparladım sacım basım üzerim derken yemek yiyemedim allahtan sabahtan salatamı hazırlamıstım iş yerine getirdim şimdi onu yicem

ayy doğacım ne bileyim normalde ben zaten tuz kullanan birisi değilimdir yemeklerimi bile az tuzlu yaparım ama anladımki tuz şartmış

12-14 filan sene önce 3 komşu çok iyi anlaşıyorduk bi tanesi emekli öğretmen biri ev hanımı bu öğretmen ablam ve eşi resmen tuzsuz yerler tansiyonları var sağlık şu bu konuşuyoruz devamlı öğüt verirler tuzlu yemeyin falan filan yemek alış verişleri benim yemekleri çok tuzlu bulurlar bende heralde öyle deyip tuzu ve şekeri bayaa kıstım fenayım bi süre sonra o zaman işyerinde dr vardı iniyorum tansiyon ölçülüyor hooop düşmüş sen napptın dedi bende böyle böyle dedim olmazzz senin ihtiyacın var tuzada şekerede dedi aşırıya kaçmamak şartıyla tabii

evet doğacım ya ihtiyacı varmış dün çook daha iyi anladım hiç tuz aramazdım ama akşam kocişin yaptığı bol tuzlu ayranlar bile okadar güzel geldiki bana

sana yaramiyor demekki.bende hic problem olmadi simdiye kadar.
hadi canım yaaa bence ikiniz birden açabilirsiniz topiği
hadi bakalim insallah

bugün cok SIKICI bir gün yaaaa.gec kalktim ondanmi ne.gerci 1 saat sonra hareketlenicek bende.gidicem,cocukklari okuldan alicam.oglumu tekwandoya birakicam.kizimla onun arkaasina hediye ariycaz.sonra gidip oglumu alicam.ordan gelip kizimin arkadasinin,anneside benim arkadasim,dogumgününe gidecez.nedense hic keyfim yok.keyifsiz bir sekilde cikolatali kek yaptim birde ,oraya götürmek icin.insallah keyfim yerine gelir,bakalim:44:

kızlar ben bu hafta yokum p.tesi buralarda olacağım perşembe akşamı yada cuma sabahı girip kilomu yazmaya çalışacağım eğer evde olursam yazamazsam beni aynı geçin kızlar evde olmayabilirim çünkü.

eveeeeet dünkü mesajlarr.bakalim kim ne kadar yazmis

azeri........67.....
cemre....7
ceyce.....15
doga......12
frangi.....12
ganfed....31
julia.......19
kirmizi....15
meyve....15
minaver...12
minnos.....3
nev..........8

kendime iki kupa verdim.cünkü simdiye kadar yazilan mesajlarin rekorunu kirdim beee.dün nasil cenem düsmüsse.hahaaaaa iki kupa kazandim.
bakalim benim rekorumu kim kiracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…